inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská koloběžka

Kategorie: Odrážedla

Prodám lehkou dětskou koloběžku, ideální na naučení.
Dětská koloběžka
Podobné inzeráty
Dětská koloběžka
Dětská koloběžka Skater. Lehká koloběžka pro děti Profilite SKATER má pro lepší stabilitu 4 kolečka, která jsou vybavena LED diodami a při jízdě svítí různými barvami. Díky nastavitelné výšce řídítek bude koloběžka růst s vaším dítětem. Jízda na koloběžce pomáhá dětem v rozvoji motoriky, koordinace pohybů a udržení rovnováhy.
Dětská koloběžka little tikes
Dětská koloběžka Litle tikes. Nepoužívaná. Rukojeť se dá sklopit a koloběžku tak snadno uskladníte.Výška řídítek je 58 vybavena třemi koly 2 vpředu pro větší stabilitu.Extra široká stojná plocha s protiskluzovou úpravou.Zatáčí naklápěním pomáhá učit rovnováhu a koordinaci.Vhodné pro děti od 2 let.Maximální nosnost je 20 kg.Rozměry: výška 66 cm, šířka 55 cm, hloubka 26 cm Koloběžka je prakticky nová. Malá ji dostala od babicky, vyzkoušela o vánocích uvnitř v domě a pak už na ní nikdy nejezdila. Vhodná je tudíž i jako dárek.
Dětská koloběžka se 3 kolečky B1 500 bílo-mátová
Základní koloběžka z Decathlonu pro začátečníky (děvče). Svítící kolečka, jednoduchá koloběžka pro děti vysoké od 80 do 120 cm. 2 roky stará, funkční, bez vady.
Dětská koloběžka Oxelo B1
Jednoduchá koloběžka se třemi kolečky pro děti vysoké od 80 do 115 cm na zábavné začátky s jízdou. Díky intuitivnímu a zábavnému systému řízení je koloběžka B1 vůbec první koloběžkou, která usnadňuje učení se jízdě na koloběžce a dětem starším 2 let pomáhá v psychomotorickému rozvoji Používaná, ale stále funkční (stav zohledněn v ceně) Podívejte se na moje další inzeráty
Globber Go-Up Comfort - 3v1 - odrážedlo a koloběžka
Růžové odrážedlo a koloběžka 3v1! Vhodné od 15 měsíců. Super stav. více informací na:
Smoby koloběžka
Dvoukolová koloběžka má širokou a stabilní platformu. Díky tomu je to ideální koloběžka, která usnadňuje učení a zaručuje pohodlí při jízdě a podporuje psychomotorický vývoj dítěte. Charakteristický: - nastavitelná výška volantu (73 a 83 cm) - kov-hliníková konstrukce - maximální zatížení - 50 kg - protiskluzová, tichá kola - má brzdu - široká a stabilní platforma - snadné skládání Pohlaví chlapec / dívka Věk od 5 let Rozměry balení 22 x 10 x 63,5 (cm) Tichá kola Ano Přípustné zatížení do 50 kg Rozměr 70 x 32 x 83 (cm) Výrobce Smoby Preferuji osobní odběr v Opavě.