inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská cyklistická helma Head

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám zachovalou nebouranou dětskou helmu Head, velikost viz foto.
Dětská cyklistická helma Head
Podobné inzeráty
Dětská helma na kolo ABUS Smiley 2.0 rose horse vel.M - NOVÁ
Prodám novou dětskou cyklistickou helmu ABUS Smiley 2.0 rose horse M pro obvod hlavy 50-55 cm. Běžná cena 1.200,- Kč. Dětská cyklistická helma Abus Smiley 2.0 rose horse je velmi bezpečná helma i díky in-mold technologii. Helma také nadchne vaše nejmenší cyklisty svým hravým designem s moderním designem. Není třeba dodávat, že dobře padnoucí přilba je pro bezpečnost vašich dětí na kole zásadní. Ovšem stejně důležité je i to, aby se líbila. A to vše tato helma vašim dětem splní. První cyklistické zkušenosti Přilby Smiley 2.0 nejlépe využijí ti nejmenší. Hodí se pro děti v sedačkách, cyklovozících nebo i pro získávání prvních vlastních zkušeností na odrážedle či prvním kole. Svým tvarem lépe kryje citlivé oblasti na hlavě dítěte, což napomáhá maximální bezpečnosti. Promyšlené detaily Přední větrací otvory pokrývá síťka proti hmyzu. Zalétnutí bodavého hmyzu pod helmu může totiž být velmi nebezpečné. 8 větracích otvorů zaručují odvětrání a tepelný komfort, aby se mladý cyklista v přilbě nepotil. Předsunutý kšilt lépe ochrání vaše děti před zraněním obličeje. Dokonale padnoucí helma je základ Obvod helmy jednoduše nastavíte pomocí kolečka na zadní straně. Nemusíte se tedy obávat, že by helma vašemu dítěti nepadla. Přesně padnoucí a dobře zapnutá helma je zásadní pro to, aby dobře chránila při případném pádu. Velikost M: obvod hlavy 50 - 55 cm, hmotnost 240 g
Dětská cyklistická helma
Dětská cyklistická helma Prodáme dětské helmy na kolo, všechny jako nové. Cena 100 Kč za jeden kus: 5 - Chlapecká Arcore XS/S (47-52 cm) 6 - Dívčí Head XS/S (47-52 cm) 7 - Dívčí Head XS/S (47-52 cm) Frýdek-Místek, možnost odběru i z centra Ostravy.
Dětská cyklistická helma ABUS Super Chilly (velikost M)
Prodáme Dětská cyklistická helma ABUS Super Chilly (52-57 cm velikost M). Barva: . Fialová , Garden Purple Model: AB-1Super Chilly Stav: Zánovní, jako nova! Podrobná informace, odkaz:
Dětská cyklistická helma BTWIN 500
Dětská cyklistická helma BTWIN 500 Velikost: 2XS (obvod hlavy 44 - 49 cm) Materiál: Ochranná helma z EPS. Stav: výborný, málo používána Brno a okolí.
Dětská cyklistická helma Author Mirage S 48 - 52 modrá
Dětská cyklistická helma Author Mirage S 48 - 52 modrá Inmold dětská přilba, s jednoduchým nastavením upínacího systému. Velké otvory se síťkou proti hmyzu zaručují dostatečné odvětrání. - Upínací systém Author DialFit. - Výrobní technologie In-mold. - 12 otvorů / síťka proti hmyzu v předních otvorech. - Antibakteriální výstelky. Velmi pěkný stav, plně funkční.
Dětská cyklistická helma Author Mirage M 52 - 56 růžová
Dětská cyklistická helma Author Mirage M 52 - 56 růžová Inmold dětská přilba, s jednoduchým nastavením upínacího systému. Velké otvory se síťkou proti hmyzu zaručují dostatečné odvětrání. - Upínací systém Author DialFit. - Výrobní technologie In-mold. - 12 otvorů / síťka proti hmyzu v předních otvorech. - Antibakteriální výstelky. Velmi pěkný stav, plně funkční.