inzerce, prodej, prodám, bazar

Drezurni sedlo Albion 17,5/3

Kategorie: Koně - potřeby

Kvalitní drezurní sedlo anglické značky Albion Legend K2, posedlí 17,5 komora č.3.Udržované sedlo, hluboké posedlí.
Drezurni sedlo Albion 17,5/3
Podobné inzeráty
Drezurní sedlo Albion SLK
Nabízím k prodeji černé drezurní sedlo Albion SLK. Posedlí 17, komora M (úprava pro nižší kohoutek LH). Velice pohodlné drezurní sedlo, široký páteřní kanál. Sedlo je kompletně zkontrolováno a v naprostém pořádku. Možnost vyzkoušení.
Drezurní sedlo luxusní Anglické značky
Nabízím k prodeji černé drezurní sedlo Albion SLK. Posedlí 17, komora 2. Velice pohodlné drezurní sedlo, široký páteřní kanál. O sedlo bylo vždy krásně postarané a umístěno v teplé sedlovně. Sedlo je kompletně zkontrolováno. Možnost vyzkoušení.
Drezurni sedlo
Nabízím k prodeji kvalitní drezurní sedlo anglické značky Albion Dressage ,posedlí 17,komora je široká(2), hluboké posedlí. Nese běžné známky opotřebení,ale nic co by vadilo jezdci nebo koni-vse vyfoceno. Koupeno přímo u sedlaře,takze je zkontrolované a jsou docpané sedlové polštáře. Sedlo bych neprodávala,protože je to vážně křesílko,ale převážně jezdím na skokovým. Sedlo nabízím jako komplet včetně kloubových trmenu,trmenovych řemenu, drezurniho podbrisniku ve vel 70cm s beránkem značky HKM a DR černou cotton dečku. Hole sedlo 17tis.
Sedlo Albion Style 17,5/2-3
Prodam velice kvalitni sedlo Albion Style.Posedli 17,5,komora 2-3 (psana 2). Sedlo pouzivano minimalne jako druhe sedlo,je v moc hezkem stavu,docpano a zkontrolovano sedlarem. Vhodne na kulatejsi a mohutnejsi kone .Velice pohodlne. Zkouseni oproti plne zaloze.Nejlepe osobni vyzvednuti.
ALBION SLK 17"
ALBION SLK Typ: drezurní sedlo Posedlí: 17" Komora: M-W Stav: dobrý, běžné známky užívání Polštáře: vlna Cena: 18.500 Kč BEZ ZKOUŠENÍ SLEVA JISTÁ
Albion Lux 17, komora 1
Prodám drezurní Albion Lux, komora úzka 1 (12 cm), posedlí 17. Po kontrole a drobných opravách sedlářem. V dobrém stavu. Vhodné na úzké nebo hubenější koně. Dohoda možná.