inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská postýlka Drewex Malý medvídek a motýlek z borovicovéh

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám skorou novou, jen 3x pouzitou détskou postylku Drewex Malý medvídek a motýlek z borovicového dřeva s klasickým obloukovým designem a krásným medvídkem.
Dřevěná postýlka má regulovatelný rošt, který lze nastavit do tří poloh a dvě vyndávací příčky. Rozměry vnější: 60x120 cm. Výška postýlky: 98 cm. Matrace není součástí postýlky.
Dětská postýlka Drewex Malý medvídek a motýlek z borovicovéh
Podobné inzeráty
Postýlka Drewex 120x60
Dětská postýlka Drewex Žirafa se stahovací bočnicí a vyndavací dvě šprušle, vnitřní rozměr 120x60, vnější 123x65. Po 1 dítěti cca 3,5 roku používaná. Kosmetické vady od připevněného hrajícího kolotoče (viz. foto) + kosmetická vada z výroby (viz. foto), rošt je součástí postýlky. Více na Vlastní odvoz nebo přes objednaného kurýra
Dětská postýlka Drewex Žirafa přírodní
Používaná 2 roky po jednom dítěti. Jako nová. Popis produktu Dřevěná postýlka značky Drewex s obloukovým designem a obrázkem žirafy. Postýlka Drewex má polohovatelný rošt, který lze nastavit do tří výšek. Nejvyšší poloha je určena pouze pro nesedící dítě. Z postýlky lze odebrat dvě příčky a umožnit tak staršímu dítěti vylézání. Nosnost postýlky je až 25 kg, je proto vhodná od narození až do cca 8 let věku dítěte. Matrace není součástí. Rozměry: cca 60x120 cm Polohovatelný rošt Dvě vyndávací příčky Materiál: Borovicové dřevo, MDF Vhodné od narození
2v1 postel a postýlka Pali s medvídkem 140x70 + matrace
Velmi praktická a krásná postýlka s medvídkem 70x140 cm. Dvě polohy (malé miminko - matrace nahoře, větší dítko - matrace dole. Pro větší děti lze sundat bočnice a vznikne tak postýlka pro větší dětičky s čelem. 2 v 1 - lze složit jako dětská postýlka pro miminka i postel pro větší děti, viz foto 1 (postel i postýlka). Včetně matrace. Vady - bočnice mírně poškrábaná (kousance) Naštěstí veškeré barvy a laky použité na dětských postýlkách a nábytku PALI jsou netoxické a zdravotně nezávadné splňující kritéria evropské normy EN 71-3:2002 Dětská postýlka z kolekce KRIO - od italského výrobce PALI je vyrobena z kvalitního a masivního materiálu a svými jednoduchými a elegantními tvary bude nedílnou součástí sladkého dětského pokojíčku. Dětská postýlka z kolekce KRIO - je velmi praktická a Vaše miminko se v ní bude cítit bezpečně a láskyplně. BEZPEČNOST, KVALITA A JEDINEČNOST Bezpečnost a kvalita je vždy nejdůležitější. Každá dětská postýlka a nebo jiná součást dětského pokojíčku italské značky PALI je navržena tak, aby byla především praktická, bezpečná a kvalitní. Montáž a demontáž dětské postýlky značky PALI je velmi snadná a jednoduchá. Vzdálenost a tvar příček v dětské postýlce jsou nejdůležitější pro dětskou bezpečnost, které se začíná v dětské postýlce pohybovat, i když má teprve několik měsíců. Příčky jsou ve vzájemné vzdálenosti 6 cm, což je ideální vzdálenost dle výsledků bezpečnostních studií. Jednotlivé příčky nelze vyjmout z bočnice dětské postýlky. Příčky nemají ostré hrany a jsou odolné dětskému skákání a hraní. BOČNICE DĚTSKÉ POSTÝLKY Bočnice dětské postýlky PALI lze posunout i do nižší polohy o 20 až 25 cm, či-li živé dítě nemůže vypadnout z dětské postýlky. Systém Pratico umožňuje maminkám snadnou manipulaci s výškovým nastavením bočnic pouze pomocí 1 ruky: jemným tlakem kolena na spodní část bočnice a lehkým nadzvednutím dojde k jejímu snížení do požadované pozice. Bočnice jsou uchyceny v praktických a bezpečných kolejničkách s tlumiči. Bočnice lze celé výjmout (odstranit) z dětské postýlky. MANIPULACE S DĚTSKOU POSTÝLKU Každá dětská postýlka italské značky PALI je vybavena 4 kolečky, z toho 2 mají brzdu, či-li lze dětskou postýlku snadno přesouvat po bytě či domě. Kolečka použitá v našich produktech odpovídají evropské normě EN 716-2:1995 a evropské normě EN 71-3:2002. Děti rády olizují a okusují dětskou postýlku či nábytek, proto jsou hrany bočnice dětské postýlky vybaveny ochrannou vrstvou.
Dětská postylka
Prodám dětskou postýlku po jednom dítěti s kvalitní matraci - jedna strana do jednoho roku dítěte, druhá od jednoho roku. Zároveň k matraci 3x povlečení, chránič matrace, klín pod matraci, peřinka s povlečením a polštářek. Jedina vada postýlky, že po odsunutí zespodu ulomený kousek dřevotřísky - dolepili jsme a není vidět. Dětská postýlka Drewex Malý medvídek a motýlek z borovicového dřeva s klasickým obloukovým designem a krásným obrázkem medvídka a motýlka. Dřevěná postýlka má regulovatelný rošt, který lze nastavit do tří poloh a dvě vyndávací příčky. Rozměry: 60x120 cm, výška postýlky 98 cm. Námi k postylce dokoupen šuplík pod postýlku. Po domluvě můžeme postýlku rozebrat . Osobní odběr po domluvě. Možnost dovezení na místo ve směru Kroměříž - Zdounky.
Dětská postýlka Drewex Hippo se stahovací bočnicí
Použitá dětská postýlka po dvou dětech - Drewex Hippo, z borovicového dřeva, bílá barva s přiznanou strukturou dřeva, pro matraci 120x60. Má regulovatelný rošt, který lze nastavit do tří poloh. Postýlka je se stahovací bočnicí. Bočnice mají po celé délce plastovou ochranu proti okusovaní. Malé kosmetické vady, plastický obrázek hrošíka má uštípnuté ouško, byl znovu lepený. Rošt má zlomené dvě příčky, půjde opravit či nahradit. Zohledněno v ceně. Předání Úvaly - Praha východ. Postýlka je rozložená. PARAMETRY Rozměr Matrace 120 x 60 cm Výška Čela 101,5 cm Výška Bočnice 86, 6 cm Výška Stáhlé Bočnice 70, 5 cm Vnější Rozměr 124 x 65, 5 cm
Dětská postýlka/postel DREWEX HIPPO vč.matrace
Dětská postýlka Drewex HIPPO vč.matrace. Postýlka je rozložená. Nejlépe osobní převzetí, ale zašlu i poštou / kurýrem - asi 250,-Kč. V případě zájmu prosím o sms, zavolám Vám zpět. Děkuji.