inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská koloběžka Kostka Hill Max Kid White ( PC: 11.684kč )

Kategorie: Koloběžky

Prodám krásnou kvalitní koloběžku značky Kostka , model Hill Max Kid White .

Tento model přináší dětem veškeré výhody koloběžky KOSTKA HILL MAX, a navíc jim díky uzpůsobeným řidítkům přesně padne do rukou. O sto šest s ním mohou brázdit asfaltové silnice a cyklostezky, pokud však zatouží po dobrodružství a vyrazí na nezpevněnou cestu, ani tady je tato dětská koloběžka KOSTKA nezklame. Skvěle se hodí na každodenní dovádění s kamarády i na kratší rodinné výlety.

Tato kvalitní dětská koloběžka se může pochlubit zúženou koncepcí rámu a vidlic, což zabraňuje kontaktu odrazové nohy s koloběžkou, a chrání tak vaše dítě před úrazem. Navíc disponuje vyladěnou geometrií rámu a inovovanou přední vidlicí – díky těmto prvkům je snadno ovladatelná a dokonale stabilní.

Děti se s tím občas nemazlí, a proto sem tam dojde ke styku nášlapné části rámu s terénem. To však vůbec nevadí, neboť jsme její spodní stranu opatřili speciálními sváry, které koloběžku chrání proti opotřebení.

Pro hladkou jízdu je tato dětská koloběžka vybavena nafukovacími koly s plášti Schwalbe Marathon Racer, nerezovým výpletem na dvoustěnných ráfcích Dragon a náboji Kostka HK 6524 RS. Díky spolehlivým brzdám Shimano 4000 ji lze zase zastavit vždy včas a bezpečně.

Pokud tedy chcete svým dětem dopřát plnohodnotný a bezpečný stroj, na kterém se dosytosti vyřádí, koloběžka KOSTKA HILL MAX KID je ideální volbou.

Navíc se také jedná o plnohodnotnou koloběžku pro dospělé do 150kg. Až vám dítko doroste, stačí pouze vyměnit řídítka a brzdové bowdeny a koloběžku může začít využívat celá rodina. Prostě koloběžka, která roste s dítětem!

Základní specifikace:

Délka: 1.480mm
Výška: 770mm - 780mm
Šířka řídítek: 520mm
Délka nášlapu: 420mm
Světlost nášlapu: 50mm
Velikost předního kola: 20"
Velikost zadního kola: 16"
Hmotnost: 8,3 Kg
Nosnost rámu: 150kg
Rozvor kol: 1040mm

Vybavení:

Brzdy: Shimano 4000
Náboje: KOSTKA HK 6524 RS
Obutí: Schwalbe Marathon Racer
Ráfky: Dvoustěnné - DRAGON
Představec: KOSTKA SK 2822 S
Řídítka: KOSTKA FBH 520-100 AL 2P
Přední vidlice: Pevná 20" - 65mm
Hlavové složení: A-Head
Madla: Tvrzená pěna
Paprsky Nerezové
Zátky řidítek: Plastové odrazové
Ložiska (náboje): NTN Japan (Průmyslová)

Původní cena kompletu: 11.684kč . Tedy koloběžka 9.490kč a příslušenství: tachometr 499kč , stojánek 399kč , přední blatník 349kč , zadní blatník 649kč , košík Force White 199kč , zvonek 99kč .

Pouze osobní převzetí v Plzni. Po dohodě mohu dovést po celé ČR pouze za cenu nafty. Cena za komplet 5.000kč.
Dětská koloběžka Kostka Hill Max Kid White ( PC: 11.684kč )
Podobné inzeráty
e-Kostka Hill Max elektrokoloběžka Kostka e-Hill
Elektrokoloběžka řady e-Kostka přináší esteticky čisté a funkční řešení. Vyladěný elektropohon ovládaný vaším chytrým telefonem předčí vaše očekávání. Nastavíte si vámi vybraný způsob asistence motoru a pak už se jen odrazíte. Jak to funguje? Elektropohon nabízí nastavení jednoho ze tři módů. Sami si můžete pro jednotlivé módy volit další parametry přímo na tělo pomocí mobilní aplikace. * Režim PEDELEC přidá elektrokoloběžka každému vašemu odrazu požadovanou sílu přípomoci. Pokud se vaše rychlost sníží na 6 km/h koloběžka tuto rychlost udržuje, jelikož se jedná o rychlost člověka při svižné chůzi, lze se tak snadno pohybovat mezi lidmi. Maximální rychlost přípomoci je 25 km/h. *Režim FUN přidává další funkci, udržuje totiž poslední dosaženou rychlost po dobu, kterou si určíte. Samozřejmě je využita taktéž asistence odrazu, jako při PEDELEC režimu. Součástí obou módů je také rekuperace elektrické energie. Maximální rychlost přípomoci při módu FUN je 20 km/h. *Režim STANDARD vypné motor a jezdite jako s klasickou koloběžkou! Připojení mobilního telefonu pobíhá pomocí Bluetooth. Koloběžký jsou individuální zakázkově doladěný přímo ve firmě Kostka např. prémiové lakování - tmavá šedá matná, bíle provedení bovdenů, bílé osy kol apod. - jedinečná, druhá taková není!!! Možno i druhý kus v bílé matné barvě taktéž individuální upgrade (bílé matné lakování, černé bovdeny, bílé osy kol a jiné). Součásti každé koloběžky je nabíječka, kabely, návod, kartička s individuálním sériovým číslem. Více informaci možno získat na stránce výrobce KOSTKA. Původní cena 37.000,-Kč/ks nyní prodám za 26.900,-Kč nebo nabídněte. Při koupi obou kusů najednou možná sleva. Prodáváme z důvodů narození dítěte, momentálně tak nevyužijeme!!
Koloběžka Kostka Hill Max Kid
Prodám koloběžku Kostka Hill Max Kid, nosnost 150kg, výborný stav. PC 9.450,-Kč.
Koloběžka Kostka Twenty žlutá - výprodej z půjčovny
Nabízím k prodeji koloběžku Kostka Twenty Max G6 ve žluté barvě - výprodej z půjčovny. Záruka 1 rok. Aktuální cena 11.490,- Kč, prodá za 8.300,- Kč. Osobní vyzvednutí v centru Brna na Hybešově 14 – prodejně v pracovní dny 13-17. Nebo zašlu kurýrem. Specifikace: Koloběžka KOSTKA Twenty Max (G6) pro dospělé s koly 20/20 vyniká svou univerzálností. Nejlépe se hodí na delší či kratší výlety a díky své obratnosti také do města. Použitá nafukovací kola s velikostí 20“ se neztratí ani při průjezdu lehkým terénem. Základní specifikace Délka 1565 mm Výška 980 mm Hmotnost 8,9 kg Světlost nášlapu 50 mm Délka nášlapu 440 mm Velikost předního kola 20" Velikost zadního kola 20" Rozvor kol 1080 mm Nosnost rámu 150 kg Šířka řídítek 680 mm Vybavení Zátky Plastové odrazové Brzdy Shimano 4000 Náboje KOSTKA HK 6524 RS Obutí Schwalbe Marathon Racer Ráfky Dvoustěnné - DRAGON Představec KOSTKA SK 2822 S Řídítka KOSTKA FBH 680-190 St Vidlice Pevná 20" - 65 mm Ložiska (Náboje) Průmyslová Hlavové složení A-Head Madla Tvrzená pěna - pojistná Paprsky Nerezové - černé Duše Autoventilek
Koloběžka KOSTKA HILL
Značková koloběžka KOSTKA HILL - původní model HILL s nosností rámu 150kg! - kola 20" vpředu a 16" vzadu - stojánek - originál hliníkové blatníky Velmi dobrý stav, koupil jsem před lety jako starší, udělal kompletní servis (vycentrování kol, nová ložiska, duše, pláště, komplet brzdy, gripy), chvíli jezdil a následně přesedlal na kolo a od té doby stojí ve sklepě. Od servisu najeto maximálně 500km. Na fotkách je ještě namontován držák na skládací zámek. Ten není součástí prodeje.
Dětská koloběžka se 3 kolečky B1 500 bílo-mátová
Nabízím k prodeji funkční dětskou koloběžku po jednom dítěti se svíticími kolečky. Za 200kč je možné přidat i červené světýlko, zvoneček je v ceně koloběžky. Koloběžka je určená pro děti vysoké od 80 do 120 cm (2-5 let). Jaké jsou rozměry koloběžky B1 500? Koloběžka B1 500 byla navržena tak, aby se na ní dítě cítilo příjemně. Délka desky: 30 cm. Šířka desky: 10,5 cm. Výška desky: 5 cm. Průměr předních koleček: 125 mm. Průměr zadního kolečka: 100 mm. Výška řídítek ve spodní pozici: 45 cm (od desky). Výška řídítek v horní pozici: 66 cm (od desky). Celková délka: 56 cm. Výška od země: 26 cm. Kolik koloběžka B1 500 váží? 2,3 kg. Dítě si s ní poradí, dospělý ji bez problémů ponese. Přispívá k udržení stability. Proč vybrat koloběžku B1 500? Kvůli dvěma předním kolečkům a patentovanému systému řízení. Tato kombinace, vyvinutá ve spolupráci s odbornicí na dětský vývoj, umožňuje, aby se plocha nakláněla v úhlu bezpečném pro dítě. Při jízdě nebo zatáčení tak dítě neztratí rovnováhu. Řídítka jsou navržena tak, aby pomáhala dítěti zaujmout na koloběžce správnou pozici. Koloběžka B1 je intuitivní a snadná na řízení, pomáhá dítěti držet rovnováhu a napomáhá také rozvoji psychomotoriky. Jaký má koloběžka B1 500 vliv na psychomotorický rozvoj dítěte? Rovnováha, koordinace rukou, nohou a očí, natáčení těla v prostoru jsou aktivity, které přispívají také k psychomotorickému rozvoji dítěte. Koloběžka B1 500 se třemi kolečky byla speciálně navržena a vyvinuta ve spolupráci s odbornicí na dětský vývoj. Usnadňuje získávání všech těchto dovedností a umožňuje i těm nejmladším dětem od dvou let se při jejich učení bavit! Jak koloběžka B1 usnadňuje dětem jízdu? Kolečka z PU gumy a ložiska ABEC 1 poskytují kvalitu skluzu odpovídající schopnostem dětí od 2 do 5 let, skluz je dobrý, ale omezený. Cílem je, aby se díte nevyděsilo, pokud by se mu koloběžka rozjela příliš rychle. Osobní předáni po domluvě na Praze 10 či v okolí Líbeznic. Kontakt přes email.
Koloběžka KOSTKA TRAVEL MAX (G6) -minimálně použitá
Sportovní turistická koloběžka KOSTKA Travel Max (G6) pro dospělé s 28/20 velkými koly Ježděná minimálně kolem 8-10 krátkých tras. Barva tmavá šedá, cena 10.000Kč Bohužel mám marod záda a nevyužiji, tak ať dělá radost jinde.