inzerce, prodej, prodám, bazar

Držák / nosič kol Thule Pro Ride 591 2ks

Kategorie: Součástky a díly

Zánovní, použité 1x, včetně klíčů. Cena za 1 ks 2000, za oba 3000,-
Držák / nosič kol Thule Pro Ride 591 2ks
Podobné inzeráty
Thule ProRide 591
Prodám 3ks nosiče kol Thule ProRide 591 s uchycením za rám pro rychlou montáž. Pro kola do 20kg. Prodávám pouze nosiče kol, netýká se příčníků. Předání v Čelákovicích.
Nosič kol 2-4 česká výroba, univerzální homologace
Naše nosiče na kola vycházejí z konceptu univerzálních nosičů, které vyrábíme od roku 2009, takže zkušenosti, které nám přinesla výroba a provoz těchto odolných a praktických pomocníků se promítnuly i do vývoje a výroby nosičů jízdních kol. Lze použít i pro elektrokola. Nosič je sklopný pro pohodlnější přístup do kufru, popř. pro nakládku těžších břemen ze země. Tento pákový upínák je navíc vybaven zámkem proti odcizení nosiče. Používáme odolnou celokovovou konstrukci, která svojí jednoduchostí zajišťuje relativně nízkou hmotnost a hlavně příznivou cenu pro zákazníka. Hlavní výhodou oproti jiným nosičům kol je i skutečnost, že náš nosič má homologaci i pro převoz "jiného" nákladu, než jen jízdních kol, má tedy vícero využití. Pro tento účel se používá přepravní plato, které lze jednoduše s nosičem sešroubit přímo přes žlábky na kola a následně jej můžete využít, jako univerzální nosič. Proti krádeži kol z nosiče doporučujeme přiobjednat uzamykatelné matice na rukové držáky kol, které najdete v příslušenství a nejsou součástí balení. Technická data: Délka: 900 mm Šířka: 1490 mm Hmotnost dle vybavení 15 - 20 kg Světla: 13 - PIN (Možnost zakoupení redukce na 7-PIN v kategorii "Příslušenství") Homologovaná zátěž na kouli: 80 kg včetně nosiče. Šířka žlábku na pneumatiku - 50 mm Max. rychlost 120 km/h Více info mailem, nebo telefon 7:00-15:00 pracovní dny.
THULE nove příslušenství náhradní díly krytky popruhy
krytky na tyce squarebar zaslepky popruhy do boxu střešních rakvi originál THULE imbusove klice parky 754 753 patky prodej dílu T šrouby Proride 591 598 objimky podkovy na pricniky zahradku prodej patek i jednotlivě
Střešní nosiče kol Thule ProRide 591 - 3 ks
3 plně funkční kusy, nezasílám, cena za 1 ks
Střešní nosič kol Hakr a příčník Atera - pro 2 kola
Střešní Nosič kol Hakr Speed Alu Black - zamykatelný, sada 2ks Střešní nosič ATERA - příčník, typ. ATERA Signo 042222 - 122 cm Vhodné pro auta s klasickými hagusy. Seznam vhodných vozů např. zde: TOP stav, zakoupeno před rokem, využito 1x. K prodeji za 4000 Kč (původní cena 6490 Kč). Pouze osobní vyzvednutí (Praha - Podolí).
Městské sedlo na kole pro jízdu v sukni Endzone Inno Ride
Městské sedlo na kole pro jízdu v sukni Endzone Inno Ride