inzerce, prodej, prodám, bazar

Dron

Kategorie: Drony

Prodám nefunkční dron, vhodný na náhradní díly, včetně tašky.
Dron
Podobné inzeráty
Elves X28GWF GPS dron + dárek zdarma
Prodám Rc dron Elves X28GWF. Skládací dron je funkční, zcela nepoužitý. Dron je ve stylovém černo-bílém provedením .Natáčí a fotí ve vysokém rozlišení. Dárek zdarma stylové pouzdro na dron. Dron je určen na venkovní použití. Je to skvělý vánoční dárek pro děti. -polohovací kamera neboli gimbal -daleký dosah až 300 m. -dlouhá výdrž 13 min. -dron se automaticky vrátí když mu dochází akumulátor, nebo stisknutí tlačítka -vestavěná GPS -možnost ovládat přes WIFI (podpora Android a IOS) -disponuje 6-ti osý gyroskopem -3 režimy rychlosti (pomalý, střední, rychlý) -ovladač funguje na frekvenci 2,4 Ghz -svítí, takže dron uvidíte i ve tmě -kvalitní kartáčové motory -dokáže vše na co si vzpomenete, i přemety ve vzduchu -má několik užitečných funkcí (follow me, POI…) v balení naleznete: -dron -akumulátor -AA baterie -ovladač -držák na telefon -manual -nabíječka na akumulátor -ochrany na vrtule -šroubovák -náhradní vrtule Možno dokoupit baterku navíc 250,- za ks. Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Neručím za poškození majetku, nebo ublížení osob. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Bez záruky.
SET- iFlight Nazgul5 Evoque F5D - HD, GPS, 6S, TBS Crossfire
Chceš zachytit videa, nebo se jednoduše dívat na svět z ptačí perspektivy? Prodám FPV dron s příslušenstvím. DRON Evoque F5D V NEJLEPŠÍ VÝBAVĚ Kupní cena 38000kč, prodám za 28000kč. Zánovní stav, minimálně létaný. Nemám na to tolik času kolik jsem myslel že budu mít, tak bude lepší to poslat dál. Dron plně funkční, hodnoty dronu se neměnily (jsou tam z výroby). Dron je nyní ve stavu - ZAPNOUT A LETĚT, všechny módy jsou přednastavené na ovladači, tudíž pro někoho kdo neumí/se nechce patlat v BetaFlightu velké plus :) OBSAH: Dron - HD, GPS, 6S, TBS Crossfire Ovladač - Radiomaster TX12 Modul - TBS Crossfire Micro TX (výrobce uvádí dosah až 40km) Brýle - DJI FPV Goggles V2 Nabíječka - HOTA D6 Pro (Dokáže nabít 2 baterie najednou, dá se zapojit do zdi (DC), můžete si nabít i jinou elektroniku přes USB či wireless charging) 2x Baterie - CNHL 6S 1300mAh 100C (přibližně 10 nabíjecích cyklů) 2x Baterie do ovladače - Li-ion 18650 3500mAh Brašna na baterie (ohni odolná) 4 sety 5" vrtulí HQProp (jeden chybí na obrázku a jeden je již nasazen) PŘIDÁM NAVÍC: -Odolný kufřík na ovladač, nabíječku a příslušenství -Komfortní pěnovou podložku na DJI Goggles -2x vertikální mount/držák na gopro (solidní) -SD kartu v ovladači, kde je nahrán software OpenTX -Držák na DJI Goggles baterii, jednoduše se připne za hlavu POPIS DRONU: GPS modul (dron se umí vrátit na místo vzletu po případné ztrátě spojení s ovladačem) HD kamera (CADDX Polar Vista digital system) Rádiový přenos pomocí TBS Crossfire (nejlepší na trhu, dosah až 40km) 6S baterie Vše předám v originálním balení, s veškerým příslušenstvím a náhradními díly (kabely, imbusáky, náhradní pásky...) Prodám pouze jako celek, případně časem začnu prodávat jednotlivě. Osobní předání STRAKONICE, PÍSEK, BLATNÁ (případně se můžeme domluvit), nebo můžu Poslat přes zásilkovnu - platba předem Preferuji email, TEL. ČÍSLO NEEXISTUJE telefon zašlu na vyžádání emailem, díky za pochopení.
Dron DJI Air 2S Fly More Combo v ZÁRUCE
Prodám minimálně létaný (celková doba letu 4 hod) dron DJI Air 2S ve verzi Fly More Combo (celkem tři baterie + bohaté příslušenství). Dron byl kupovaný v Datartu dne 05.02.2022 a je tedy ještě v záruce (záruka 24 měsíců od koupě). : Bližší info: - Dvě z celkem tří baterek mají do max patnácti nabíjecích cyklů, třetí baterie nebyla nikdy použita (je zcela nová, originálně zabalená) - Dron nebyl nikdy havarován a nenese tedy ani žádné známky jakéhokoliv poškození - Dron je s veškerým příslušenstvím a originálním balením (náhradní vrtule nebyly nikdy použity) Důvod prodeje je přechod na verzi Mavic 3 Upřednostňuji osobní odběr ve Žďáře nad Sázavou a okolí, v případě potřeby mohu i poslat, avšak po platbě předem.
Dron GoPro Karma + příslušenství
Dobrý den, prodám výše zmíněný, profesionální dron značky GoPro, model Karma. Původní popis: Špičkový dron včetně stabilizátoru, batohu, ovladače a také gripu. Prodávám bez kamery. Karma dokáže neuvěřitelně plynule natáčet GoPro záběry ze vzduchu, z ruky nebo upevněné k vašemu oblíbenému vybavení. Vyjímatelný stabilizátor pro natáčení z ruky Přenosný design + polstrované pouzdro/batoh Méně hluku díky speciálním vrtulím s tišším chodem -Kameře nekazí výhled vrtule ani podvozek -Ovladač se dvěma joysticky a dotykovým displejem -Možnost spolupráce se smartphonem (ovládání kamery) Kompatibilní s různými GoPro kamery. Nechybí ani kompaktní povedení složitelné do malého batohu/case - dron můžete mít pokaždé s sebou. Vhodné jak pro úplného amatéra, tak profesionála. Je zde odjímatelný a samostaně použitelný stabilizátor Karma. Ten zaručí plynulé záběry jak při letu, tak při chůzi běhu, je upevnitelný přímo na tělo Maximální rychlost – 15 m/s Maximální vzdálenost – 3000 m Maximální letová výška – 3 200 m Maximální odolnost vůči větru – 10 m/s Operační frekvence – 2.4 GHz Hmotnost – 1 006 g Výdrž baterie pro ovladač – 4 hodiny Doba letu (psáno pro novou baterii) – Až 20 minut – 14.8V 5100mAH (75.4Wh) Typ baterie – Li-Po Stav: viz foto. Je třeba plně otestovat, současně u sebe nemám kompatibilní GoPro (U Hero7 verzi White bohužel nenasadíte) a dron delší dobu stál. Možno jak osobně vyzkoušet / vyzvednout, tak i zaslat.
Live stream dron rovnou z aplikace
Prodám Dron SKY VAMPIRE FPV Dron je plně funkční. A má přímý přenos do aplikace. Pro více info pište soukromou zprávu. Dron lze před prodejem vyzkoušet. Preferuji osobní předání v Českých Budějovicích. Po domluvě mohu zaslat na dobírku. V balení je přikoupená baterie navíc. Dron má vyztužené nožičky pro jednodušší přistání. pár parametrů. více mohu napsat, kdybyste měli dotazy 51 x 51 x 16 cm váha dronu s baterií bez kamery: 330 g nabíjecí Li-Po 7,4 V 1200 mAh doba nabíjení cca 90 min. až 40 km/hod. 3 rychlosti (30%, 60% a 100%) kartáčové (uhlíkové) motory elegantní design (červeno-černá) odolný rám unese GoPro kamera HD p s odpružením (stabilizátorem) nastavitelný úhel kamery See less
Dron quadrokoptéra Syma X8 PRO
Prodám tento dron. Koupil jsem ho v Alze v roce 2020. Nalétal jsem s ním a se svým synem cca 5hodin celkem. V sadě je navíc jeden akumulátor,náhradní vrtule a nabíjecí baterie do vysílače(ovladače)-pův.cena 800,250,380 a dron 3600. Vše je ve 100% stavu. Jen se na něj práší..Pošlu i poštou-peníze předem na účet plus 50kč poštovné. VYLEPŠENÁ KLASIKA Syma X8 PRO je vylepšená verze svých předchůdců - modelů Syma X8. Syma X8 PRO se může pyšnit funkcí barometr, kompasem, HD kamerou jež ukládá fotografie a videa na SD kartu (je pro ní připravena zdířka přímo v kameře, karta však není součástí balení) a též vše online přenáší na obrazovku vašeho telefonu, automatickým startem a přistáním, návratem pomocí GPS souřadnic a možností 3D akrobacie. Úhel záběru kamery je možno ovládat na dálku. VELMI SNADNÉ OVLÁDÁNÍ Syma X8 PRO je velmi jednoduchá na ovládání. Díky zmiňovanému barometru již neřídíte přímo otáčky motoru, ale ovládáte pouze směr a natočení dronu. Funkce kompas vám pak usnadní orientaci ve směru letu. Pokud model disponuje funkcí headless (kompas), tak přední část může být natočená kterýmkoliv směrem, ale při nahnutí páky na ovladači dopředu poletí vždy směrem od vás. Bez headless módu by letěl tím směrem, kam míří přední část dronu. S návratem vám pomůže navigace pomocí GPS souřadnic - uvidíte přesně kde se model nachází a snadno jej vrátíte na místo vzletu. OVLÁDEJTE START A PŘISTÁNÍ JEDNÍM STISKEM Navíc je dron také vybaven skvělou funkcí automatického startu i přistání, což jistě ocení hlavně začátečníci. Stačí stisknout pouze jedno tlačítko a model se sám vznese do výšky 1 m, případně sám bezpečně přistane. ZÁBAVA PRO KAŽDÉHO Model i přes svou úctyhodnou velikost zvládá také různé přemety a 3D akrobacii. Při zhoršené viditelnosti jistě každý ocení také krásné LED barevné osvětlení, jež vám bude nápomocno při určení směru letu dronu. Syma X8 PRO se nebojí ani větru, je extrémně stabilní, odolná proti poškození a vhodná jak do interiéru tak samozřejmě i exteriéru. Zábavu s ní tak zažijí jak začátečníci, tak i zkušenější piloti! Přečtěte si také recenzi tohoto modelu, který jsme poskytli k testování pro - ZDE >> Přehledně zpracované rozdíly mezi jednotlivými typy dronů ze série Syma X8 naleznete v článku: Rozdíly mezi drony Syma X8SW, X8SC, X8SW-D a X8PRO. Obsah balení: RC dron Syma X8PRO RC vysílač 2,4 GHz Akumulátor do modelu 7,4V 2000 mAh Li-Pol Nabíječka do sítě Držák na smartphone Kryty rotorových listů Sada náhradních rotorových listů Čtečka paměťových karet Šroubovák, plochý klíč