inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská houpačka STEP2

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, prodám zánovní dětskou houpačku STEP2. Houpačka je po jednom dítěti jako nová.

Kompletní specifikace

STEP2 Houpačka pro batolata růžová
Závěsná houpačka pro děti je vyrobena z kvalitního plastu a splňuje přísné bezpečnostní podmínky pro užívání. Je anatomicky tvarovaná, aby dítě sedělo pohodlně a bezpečně. Provaz je odolný UV záření a vlivu počasí.

Snadná údržba a minimální náročnost na montáž.

Nosnost: 22,6 kg

Všechny hračky amerického výrobce Step2 jsou atestovány dle platných Evropských norem a splňují požadavky dle EN71. Hračky výrobce STEP2 jsou pro Vaše kluky i děvčata hračky, které promění dům i zahradu v jedinečný kouzelný dětský svět plný nekončící radosti a nezapomenutelných zážitků.

Většina produktů firmy Step2 se vyrábí technologií "rotačního lití", kterou vynalezl Tom Murdough. Firma Step2 je jedna z největších na světě, co využívá tuto techniku.

Parametry produktu:

Rozměry výrobku (v. š. h.)
26,4 x 61,2 x 40,9 cm
Rozměry balení (v.š.h)
27,9 x 42,5 x 63,5 cm
Hmotnost: 2,9 kg
Dětská houpačka STEP2
Podobné inzeráty
BABYMOOV dětská houpačka SWOON BUBBLE (modrá)
prodám BABYMOOV dětskou houpačka SWOON BUBBLE. Objevil jsem ji v garáži, při úklidu. Použitá byla jednou, houpačka je zabalená v originální krabici. Nová stojí cca 2800Kč Houpačka určená pro děti od narození do max. 9kg. - měkký, odnímatelný podhlavníček - 5-ti bodové bezpečnostní pásy - odnímatelná hrazdička se 3 závěsnými hračkami - lze polohovat do 2 pozic - 5 rychlostí houpání s možností nastavení doby na 8, 15 a 30 minut - přehrává 8 melodií s možností nastavení hlasitosti - vhodné pro děti od narození do max. 9kg - provoz na baterie (nejsou součástí) nebo síťový adaptér (součástí balení) Pro více informací klidně zavolejte, Možné předání na JE Dukovany.
Detska houpacka Step 2
Závěsná houpačka pro batolata od americké firmy Step2, dítě sedí pohodlně a bezpečně, kvalitní pevný plast, snadná údržba, hmotností limit: 22,6 kg, minimální náročnost na montáž, provaz odolný vlivu počasí, vhodná pro děti od 9 do 36 měsíců.
Prolézačka Step2
Prolézačka Step2
Dětská houpačka nová
Píšu nová, jelikož v ní byl syn párkrát a byla použita pouze doma. Možno použít i jako dárek. Originální krabici bych měla najít... Prodávám i jinde ☝️ Detailní popis produktu Bytelná, ale velmi skladná houpačka pro děti od 6 měsíců do 20 kg vhodná do bytu i na zahradu. Houpačka se dá při skládání výškově zmenšit a složit třeba za skříň. Popis: nosnost do 20 kg houpačka má zabezpečovací pásy k připoutání dítěte bezpečnostní pojistka proti samovolnému složení polstrované sedátko polstrování sedátka se dá snadno sundat a čistit nastavitelný sklon opěradla se zabezpečením Technické údaje: obrysové rozměry: 77 x 107 x 115 cm šířka/hloubka sedačky: 32 / 27 cm výška opěradla: 38 cm rozměry po složení: 77 x 20 x 112 cm váha: 7,5 kg
Houpačka, šplhací žebřík, houpačka, ping-pong
Houpačka zelená s troubítkem = 250,-kč Dětský šplhací žebřík velký 2,15 metrů = 400,-kč Dětský šplhací žebřík menší = 150,-kč Dětská houpačka multifunkční = 250,-kč Síťka na ping-pong = 80,-kč Vše je nové = nepoužité. Platí do smazání. Mohu zaslat poštou / zásilkovnou.
Montessori houpačka
odesíláme IHNED!!! CELOBUKOVÉ PROVEDENÍ !!! kvalitní bukové vrstvené dřevo /žádná bříza nebo smrk/ latky také bukový masiv. Houpačky vyrábíme v malé rodinné truhlářské dílne Barvy a vosky určené na dětské hračky norma EN 71 Precizní zpracování, zaoblené hrany Možnost i jiné barevné kombinace. Barvy si můžete libovolně nakombinovat Nosnost: 120kg vyrábíme i větší houpačky Rozměry L: 80 x 43 x 41 cm /standart/ XL 84 x 44 x 41cm XXL 101 x 48 x 41 cm /zvládne i 2 děti/ ceny: houpačka vel. L /standart/ -2200kč houpačka vel. XL -2400kč houpačka vel.XXL /zvládne i 2 deti/ -2800kč K HOUPAČE LZE DOKOUPIT MATRACI za 599 skluzavka 850kč Houpačku dodávame SMONTOVANOU !!! K nákupu obdržíte doklad/fakturu. Garance kvality a následná záruka samozřejmostí! Dodání kurýr dobírka 199kč Osobný odběr Střelná v nabídce další výrobky ,učící věž" "piklerové/piklerův/ trojuhelník" "4 ramenný Piklerův trojúhelník " prosím kontaktujte mě emailem babydrevo@