inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská cyklosedačka Polisport Wallaby + 2x držák na kolo

Kategorie: Sedačky na kolo

Dětská cyklosedačka Polisport Wallaby + 2x držák na kolo
Dětská cyklosedačka Polisport Wallaby + 2x držák na kolo
Podobné inzeráty
Sedačka na kolo Polisport Wallaby.
Prodám dětskou sedačku na kolo Polisport Wallaby, výškově nastavitelné stupačky, dva úchyty na kolo, málo používaná, plně funkční.
sedačka na kolo Polisport Wallaby evolution de Luxe
Prodám sedačku na kolo Polisport Wallaby evolution de Luxe, nosnost 22 kg, nastavitelný sklon opěradla,výškově nastavitelné stupačky, k dispozoci dva úchyty na kolo, málo používaná, zánovní, původní cena 6 500,- Kč, nyní 2200,-Kč
Cyklosedačka polisport bilby
Cyklosedačka polisport bilby 5ti bodový bezpečnostní pás Nosnost 9 - 22kg Doporučený věk 9 - 60 měsíců Samonosná sedačka na sedlovou trubku o průměru 28 - 40 mm + držák sedačky Cyklosedačka jako nová použita asi 2x
cyklosedačka Polisport Bilby
Samonosná dětská cyklosedačka Polisport Bilby s 5-bodový bezpečnostním pásem a uchycením na sedlovou trubku kruhového i ovalného tvaru o průměru 28 až 40mm. Nosnost až 22 kg.
cyklosedačka Polisport
Prodám sedačku na kolo cyklosedačka zn. Polisport, nosnost do 22kg, jednoduché polstrování, tříbodové bezpečnostní nastavitelné pásy , upínání pásky přes boty. Používaná, ale stále pěkná.
DĚTSKÁ CYKLOSEDAČKA
Prodám dětskou cyklosedačku zn. POLISPORT WALLABY po jednom dítěti (minimálně použitá) s upevněním na sedlovku. Sedačka má nastavitelný sklon opěradla, výškově nastavitelné stupačky a je vybavena bezpečnostním popruhem.