inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská DVD/CD - pohádky

Kategorie: Hračky

Pohádky na DVD a CD, bohužel nejsou v češtině! Většinou angličtina, němčina, atd. Vhodné pro malé začínající děti, které se učí jazyky. Bližší informace a foto na telefonu.
Dětská DVD/CD - pohádky
Podobné inzeráty
Dětské kazety s pohádkami a písničkami
Kus za 100 Kč. Budulínek Rumcajs Maminčiny pohádky (O perníkové chaloupce, Sůl nad zlato a další) - J. Molavcová Křemílek a Vochomůrka Maxipes Fík Vánoční koledy Vánoce u Spejblů Příhody brouka Pytlíka Hurvínek trochu zlobí Povídaní o pejskovi a kočičce K.J. Erben - pohádky Pohádky do postýlky Marjánka Pohádky K.J. Erbena Pohádky 2 (J. Werich) Ovčáci, čtveráci Sedmero krkavců Šíleně smutná princezna Křemílek a Vochomůrka Jan Werich - pohádky Os. převzetí v Brně nebo zaslání Balíkovnou, Zásilkovnou či Poštou.
Pohádky - DVD Hans Christian Andersen - nové - 3 pohádky
Prodám úplně nové DVD pohádek od Hanse Christiana Andersena. DVD zabalené v originálním igelitu. Obsahuje 3 pohádky: Květiny malé Idy Princezna na hrášku Slavík Cena Kč 30,-.
Z pohádky do pohádky, obrázkové Člověče nezlob se
Klasická desková hra Z pohádky do pohádky 150,- Obrázkové Člověče nezlob se pro nejmenší 100,- Společně za 200,-
Barbie
Prodám 3 Barbie Hračky. 1. Barbie z pohádky Barbie a Kouzelný módní salón( panenka má i příslušenství:pejsek, kočička, hřeben-postavy z pohádky) 2. Ken- Přítel Barbie z pohádky Barbie: Tajemství víl 3. Rainbow Dash z pohádky My Little Pony: Equestria Girls panenka má příslušenství (hřeben, batůžek, křídla a náhradní boty) Všechny tři panenky prodám za 390 kč
Pohádky pro děti
Prodám pohádky pro děti pohádky jsou vyzkoušený a všechny fungujou jsou zcela v pořádku pohádky např. Pat a mat,Příšerky s.r.o,Ratatouille,Včelka Mája.Mach a Šebestová,Toy story. Pokud by měl někdo zájem volejte na číslo 589226 a další informace o balíčku neboli o cenu poštovních odepisuji do 24.hodin děkuji.
Prodám DVD pohádky
Prodám DVD pohádky.