inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská přilba na kolo GIRO

Kategorie: Kola

Model Giro Scamp 49-53cm. Po jednom dítěti. Nepoškozená.

platí do smazání.

Zaslání možné při platbě předem. Napřed. Zásilkovna 80Kč.
Dětská přilba na kolo GIRO
Podobné inzeráty
Giro detska helma 45-49 Cm, 1-2 roky
Pro bikerský potěr je tu dětská přilba Giro Scamp. Upínací systém Roc Loc Jr zajistí bezpečné usazení a horké hlavy zchladí kvalitní odvětrání hned 8 otvory.. Pro bikerský potěr je tu dětská přilba Giro Scamp, která se svým designem inspirovala u špičkového modelu pro dospělé Montaro. Upínací systém Roc Loc Jr zajistí bezpečné usazení a horké hlavy zchladí kvalitní odvětrání hned 8 otvory. Stačí si vybrat tu správnou velikost a barvu pro vašeho malého bikera! UPÍNACÍ SYSTÉM Roc Loc Jr. KONSTRUKCE In-mold VENTILACE 8 otvorů VLASTNOSTI integrovaný štítek, síťka proti hmyzu Technologie - Inmould (In-mold) Ochranný EPS materiál se napěňuje přímo do polykarbonátové skořepiny. Vytváří lehkou přilbu s nejvyšší odolností proti nárazu. Perfektní spojení vnější polykarbonátové vrstvy a EPS vnitřní vrstvy. Používána rok.
Dětské cyklistické přilby
Nabízím dětské cyklistické přilby - nebourané, čisté: 1. Přilba CRIVIT SP-61, 49 až 54 cm, šedá přilba z LIDLU v zadní části s plně funkční červenou blikačkou (3 režimy, svítí i bliká) - cena 150 Kč. 2. Přilba GOGO velikost M - modrá s bruslařem - cena 60,- Kč 3. Přilba přilba Polisport cycle MV6- 5 - S, světle červená s hvězdičkami - cena 60,- Kč 4. Přilba XS/S - 46 až 52 cm, čarvená s pejsky - 60,- Kč Možno převzít osobně v Okřínku u Poděbrad, případně mohu po zaplacení zaslat přepravní službou za přepravné 99,- Kč. V případě zájmu prosím použijte kontaktní formulář, napište o kterou přilbu máte zájem a jestli ji budete chtít vyzvednout, nebo poslat. Budu vás kontaktovat zpět e-mailem s podrobnějšími informacemi. Při vyzvednutí je možno si vybrat a vyzkoušet. Nevolejte prosím, jsem většinou stejně někde jinde a proto telefonem obvykle nejsem schopen podat aktuální informaci, kterou požadujete.
Dětská přilba CRIVIT s růžky, jako nová, XS/S - 52-57 cm
Dětská přilba Crivit je určena na kolo, bruslení a skateboarding. Přilba je lehká, stabilní a odpovídá normě DIN EN 1078. Individuálně ji lze nastavit pomocí přídavné sady polstrování. Přilba má ventilační systém se 14 otvory a antibakteriální polstrování tlumící zápachy. Součástí jsou i designové růžky;) Jen osobní odběr.
dětská helma na kolo Giro pro nejmenší
dětská helma na kolo Giro pro nejmenší
Dětská cyklistická přilba Giro Scamp XS modrá
Prodám dětskou cyklistickou přilbu Giro Scamp XS 45-49 cm Mat Blue/Lime. Helma má nízkou hmotnost 190 g, je ve výborném stavu, koupena nová. Osobní předání v Praze a okolí nebo zaslání Zásilkovnou.
Dětská přilba na kolo Cars Auta - M
Ve skvělém stavu bez vad použitá párkrát. Popis od výrobce: Dětská cyklistická helma na kolo Pro-T Toledo v In-mold provedení. Helma je ideální pro jízdu na kole, odrážedle, koloběžce, nebo jízdě v dětské sedačce. Konstrukce přilby: Přilba disponuje technologií In-mould, to znamená že vnější skelet je pevně spojen s polystyrenovým tělem přilby. Pěna je pod tlakem vstřikována do skořepiny, výsledkem je větší pevnost a odolnost – náraz se rozloží na větší plochu. Dětská helma je ideální pro jízdu na kole, odrážedle, koloběžce, nebo jízdě v dětské sedačce. Upínání: Díky stahovacímu systému pomocí kolečka si přilbu stáhnete přesně podle hlavy. Dětská cyklistická helma Pro-T Toledo je vhodná pro děti s obvodem hlavy 48-56 cm. Zapínání pod bradou pomocí klasické zásuvné přezky. Okolo uší nastavíte pásku za pomocí stahovacího poutka. Pohodlí na hlavě: Komfort při nošení zajišťuje měkká vnitřní výstelka a 12 větracích otvorů pro optimální ventilaci. Síťka proti hmyzu v přední části helmy, zamezí vniknutí hmyzu pod helmu a tím zabrání případné následné nehodě. Hmotnost přilby je příjemných 220g. VELIKOST: M (52-56 cm) POŠTOVNÉ: 99,-Kč, zásilkovna 79,-kč.