inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěná pergola

Kategorie: Zahrady

Dobrý den
Prodám Dřevěnou pergolu
Rozměr 800x350cm
(+20cm na každou stranu přesah střechy)
Výška 285cm se sklonem na 265cm

IHNED K ODBĚRU
Dřevěná pergola
Podobné inzeráty
Prodej pozemku s chatou, bazénem, zastřešeném park. stání i
Dobrý den, pokud hledáte pozemek pro stavbu menšího domku, nebo hledáte zahradu s dřevěnou celoročně obyvatelnou chatou, právě pro Vás máme velmi zajímavou nabídku. Nabízíme prodej velmi hezké udržované zahrady (738 m2), na které se nachází podsklepená dřevěná chata, rok výstavby 2018 ( k celoročnímu užívání ), bazén, zastřešené parkovací stání, vrtaná studna, pergola k posezení s kamenným grilem, dílna pro uskladnění zahradních pomůcek i venkovní splachovací wc. Chata a její vybavení: dřevěná chata byla zcela nově vybudována v roce 2018, je vybavena kuchyňskou linkou, obývacím i jídelním koutem, krbem na tuhá paliva, koupelnou se sprchovým koutem, splachovacím wc, je zde umístěn i el. ohřívač vody (80l) a umyvadlo se skříňkou. Podlaha v chatě je velmi precizně potažena kamenným kobercem, který je vynikající na údržbu. Dřevěné, velmi pohodlné schody Vám umožní vstup do příjemného podkroví, které slouží jako ložnice a disponuje také klimatizační jednotkou. Voda ze studny je rozvedena do celého objektu s vlastní vodárnou, která je umístěna ve sklepě. Na pozemku je vybudována také betonová jímka. Udržovaný pozemek je rozdělen na relaxační a odpočinkovou zónu, který je převážně zatravněn a osázen vzrostlými stromy, ale také jsou zde záhonky se zeleninou, květiny, keře i jezírko s lekníny. Tohle kouzelné místo se nachází na okraji města Hodonín, v zahrádkářské lokalitě s vlastní příjezdovou komunikací a výbornou dostupností do samotného centra s veškerou občanskou vybaveností. Pokud Vás tahle nabídka zaujala a vážně zvažujete koupi nemovitosti, můžete mne kontaktovat pro více informací, či sjednání prohlídky na tel. čísle: +420 ev.č.: 15057 Včetně provize RK umístění objektu: okraj obce zastavěná plocha (m2): 25 celková plocha (m2): 738
Zahrada v zahrádkářské osadě "Na Prachárně"
Prodám zahradu v osadě o celkové výměře 288 m2. Na pozemku je chatka a pergola. Fotografie jsou z loňského roku. Nyní je zahrada oplocená. Číslo parcely je 1.Pozemek je v dlouhodobém pronájmu od spolku, ale chatka včetně pozemku pod ní je v osobním vlastnictví. Taktéž pergola.
Prodej, Pozemky - zahrady,  200 m2 - Chomutov, ev.č. 00772
Ev.č. 00772 Přáli by jste si zahrádku? Koupat se v létě v bazénu, opalovat a nebo grilovat s přáteli? Nabízím Vám koupi zahrádky s chatou ve vlastnictví města Chomutova. Zahrada s výměrou 200 m2 se nachází v zahrádkářské kolonii Mír. Na zahradě se nachází malebná dřevěná chata, pergola, která byla dělána v roce 2022 a kůlna na nářadí. Prodej se týká i veškerého vybavení, jako je plynový gril, plynový sporák, nářadí, bazén, trampolína a venkovní posezení. Do chaty je přivedena sezónní pitná voda a elektřina je vyřešena pomocí solárních panelů. Zahrada se nachází v těsné blízkosti vstupu do kolonie. Veškerá občanská vybavenost v okolí. Ráda Vám pomohu s financováním. Neváhejte mě kontaktovat. Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Zahrada v osobním vlastnictví, kolonie Výsluní Most
Prodej zahrady 400m² ve velmi žádané lokalitě - zahradní kolonie Výsluní (u tenisových kurtů). Zahrada je v osobním vlastnictví. Původní zahradní altán byl přestavěn na menší zděný dům - podsklepený, 2 místnosti, krbová kamna, sprchový kout s bojlerem, WC. Na pozemku se nachází velký bazén s pískovou filtrací a ohřevem vody, dřevěná pergola s masivním zahradním nábytkem, gril, ovocné stromy a keře (broskev, višeň, třešeň, maliny, josta, rybíz, loni zasazená jabloň a meruňka). Celý pozemek je oplocen, z části živým plotem zajišťujícím soukromí. Pozemek zahrady je napojen na elektřinu a užitkovou vodu (sezónně), pitná voda je cca 100 metrů od zahrady na společné příjezdové cestě (není problém přivést až na pozemek), internet WMS. Jedná se o velmi klidnou lokalitu, autobusová zastávka 5 minut od zahrady (autobus č. 16, školní bus), parkování možné přímo u zahrady. Za kolonií cyklostezka, vinice a rybník, v blízkosti restaurace. Kolonie bezpečná, uzavřená na bránu, každý zná každého, spousta lidí zde má trvalé celoroční bydliště, nikdy se zde nekradlo. :-) Pro bližší info či sjednání osobní prohlídky mě prosím kontaktujte výhradně přes e-mail, obratem odpovím/zavolám. Realitní kanceláře prosím ne.
Zahrada 366 m2, chatka, Ledenice
Exkluzivně nabízíme prodej „rohové“ zahrady o výměře 366 m2 v zahradní lokalitě, v klidné části Městyse Ledenice, cca 12 km od Českých Budějovic. Jedná se o oplocenou zahradu „čtvercového“ půdorysu s vjezdovými vraty z příjezdové komunikace, na které je vlastní spoluvlastnický podíl o velikosti 1/24 vůči ostatním vlastníkům zahrad. Na hranici zahrady je „kaplička“ s vlastním elektroměrem. Orientace jih-západ. Na zahradě se nachází dřevěná chatka s malou verandou (2,88 m2) o dispozici 1+1 (pokoj + kuchyňka + malý skladový prostor) s obytnou plochou 21 m2. V chatce zavedena elektřina. Pitná voda na pozemku, do chatky není zavedena. V zadní části chatky s vlastním vstupem je dílna a suché WC. Zahrada je udržovaná s ovocnými stromy. Dle ÚP Městyse Ledenice lze zahradu-pozemek využít i jako stavební pro rekreační stavby s prostorovým uspořádáním 1.N.P. + podkroví, možné i 1x podzemní podlaží. Plocha rekreační stavby s parkovacím stáním povolena do 50 m2 zastavěné plochy. Dále je možné realizovat i doplňkové objekty související s rekreací jako pergola, domek na nářadí, přístavek na dřevo do 25 m2 zastavěné plocha a do 5 m výšky. Doporučujeme pro Vás, kteří máte rádi tento styl relaxace a odpočinku v blízkosti přírody a lesů. Na nemovitosti neváznou žádná omezení. V blízkosti lokality zahrad je zastávka BUS. Veškerá občanská vybavenost v Ledenicích. Zajistíme veškerý právní a realitní servis včetně financování. O termín prohlídky pište na email: vera.kalinova@, více na
Prodej zahrady 593 m2, OV, obec Havraň
Nabízíme k prodeji velmi hezkou a udržovanou zahradu v osobním vlastnictví se zahradním dřevěným domkem o celkové ploše 593 m2. Předmětná zahrada se nachází v okrajové části hned u hlavní silnice bez většího rušivého elementu. Celková plocha pozemku činí 593 m2 a z toho 19 m2 činí zastavěná. Celý pozemek je oplocen se vstupem brankou a bránou pro vjezd osobním vozidlem. Na pozemek je zavedena elektřina 220 V. na pozemku se dále nachází vlastní studna s užitkovou vodou s možností napojení na řad pitné vody. Funkční internet. Chata která stojí na pozemku je dřevěná s dřevěnými okny, kde v přízemí se nachází velká kuchyně, sociální zařízení (chemické WC) a v podkroví místnost na přespání. Na zahradě se kromě jiného nachází (skleník, pařník, dílna, udírna, kůlna, pergola pro osobní automobil, ovocné stromy, okrasné dřeviny. Zahrada je volná okamžitě. V obci je občanská vybavenost dobrá (školka, obchody, MHD, autobus směr Žatec - Most, OÚ, služby, restaurace...). Dojezdová vzdálenost směr Most 5 K. Pro případné doplňující informace či sjednání nezávazné prohlídky volejte kdykoliv 7 dní v týdnu.