inzerce, prodej, prodám, bazar

dřevěný zahradní nábytek Aster

Kategorie: Zahradní nábytek

Zahradní komplet Aster trim 2+1+1. Set se skládá ze dvou křesel, jednoho stolu a jedné lavice. Rozměry stolu: 110x70x70 cm, lavice 114x68x38/83 cm, kresla 64x68x38/83 cm. Povrchová úprava bez povrchové úpravy.
dřevěný zahradní nábytek Aster
Podobné inzeráty
DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK, PIKNIKOVÝ SET OXFORD
Praktický a pohodlný, zahradní set nábytku, dřevěný zahradní nábytek piknikový set Oxford andr. Zahradní nábytek je složen ze 2 lavic propojených se stolem. Rozměr kompletu šxdxv 130x148x71,5 cm Zahradní nábytek je vyroben z jehličnatého dřeva, povrchová úprava mořidlo. Doprava po cele ČR. Prosím o dotazy pouze emailem.
dětský dřevěný zahradní nábytek, piknikový set Mini
Praktický a pohodlný, zahradní set nábytku, dětský dřevěný zahradní nábytek, piknikový set Mini andr. Zahradní nábytek je složen ze 2 lavic propojených se stolem. Rozměr kompletu šxdxv 75x85x53 cm Zahradní nábytek je vyroben z jehličnatého dřeva, povrchová úprava impregnace mořidlem. Váha kompletu cca. 10 kg. Doprava po cele ČR. Prosím o dotazy pouze emailem.
Zahradni ratanovy nabytek Verona 6+1
Prodám nový zahradní ratanový nábytek, který jsem zakoupil u jediného originálního prodejce v Německu. Dávám garanci vrácení peněz, že je nábytek nový, originál včetně návodu zabalený, nikdy nepoužitý a zcela funkční. Popis: Exkluzivní nábytek, který je z syntetického vlákna, vyvinuté speciálně pro venkovní nábytek. To z něj dělá zcela odolný proti povětrnostním vlivům, odolný proti UV paprskům, proti znečištění. Snadno se čistí a je šetrný k životnímu prostředí. Nábytek lze používat v každém počasí po celý rok, bez ohledu na jakákoliv počasí. Polštáře jsou z voděodolného materiálu a vyjímatelné tak, aby se mohly dát vyprat. Barva nábytku černá. Desky na stole jsou z akátového dřeva. Celková váha sestavy je přes 80Kg. Sada se skládá ze 1 stolu a 6 křesel s 6 polstry. Nosnost křesla je 150 kg. Posílám na dobírku kurýrem PPL nebo pro nábytek můžete přijet do Aše, okres Cheb mám i sestavu s vysoká křesla 107 cm stůl 190*90
Dřevěný zahradní nábytek Mieszko 01 trim
Dřevěný zahradní nábytek Mieszko 01 trim, pěkný zahradní komplet 2+1. Dřevěný set je složen: 1 stůl o rozměrech 160x78x78 cm, 2 lavice o rozměrech 160x40x46,5/ cm. Materiál zahradního nábytku je jehličnaté dřevo, Povrchová úprava zahradního nábytku impregnace. Baleno v krabici, v demontovaném stavu. Prosím o dotazy pouze emailem.
Zahradní nabytek LTC pro 8 osob
Prodám zahradní nabytek v TOP stavu viz popis, použity cca 2 měsíce. Rozměr rohové sedačky je 296x236cm, rozměr stolu 160x90cm. Zahradní nábytek z umělého ratanu - souprava Paola 2v1 kombinuje výhody sedací soupravy a jídelní sestavy. Jedná se o unikátní kombinaci sedací soupravy pro 5-6 osob, doplněné o jídelní stůl a tři křesla Vittorio. Rohová sedací souprava Paola vyniká zvýšeným sedem pro snazší vstávání a má zádové opěrky s mírným sklonem pro pohodlné sezení. Umělý ratan je vyroben z panenského materiálu, je barevně odolný, pružný a bez problému zvládá běžné vlivy počasí. Výplet je prováděn ručně dostatečně silnými proužky umělého ratanu. Umělý ratan má klasickou černou barvu (viz detailní foto), což dodává tomuto nábytku luxusní vzhled s efektní patinou. Tento ratanový nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Sedací polstr této zahradní sedací soupravy má kvalitní 10cm vysokou výplň z husté 28g pěny, která je používána do matrací. Polstry jsou potaženy voděodolnou látkou. Potahy jsou snímatelné a pratelné na 40°C bez aviváže. Barva polstrů je tmavě šedá, praktická na údržbu. Sklo je k desce stolu z umělého ratanu připevněno přísavnými úchytkami.
Zahradní nábytek Beliani -nové
Zahradni nábytek Beliani - nové Prodám nový zahradní nábytek značky Beliani. Zahradní sada Prato pro 4 osoby v šedé barvě. Venkovní sada se skládá z jídelního stolu a 4 židlí. Vysoce kvalitní materiál Ekologické a recyklovatelné materiály Určeno speciálně pro venkovní použití Snadná péče a odolné materiály Snadno se skladuje díky možnosti stohování Materiál: Plastové dřevo Další materiál: Hliník Maximální nosnost stolu: 60 kg Maximální nosnost židle: 130 kg Rozměry stolu: 95 x 95 x 74 cm Rozměry židle: 57 x 57 x 90 cm Výška sedáku: 42 cm Odolnost produktu: Proti vlhkosti Proti větru Proti UV záření Proti korozi Nábytek s UV odolností má zvýšenou odolnost proti procesu blednutí a ztrátu barvy.