inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská koloběžka little tikes

Kategorie: Odrážedla

Dětská koloběžka Litle tikes. Nepoužívaná. Rukojeť se dá sklopit a koloběžku tak snadno uskladníte.Výška řídítek je 58 vybavena třemi koly 2 vpředu pro větší stabilitu.Extra široká stojná plocha s protiskluzovou úpravou.Zatáčí naklápěním pomáhá učit rovnováhu a koordinaci.Vhodné pro děti od 2 let.Maximální nosnost je 20 kg.Rozměry: výška 66 cm, šířka 55 cm, hloubka 26 cm
Koloběžka je prakticky nová. Malá ji dostala od babicky, vyzkoušela o vánocích uvnitř v domě a pak už na ní nikdy nejezdila. Vhodná je tudíž i jako dárek.
Dětská koloběžka little tikes
Podobné inzeráty
Tříkolka Little Tikes 4v1 Deluxe růžová/šedá
Dobrý den, prodávám tříkolku značky Little Tikes. Je v perfektním stavu. Nemá přetočený tachometr. Lak bez oděrek. Garážovaná, nebouraná. Po prvním majiteli. Pouze osobní odběr Praha - Uhříněves. Popis produktu:
Little Tikes Cozy Coupe Dino odrážedlo
NABÍZÍM K PRODEJI tapací autíčko Cozy Coupe je jedna z nejoblíbenějších hraček Little Tikes. Batolata tohle autíčko milují. Autíčko má veselý design a děti s ním mohou velmi lehce a zcela intuitivně manévrovat.Délka 72 cm, šířka 44 cm,výška 92 cm. Vhodné od 18 měsíců do 5 let. Známky opotření ,ale funkční .
Dětské odrážedlo Little tikes
Prodám v pěkném stavu dětské odrážedlo značky Little tikes Cena 250,-
Odrážedlo - Pirátská loď Little Tikes
Odrážedlo - Pirátská loď Little Tikes (dělá zvuky)
Dětská koloběžka
Dětská koloběžka Skater. Lehká koloběžka pro děti Profilite SKATER má pro lepší stabilitu 4 kolečka, která jsou vybavena LED diodami a při jízdě svítí různými barvami. Díky nastavitelné výšce řídítek bude koloběžka růst s vaším dítětem. Jízda na koloběžce pomáhá dětem v rozvoji motoriky, koordinace pohybů a udržení rovnováhy.
Koloběžka Little tikes
Prodám koloběžku černo-růžové barvy. Je vybavená třemi koly - 2 vpředu pro lepší stabilitu. Vhodné pro děti od 2 let. Nosnost 20kg. Používaná.