inzerce, prodej, prodám, bazar

Děrovačka včelích rámečků

Kategorie: Chovatelské potřeby

Prodám derovačku rámečků do včel
200 Kč
Děrovačka včelích rámečků
Podobné inzeráty
VČELÍ ÚLY 39x24 Optimal Langstroth
Nabízíme nezateplené včelí nástavkové úly, vyrobeny z masivního borovicového dřeva (borovice vejmutovka) o tloušťce 25 mm. Rámkové míry včelích nástavků 39x24, Langstroth 1/1, Langstroth 2/3, Langstroth 3/4, Optimal nízký, Optimal vysoký. Součástí úlu je VARROA dno s vysunovací podložkou (pro kontrolu varroázy), pozinkovaná stříška, mateří mřížka, krmítko, stavební zábrana a mnoho ostatních doplňků. Včelí úly jsou kvalitně zpracovány, svým provedením je radost s nimi pracovat (pohodlné hluboké úchyty vyfrézované na všech čtyřech stranách, celodřevěné provedení a další). Při navrhování parametrů úlu proběhla rozsáhlá spolupráce se včelaři a zaměřili jme se na výhody a nevýhody jednotlivých výrobců. Všechny tyto zkušenosti jsme zužitkovali a použili do našich výrobků. Nabízíme rámečky klasické rovné i tvarované hoffman, všechny vyrobené z lípy (dřevo z ČR). Rámkové míry máme 39x24, 42x17, 42x27,5, 45x23,2, 45x15,9, 45x18,5. Rámečky nabízíme buď vydrátkované nerezovým drátem (nenarušuje barvu vosku při následném vytavování starých rámečků), nebo bez vypletení formou rámkového přířezu. Rámkový přířez máme s vrtanými nebo nevrtanými bočními loučkami. Pro chov oddělků máme styrodurový plemenáč 39x24, Langstroth a Optimal. K chovu včelích matek nově nabízíme styrodurový oplodňáček, rámeček a krmítko. Pro pohodlnější práci s nástavky máme kvalitní bukový odkládací stolek.
Včelí klát
Výroba včelích klátů.
Rámkové přířezy 39x24 do včelích úlů
Nabízím rámkové přířezy 39x24. Materiál smrk. Baleno po 50 ks. Pouze osobní vyzvednutí.
Forma do svěráku na sbíjení a drátkování rámků sponkovačkou
Prodám otočnou formu na sbíjení a drátkování včelařských rámků 39*24 cm sponkovačkou. Usnadní a urychlí práci při výrobě včelích rámků.
Včelí úly
Dobrý den, darujeme 6 ks včelích úlu tzv. Čechoslovak. Je to ul s jedním plodištěm + nástavkem na rámkovou míru 37x30. Uly byly dlouhá léta nepoužívaný a uskladněny ve včelínu. Vnitřní stav úlu je po vyčištění a desinfekci například savem provozu schopný. Sám včelařím na rm 39x30 a nechci motat další rámkovou na včelnicích. K vyzvednutí v Libotyni.
Nabídka včelích úlů ještě za starou cenu.
Dobrý den dovolil jsem si Vás oslovit protože mám novou technologii výroby celých úlů pro včely.Jedná se o ověřený tvrzený polystyrenový skelet o síle 4cm,který je potažený 1cm silnou polyuretanovou vložkou která je uvnitř nástavku potažena „stříbrnou folií“ ve skutečnosti je to až 75% stříbrná a to proto aby byla odolná vůči všem kyselinám (KM 65% K.šťavelová)a používá se potravinářském průmyslu mrazící boxy atd.celková síla stěny je 5cm. tepelná izolace v této sestavě je za 10cm polystyrenu.(nyní již v žádném případě nehrozí tzv. rozežírání od včel,mravenců hlodavců atd.Nástavky jsou prakticky nezničitelné pokut se naučíte manipulaci s nimi (to Vás naučím já)Po 3-letém testování nového materiálu polyuretanová vložka xps-x foam nebo celý nástavek z tohoto materiálu jak se říká je tvrdý jako kámen. Takže celý úl nebo jen samostatné nástavky které si koupíte nedojdou včely vůbec ke styku s polystyrenem ani polyuretanovou vložkou.Vrchní i spodní dosedací plochy a hrany nástavku jsou polepeny taktéž hliníkovou páskou chráněny před poškozením doporučuji před použitím i při další manipulaci dokonale natřít obyčejnou modrou Indulonou hlavně pod rámkama které jsou uloženy v nerez lištách (nerez lišty snadná manipulace a snadné čistění špachtlou od propolisu) Nástavek je RM. 39*24 na 11rámků které jsou uloženy na vlepených nerezových lištách to znamená na teplou otočením na studenou stavbu. Upřednostňuji osobní odběr všechno ukážu a předvedu..Případné dotace poradím jak na ně a faktury Vám samozřejmě napíší já.Přeji hezký den na spolupráci se těší Salvet Karel Pitín č.346 Psč.68771 tel. email.. k.salvet@ Nabídka platí ještě i na 2023 rok do vyprodání.