inzerce, prodej, prodám, bazar

DŘEVĚNÝ OBRÁZEK

Kategorie: Doplňky

PRODÁM NOVÝ RUČNĚ MALOVANÝ DŘEVĚNÝ OBRÁZEK. CENA BEZ POŠTOVNÉHO.
DŘEVĚNÝ OBRÁZEK
Podobné inzeráty
Obrázek  levandule, bylinky - různé motivy a druhy
Obrázek zdoben technikou decoupage velikost 16x16cm. Podklad sololitová destička. Cena za 1 ks 40,-Kč Obrázek zdoben technikou decoupage velikost 32x16cm. Podklad sololitová destička. - cena 80,-Kč Obrázek v rámečku zdoben technikou decoupage velikost 38x22cm, cena 150,-Kč Obrázek kola v rámečku zdoben technikou decoupage velikost 22x22cm - cena 115,-Kč Motivů mám mnohem víc, ráda pošlu foto
Veselý obrázek pro děti  Kočky malovaný obrázek do  pokojíku
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Kočky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Kombinovaná technika s fotografií. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Dřevěný obrázek Zmrzlé minipředměstí
Dřevěný 3D obrázek. Ručně malovaný a opracovaný obrázek o rozměrech 16 x 17 cm.
Obrázek s egyptským motivem - jak NEW
Zásilkovna 80kč Obrázek s egyptským motivem, dovezený z Egypta, barva hnědo/zlatá, rámeček skládací plastový černý, materiál obrázku asi odlitek sádry, nebo pryskyřice - obrázek je stabilní a těžší. Rozměry obrázku 19x14cm - lze umístit na polici do přiloženého stojánku viz. foto. Obrázek byl použit chvíli k dekoraci, ale nehodí se nám do interiéru, proto nabízíme dál. Je krásný, originální, nepoškozený - jak NOVÝ!
Prodám obrázek pro děti - Píďalka jarní - reprodukce, obraz
Obrázek dětský dekorace do pokojíku s rámem - Píďalka jarní - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Nabízím veselý obrázek pro děti - Šnek a šnečkové obraz A4
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Šnek a šnečkové - humorný, ručně malovaný obrázek s bílým rámem, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.