inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská koloběžka

Kategorie: Odrážedla

Dětská koloběžka Skater. Lehká koloběžka pro děti Profilite SKATER má pro lepší stabilitu 4 kolečka, která jsou vybavena LED diodami a při jízdě svítí různými barvami. Díky nastavitelné výšce řídítek bude koloběžka růst s vaším dítětem. Jízda na koloběžce pomáhá dětem v rozvoji motoriky, koordinace pohybů a udržení rovnováhy.
Dětská koloběžka
Podobné inzeráty
Dětská koloběžka little tikes
Dětská koloběžka Litle tikes. Nepoužívaná. Rukojeť se dá sklopit a koloběžku tak snadno uskladníte.Výška řídítek je 58 vybavena třemi koly 2 vpředu pro větší stabilitu.Extra široká stojná plocha s protiskluzovou úpravou.Zatáčí naklápěním pomáhá učit rovnováhu a koordinaci.Vhodné pro děti od 2 let.Maximální nosnost je 20 kg.Rozměry: výška 66 cm, šířka 55 cm, hloubka 26 cm Koloběžka je prakticky nová. Malá ji dostala od babicky, vyzkoušela o vánocích uvnitř v domě a pak už na ní nikdy nejezdila. Vhodná je tudíž i jako dárek.
Dětská koloběžka se 3 kolečky B1 500 bílo-mátová
Základní koloběžka z Decathlonu pro začátečníky (děvče). Svítící kolečka, jednoduchá koloběžka pro děti vysoké od 80 do 120 cm. 2 roky stará, funkční, bez vady.
Dětská koloběžka Oxelo B1
Jednoduchá koloběžka se třemi kolečky pro děti vysoké od 80 do 115 cm na zábavné začátky s jízdou. Díky intuitivnímu a zábavnému systému řízení je koloběžka B1 vůbec první koloběžkou, která usnadňuje učení se jízdě na koloběžce a dětem starším 2 let pomáhá v psychomotorickému rozvoji Používaná, ale stále funkční (stav zohledněn v ceně) Podívejte se na moje další inzeráty
Globber Go-Up Comfort - 3v1 - odrážedlo a koloběžka
Růžové odrážedlo a koloběžka 3v1! Vhodné od 15 měsíců. Super stav. více informací na:
Smoby koloběžka
Dvoukolová koloběžka má širokou a stabilní platformu. Díky tomu je to ideální koloběžka, která usnadňuje učení a zaručuje pohodlí při jízdě a podporuje psychomotorický vývoj dítěte. Charakteristický: - nastavitelná výška volantu (73 a 83 cm) - kov-hliníková konstrukce - maximální zatížení - 50 kg - protiskluzová, tichá kola - má brzdu - široká a stabilní platforma - snadné skládání Pohlaví chlapec / dívka Věk od 5 let Rozměry balení 22 x 10 x 63,5 (cm) Tichá kola Ano Přípustné zatížení do 50 kg Rozměr 70 x 32 x 83 (cm) Výrobce Smoby Preferuji osobní odběr v Opavě.
ODRÁŽEDLO ELFIN 2v1
Prodam dětské odrážedlo - koloběžka 2v1 MASTER Elfin pro děti od 3-5 let s maximálním zatížením 50 kg. Používané v interiéru, stav jako nové, málo používaný, k dispozici 4ks. Původní cena 1600 Kč, nyní 800 Kc. Osobní odběr Praha, Praha východ nebo směr Benešov. Lze zaslat přes Zásilkovnu za 119 Kč. Odrážedlo MASTER Elfin 2v1 je možné používat buď jako koloběžku nebo jako klasické odrážedlo. Pomocí jednoduchého mechanismu je změna použití extra rychlá. Odrážedlo má ocelovou konstrukci a je velmi stabilní. Děti ocení pohodlné široké sedátko stejně jako integrovaný tažný popruh, který pomůže dopravit odrážedlo i s unaveným ""závodníkem"" bezpečně domů za každé situace. Technická data: tréninkové odrážedlo a koloběžka v jednom, pro děti od 3 let nášlapná brzda pro zadní kolečka PU kolečka: vpředu: 145 x 30 mm, vzadu: 100 x 20 mm tažný popruh délky 125 cm reflexní odrazka maximální zatížení: 50 kg celková hmotnost: 3,65 kg Rozměry:odrážedlo: výška sedadla od země: 29 cm rozměry sedátka: 34 x 10 cm šířka řídítek: 27 cm výška řídítek: 53 cm celková délka odrážedla: 63 cm celková šířka odrážedla: 29 cm koloběžka: šířka řídítek: 27 cm výška řídítek: 73 cm velikost stupátka: 26 x 11 cm výška stupátka nad zemí: 6,5 cm celková délka koloběžky: 63 cm celková šířka koloběžky: 29 cm.