inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská přilba na kolo

Kategorie: Silniční kola

Můžete se podívat na náš profil třeba si ještě něco vyberete:)

Dětská přilba na kolo - 99,-

INFO
Osobní předání v Praze nebo Plzni, nebo je možné poslání Poštou nebo Zásilkovnou, ale je potřeba předem poslat poštovné na účet.

Ceny poštovného
-s dobírkou - 199,-
-bez dobírky - 149,-

Zásilkovna
-s dobírkou - 99,-
-bez dobírky - 79,-

V případě zájmu nebo pro více info se ozvěte.Jestli chcete rychlé jednání volejte na telefon;)
Dětská přilba na kolo
Podobné inzeráty
Cyklistická přilba SENA R1 s integr. headsetem PC 3990kč
Nová. V bílé barvě s velikostí L 59-63 - pro dospělou osobu. Tato přilba se v obchodech prodává okolo 4000Kč. Inteligentní cyklistická přilba SENA R1 je kombinací technologie a tradiční konstrukce, která integruje komunikační systém do skořepiny cyklistické přilby. Ať už jedete sami, nebo ve skupině, funkce R1 jsou přitažlivé pro každou třídu cyklistů.Vestavěné reproduktory umístěné nad ušima vám umožní poslouchat hudbu nebo hlasovou komunikaci bez použití sluchátek. Tento design tak umožňuje vnímat i to, co se děje v okolí. Integrovaný mikrofon je vybaven patentovanou technologií Advanced Noise Control přímo od společnosti SENA, která zřetelně zachycuje a přenáší váš hlas.Helma R1 disponuje technologií Group Intercom, která vám umožní komunikovat s ostatními jezdci, kteří také mají přilbu R1. Až čtyři lidé se mohou navzájem spojit a udržovat konverzaci s dosahem až 900 metrů.Spárováním telefonu s přilbou skrze technologii Bluetooth umožňuje R1 slyšet pokyny z GPS navigace, fitness aplikací, přijímat telefonní hovory a poslouchat svou oblíbenou hudbu. Přilba je také vybavena integrovaným FM rádiem, které vám umožní naladit místní rozhlasové stanice.Přilba SENA R1 je samozřejmě designována tak, aby vydržela náraz - a proto poskytuje nezbytnou ochranu díky polykarbonátové skořepině s vnitřní EPS výplní. Přilba je dále vybavena odnímatelným a omyvatelným vnitřním polstrováním, jemným bradovým řemínkem z eko-kůže s perfektně umístěným polstrováním a zapínacím systémem, to vše pro vynikající ochranu a příjemné nošení.Aplikace SENA Smartphone App (pro Android i iOS) vám umožní převzít kontrolu nad funkcemi přilby R1. Prostřednictvím aplikace můžete nastavit skupiny přátel, kterým povolíte snadné vzájemné spojení, dále umožňuje ukládání předvoleb oblíbených stanic FM a také přístup k Rychlému průvodci produktu na cestách. Technický popis:In-Mold polykarbonátová skořepina s EPS výplní hlavní řemínek (nylon/kůže) se zapínáním na přezku odnímatelné a omyvatelné vnitřní polstrování nastavení velikosti zadním kolečkem headset je integrován tak, aby co nejméně zasahoval do vzhledu a funkčnosti přilby, na přilbě jsou tedy pouze 3 tlačítka hmotnost: 380 g (velikost M) ECE homologace headset: dosah až 0,9 km v otevřeném terénu možnost komunikace až se 3 dalšími přilbami nebo headsety díky technologii Bluetooth 4.1 a Advanced Noise Control můžete také headsetem ovládat mobilní telefon, poslouchat pokyny z navigace (či fitness aplikací) či poslouchat FM rádio (paměť na 10 stanic) a MP3 integrovaný čelní mikrofon a sluchátka HD kvality možno dokoupit dálkové ovládání na řídítka maximální doba hovoru: 12 hodin dobíjecí doba: 2,5 hodiny nastavení pomocí SENA Smartphone App (Android / iOS)
Inteligentní helma na kolo SENA R1+visor /integrované zvuk
Prodám novou nepoužitou helmu na kolo SENA R1 i s kšiltem. Velikost: L (59-63cm) Nevhodný dárek Případnou reklamaci budu řešit osobně (záruka necelé dva roky) Sena R1 Matt White Nová inteligentní cyklistická přilba R1 značky SENA s integrovaným komunikačním systémem. Vestavěné reproduktory umístěny nad ušima vám umožní poslouchat hudbu nebo hlasovou komunikaci bez použití sluchátek. Přilba R1 disponuje technologií Group Intercom, která vám umožní komunikovat s ostatními jezdci s helmami R1. Až čtyři jezdci mohou spolu komunikovat do vzdálenosti až 900 metrů. Spárování telefonu s přilbou přes technologii Bluetooth umožňuje R1 přijímat telefonní hovory, poslouchat svou oblíbenou hudbu, pokyny z GPS navigace a fitness aplikací. Přilba je také vybavena integrovaným FM rádiem. Prostřednictvím aplikace SENA Smartphone App můžete nastavit skupiny přátel, dále umožňuje ukládání předvoleb oblíbených stanic FM a také přístup k rychlému průvodci o produktu. SPECIFIKACE Doba hovoru: 12 hodin Provozní teplota: -10 ° C - 55 ° C Hmotnost: 380 g (velikost M) PŘILBA - Skořepina přilby z polykarbonátu s výplní z EPS - 2 skořepiny bezpečnost: - podbradník z ekologické kůže BLUETOOTH Bluetooth 4.1 Profil náhlavní soupravy (HSP) Profil handsfree (HFP) Profil rozšířené distribuce zvuku (A2DP) Profil dálkového ovládání zvukového videa (AVRCP) INTERKOM Pracovní vzdálenost: do 900 metrů v otevřeném terénu Podporuje až 4 jezdců AUDIO Pokročilá kontrola šumu ™ - Vestavěný kodek SBC
Dětská cyklistická přilba - 50-56cm  Scott Spunto Contessa
* vel 50-56 cm * váha 250 g * dobrý stav * osobní odběr nebo dopravné 150,00 Kč Spunto Contessa je dívčí juniorská přilba na kolo se všemi funkcemi pro dospělé přilby. Snadno nastavitelný a osvědčený upínací systém RAS zajišťuje, že přilba zůstane ve správné pozici na hlavě vašeho dítěte, a bude mu poskytovat bezpečnost, kterou požadujete. Helma je vybavena In-Mold technologií, odnímatelným kšiltem, a lepší ochranou zadní části hlavy, to je ideální volba pro Vaše dítě.
DĚTSKÁ PŘILBA NA KOLO  " S " zn. SOFFATI
DĚTSKÁ PŘILBA zn. SOFFATTI vel. S asi tak od cca 4 let... obvod hlavy 47-53 cm bez vad v krásném stavu lehká na kolo nebo i na kolečk.brusle cena - 160,- doporuč.balíček - 100,- BALÍKOVNA - 75,- pokud máte aplikaci ZÁSILKOVNY a můžete si sami zajistit odeslání na svou výdejnu,po domluvě lze donést na sběrnu - stačí mi napsat jen odesílací kód
Rám COLUMBUS RÁFKY MAVIC
Pěkné kvalitní silniční kolo rám COLUMBUS RÁFKY MAVIC carbon vidlice ,rám 57 plus přidám boty velikost 42.5 Dětské horské kolo, Pánské horské kolo, dámské horské kolo, silniční kolo, trekové kolo, trekingové kolo, dívčí kolo, MTB, krosové kolo.elektrokolo.
Uvex přilba
Uvex přilba na kolo. Velikost 52-57 cm. Vzadu blikač. Přilba minimálně nošená. Syna chvíli bavila silnička.... PC přes 4 tis.