inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské bačkory Ciciban, dívčí v.26

Kategorie: Obuv

Dětské dívčí bačkory zn.Ciciban, velikost 26.ideální pro tvarování nohy. Cena 69 kc
Dětské bačkory Ciciban, dívčí v.26
Podobné inzeráty
CICIBAN GAZEBO bačkory vel.27 sleva 450 Kč
Nové nepoužité bačkory Ciciban,výrobce je slovinská firma s více než 70ti letou tradicí ve výrobě dětské obuvi. Při navrhování bot se odborníci z Cicibanu zaměřují na kvalitní materiály pro výrobu a respektují všechny detaily a potřeby dětské nožičky. Tato značka klade důraz na přirozený vývoj dětských chodidel, pohodlí a stabilitu při chůzi.Vršek je z pevné textilie a stélka je kožená. PC 653 Kč. Možno předat v Táboře nebo Praze dle dohody Jinak doručení ČP ceník dle pravidel ČP
Dětské bačkory zn. CICIBAN, vel. 26
Dětské bačkory zn. CICIBAN. V hezkém stavu, neznicene. Cena 69 kč.
Dětské bačkory zn.Ciciban, vel.22
Dětské bačkory Ciciban, v pěkném stavu po jednom dítěti. Cena 60 kc
Bačkory Ciciban
Nabizim detske backory Ciciban. Vel. 21 a vel.22. Ve velmi dobrem stavu, noseny pouze kratce. Cena za 1ks 250 Kc, pri koupi obou ks cena za vse 400 Kc (+postovne/zasilkovna).
Bačkory Ciciban vel.30
Prodám bačkory Ciciban po jednom dítěti, holčiči vzor. Cena 60 kč.
Prodám boty a bačkory, velikost 22
Prodám botičky a bačkory, velikost 22. Možno každé zvlášť. 50 Kč za pár (hnědé boty 90 Kč). Modré bačkory- neošlapané, výborný stav. Růžové bačkory Befado. Hnědé kožené boty Sante - minimálně nošené (90 Kč). Červené boty kožené, podrážka ohebná, neošlapané, zapínání na zip, mají odřené špičky. Červené bačkorky v dobrém stavu. Světle růžové bačkory - ZDARMA k jakékoli objednávce. Zaslání (pošta, Zásilkovna) nebo osobní vyzvednutí v Praze. V nabídce i další boty a dětské oblečení i NOVÉ - prohlédněte mé další inzeráty.