inzerce, prodej, prodám, bazar

Držák na ručníky

Kategorie: Koupelny

Nabízím tříramenný nerezový držák na ručníky, rozměr 15x40 cm, lesklý chrom, cena + pošta. Jukněte i na mé ostatní nabídky.
Držák na ručníky
Podobné inzeráty
Koupelnove doplnky BEMETA - vesacek,drzak rucniku
V opravdu peknem stavu,bez poniceni. Dvojity drzak na rucniky je sirky 65cm (osuska tak akorat vejde). Drzak na rucniky i vesacek mam oboji 2x. Cena 300 Kc za 1 a 1 ks. Znacka Bemeta,typ Beta. Osobni predani Brno,Znojmo,UH.
Držák - sušák na ručníky VOXNAN IKEA
Prodám držák-sušák na ručníky nový pouze rozbalený,cena 400,-Kč. Osobní odběr v Chebu. Pouze SMS .
Držák na ručníky (český výrobce GOZ METAL)
Prodám nový kovový držák na ručníky od českého výrobce GOZ METAL. Na délku měří 53,5 cm a široký je 10,5 cm. Cena 190 korun + poštovné (Zásilkovna za 79 korun). Můžeme se taky domluvit na předání v Praze kousek od Náměstí Jiřího z Poděbrad nebo na Kobylisech u metra.
Nástěnný držák na ručníky
Prodám nástěnný držák na ručníky, vyroben z kvalitní oceli, povrchová úprava - prášková barva. Rozměr: výška 60 cm, šířka 16 cm, hloubka 13 cm. K odběru více kusů. Více info na pajda.vajrych@ nebo Lokalita: Chotěboř
Dvojitý kovový držák/věšák na ručníky
Prodám zachovalý věšák/držák na 2 ručníky, délka ramene 40 cm.
= NOVÝ KVALITNÍ DRŽÁK NA RUČNÍKY / NEREZ, CHROM =
= NOVÝ KVALITNÍ DRŽÁK NA RUČNÍKY / NEREZ, CHROM = p.c. 627,- Stav zboží: NOVÉ, Nevyužito Na zakoupené produkty z druhé ruky, bazarového charakteru jakožto soukromá osoba bohužel neposkytuji záruku, stav zboží se snažím vždy pečlivě popsat, případně nafotit aby jste věděli, co kupujete. V případě dotazů před nebo po zakoupení produktu mne kontaktujte, vždy ráda odpovím, samozřejmě i v případě situace, kdy může nastat nějaká komplikace z Vaší či mé strany. Komunikace je u mě samozřejmostí. Při doručení porušené zásilky (poškozený obal apod.), prosím na místě zkontrolovat a řádně zvážit její převzetí, případně nepřebírat od dopravní společnosti. Přeji Vám příjemné nakupování.