inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěná šperkovnice, krabička na cokoli

Kategorie: Umělecké předměty

Krabička z borovice. d26,5 x š18,5 x v12cm. Krabička na cokoli, k čemu máme vztah. Zapadne na jakékoli místo a ozdobí Váš interiér.
Poštovné 120Kč.
Dřevěná šperkovnice, krabička na cokoli
Podobné inzeráty
tiffany šperkovnice CHOBOTNICE
Tiffany šperkovnice KŘIŠŤÁLKA Tiffany šperkovnice ...šperkovnice s chapadly!!! Šperkovnice vyrobena Tiffany technikou z čirého skla a skla typu UROBOROS a Bullseye..Cín: černá patina, antioxidant. Péče o sklo: šetrné zacházení, čištění suchým, měkkým hadříkem. Rozměry: šířka cca 16 cm, výška 12 cm i s chapadly
šperkovnice BAROQUE
Šperkovnice vyrobena Tiffany technikou. Rozměry: délka 11 cm, šířka 7 cm Cín- černá patina+ antioxidant. Šperkovnice je lehce asymetrická, což dodává na jejím vzhledu více živosti:-)
Dřevěná šperkovnice
Zdobená dřevěná šperkovnice
Šperkovnice
Krásná dřevená lakovana japonská šperkovnice v top stavu. Rozměry 19x11.5x5,5 cm.
DDDS3_Šperkovnice - stojánek na šperky (se šuplíky)
Nabízím ručně vyráběný, vyřezávaný, jedinečný, originál - stojánek na šperky ze dřeva. Nejedná se o žádnou dřevotřízku, ale pravé dřevo, které je lakované a snadno udržovatelné. V případě nečistot stačí setřít vlhkou hadýrkou a stojánek bude opět jako nový. Stojánek je v perfektním stavu. Šperkovnice obsahuje 4 šuplíky, do kterých se nepráší, také na ramenách je krytý prostor pro šperky, dokonce na ramena můžete zavěsit třeba náhrdelníky a nakonec do vrchu (připomínající střechu) můžete opět vložit nějaké cennosti, které opět budou chráněny. Do "střechy" je možné vložit i více objemnější předměty - prostor ve střeše je největší. DORUČENÍ: → osobní odběr: preferuji osobní odběr v obci Sivice. → poslat: Pokud byste trvali na poslání kurýrem, nenesu odpovědnost za to v jakém stavu zboží dorazí. Pojistím jej u kurýra na hodnotu šperkovnice (pravděpodobně bude vyšší poštovné), ale případnou reklamaci u kurýra si vyřídíte Vy. Před odesláním šperkovnici natočím i to, jak je umístěná v balíku a video Vám poskytnu. Zde bližsí info o doručení: Na tomto webu Prodej7 jsou i další předměty, které nabízím. Více fotek, popř. videa zde:
Šperkovnice v designu Fabergé
Šperkovnice v designu Fabergé, Ve tvaru vejce,