inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěná garnýž s policí na míru, popř. police

Kategorie: Ostatní nábytek

Krásná stylová garnýž z masivního dřeva s policí - do vaší chaloupky, domečku, bytu, nebo případně jen police - frézované hrany, na jednu, nebo dvě tyče (záclona, závěs). Možno si zvolit úpravu povrchu (přírodní, barva, lazura, olej TVO, vintage, vícebarevné a pod.) Délka garnýže od X cm do 3m. Před výrobou Vám vyhotovím jednoduchý technický nákres dle vašich požadavků a rozměrů oken. Hloubka police 20cm. Ruční originální práce na míru.
Cena v tabulce ve fotkách+jednoduchý nákres.

Tyto garnýže mají sice své majitele, ale rád Vám vyrobím na míru nové, dle vašeho přání!

Ke garnýži, Vám i nabízíme dřevěné úchytky, které slouží k uchycení závěsové manžety na bocích okna. Je možno dodat v odstínu vaší garnýže.
Dřevěná garnýž s policí na míru, popř. police
Podobné inzeráty
Dřevěný stůl s policí (popř. i jako regál 2-policový)
Dřevěný stolek s policí je na zakázku vyrobený z palety a je ošetřen lodním lakem. Originální a jedinečný kus nábytku s pěknou strukturou dřeva (vyroben pouze jeden kus, nejedná se o tuctový výrobek). Vhodný do interiéru - ložnice, pracovny, obývacího pokoje, předsíně, chodby, spižírny, garáže či zimní zahrady, nebo i jako regál na květiny, atd. Používaný, viz. fotografie. Prodávám pouze stolek bez doplňků. Parametry: - horní deska rozměr: 100×35cm - spodní police rozměr: 98×31,5cm - celková výška: 74cm - prostor mezi policí a horní deskou: 62cm, v rohu 60cm - výška od země po spodní polici: 8cm, v rohu 5,5cm Cena: 3000,-Kč Pouze osobní odběr. V případě vážného zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Černá garnýž Ikea 140 cm
Prodám černou kovovou garnýž s délkou 140 cm Ikea. Garnýž má nastavitelnou rozteč pomocí kolejnicového systému. My jsme ji používali jako tyč na kabáty, proto jsou na tyči navléknuty háčky (13 kusů) k zavěšení bund a kabátů. Může být ale samozřejmě použito jako klasická tyč na závěsy. Tyč jeví běžné známky opotřebení, semtam nějaký škrábanec, jinak bez vad. Možnost osobního odběru v Ostravě, dovoz po Ostravě a okolí po domluvě.
Police Besta
Prodám polici Besta. Polici je možné zavěsit na zeď nebo postavit na zem (prodávám včetně nožiček). Prodávám i s jednou vnitřní policí. Rozměry police: Šířka 120 cm Hloubka 42 cm Výška 38 cm
dřevěná garnýž jednořadá
Dřevěná garnýž jednořadá, použitá, bez poškození. Tyč 160cm, rozpětí mezi uchycením 155cm. Předání Liberec nebo Praha.
Retro (60.-80.léta) - dřevěná polička, dřevěná garnýž
Nabízím retro nábytek : 1)světlou dřevěnou 2 patrovou poličku (80.léta) : 47 x 33 x 10 x(cm), pěkná, jako nová 2)svět.dřev.garnýž(tvar U) s dřev. tyčí:177,5 x 12 x 10(cm) Cenu nabídněte.
Police z masivní borovice 4 ks
Nabízím 4 ks polic z masivního borového dřeva, stav nového výrobku. Povrchová úprava: bezbarvě lakováno. Popis : - police č.1: rozměry 180 x 24 x 24 (V x Š x H). Cena: 990,- - police č.2: rozměry 140 x 24 x 24 (V x Š x H). Cena: 790,- - police č.3: rozměry 120 x 24 x 24 (V x Š x H). Cena: 690,- - police č.4: rozměry 80 x 24 x 24 (V x Š x H). Cena: 490,- Police je možné odebrat jednotlivě. Cena za všechny 4 ks polic: 2.500,- Po dohodě doprava po ČR za symbolickou cenu možná.