inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská cyklo sedačka HAMAX Siesta

Kategorie: Sedačky na kolo

Polohovatelná...PC:2890,druhý adapter na uchycení...PC:790,nyní cena k jednání....1400Kč
Dětská cyklo sedačka HAMAX Siesta
Podobné inzeráty
Hamax Siesta s uzamykatelným zámkem 2ks
Prodám minimálně používanou sedačku na kolo Hamax Siesta oranžová (použita cca 5x) s uzamykatelným zámkem. Samonosná polohovací sedačka Hamax Siesta s uzamykatelným zámkem nosných tyčí (tyče nelze bez odemčení upínacího zámku vyjmout) Zadní montáž sedačky bez nutnosti použití nosiče pro děti od 9 měsíců (dítě musí umět samo sedět) do 22 kg výškově stavitelné kryté opěrky nohou ochrana nohou před výpletem kola inovovaný systém upínacích popruhů, který zaručuje větší bezpečnost dítěte v sedačce možnost sklopení sedačky dozadu až o 20° opěradlo sedačky s prolisem pro helmu pro jízdní kola s průměrem trubky rámu 28 – 40 mm certifikace podle evropské normy EN 14344 Specifikace: rozměry: 85 × 39 × 41 cm hmotnost: 4300 g nosnost: 22 kg Cena je za 1 ks
Sedačka na kolo polohovací Hamax Siesta
Prodám sedačku na kolo HAMAX SIESTA. Sedačka je lehká, bezpečná. Jednoduše se s ní manipuluje. Jednoduše lze jedním tahem sundat. Je polohovatelná, takže v ní může dítě i koupená nová v Cyklo obchodě takže možnost dohledat i fakturu. V té době stála se slevou necelé 3000kč.Používaná 2 sezóny, není nijak poškozená jen na kraji má oděrky od opírání o zeď. Ale to jsme měli hned první týden. Jinak to neumím???? Foto je ilustrační. Můžu vyfotit originál v případě zájmu.
Hamax Siesta děstská sedačka
Dobrý den, prodám cyklosedačku Hamax Siesta . Inzarát platí do smazání. Osobní předání. Sedačku lze snadno sklopit až o 20° a díky inovativnímu systému upínacích popruhů zaručuje pevné umístění. Pro zvýšení bezpečnost jsou na zadní straně umístěny reflexní prvky. Sedačka je vhodná pro děti od 9 měsíců s nosností až 22 kg. Sedačka je vhodná pro jízdní kola s průměrem trubky rámu 28 – 40 mm, ale je zde možnost použít i náhradní tyč pro nízký rám.
Sedačka Hamax SIESTA
Prodám polohovací samonosnou dětskou sedačku na kolo Hamax Siesta. Sedačka má uzamykatelný držák. Součástí dva nástavce (samonosná tyč): - pro kola o průměru 26" - pro kola o průměru 27,5" a 29" Pro děti od 9 do 22 kg. Jednoduchá možnost sklopení sedačky až o 20 stupňů. Sedačka je ve výborném stavu.
Dětská sedačka na kolo Hamax Siesta
Prodám dětskou polohovací sedačku na kolo Hamax Siesta. Sedačka je seřiditelná, rychloupínací, s 2 adaptéry.
Hamax siesta polohovací sedačka do 22kg
cca 3x použitá dětská sedačka Hamax Siesta, nosnost 22kg, polohovací. výborný stav. 2x klíček, 1x držák na rám nejlépe osobní převzetí