inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské boty zn.Ciciban jaro/podzim

Kategorie: Obuv

Prodám dětské boty zn.Ciciban, velikost 21. Nepromokavé, goretex úprava, vhodné na jaro/šené jednu sezónu.
Původní cena 1500Kč, nyní za 300Kč.
Pouze osobní předání v Ostravě.
Dětské boty zn.Ciciban jaro/podzim
Podobné inzeráty
Dívčí boty do vody, velikost 30
Barefoot boty SAGUARO Dětské barefoot boty Rychleschnoucí koupací boty pro chlapce Dívky Dětská barefoot obuv Saguaro Prodyšná protiskluzová turistická obuv Lehká měkká sportovní obuv Běžecká obuv.Dětské koupací boty UBFEN, boty do vody, boty do vody, barefoot boty, plážové boty, rychleschnoucí, protiskluzové boty na plavání, boty na surf pro kluky, dívky, pláž, bazén, potápění, vodáctví.Saguaro Chlapecké Dívčí plavky Neklouzavé Unisex dětské boty Aqua Beach Sport.Baolesem Dětské koupací boty Chlapci Dívčí Aqua boty Trail Běžecké boty Bosé boty Boty do vody Rychleschnoucí Plážové boty Sport.Dětská barefoot obuv Saguaro Unisex, obuv na trailové běhání, protiskluzová outdoorová obuv.
Dětské boty podzim-jaro
Dětské kožené boty Ciciban podzim-jaro 19cm. Předání Teplice, Měšice. Při nákupu od 500kč i jinde.V říjnu poštovné jen 10kč
Dívčí sportovní boty, vel.30
Dětská barefoot obuv Saguaro Prodyšná protiskluzová turistická obuv Lehká měkká sportovní obuv Běžecká obuv.Dětské koupací boty UBFEN, boty do vody, boty do vody, barefoot boty, plážové boty, rychleschnoucí, protiskluzové boty na plavání, boty na surf pro kluky, dívky, pláž, bazén, potápění, vodáctví.Saguaro Chlapecké Dívčí plavky Neklouzavé Unisex dětské boty Aqua Beach Sport.Baolesem Dětské koupací boty Chlapci Dívčí Aqua boty Trail Běžecké boty Bosé boty Boty do vody Rychleschnoucí Plážové boty Sport.Dětská barefoot obuv Saguaro Unisex, obuv na trailové běhání, protiskluzová outdoorová obuv.
dětské boty Ciciban
Kožené boty Ciciban, šnůrka a uzávěr, velikost 32, stelka 20,5 cm, Velmi dobrý stav, málo nošené, možnost vyzkoušet, cena 350 Kč. Jsme z Ostravy (případně + poštovné Zásilkovna).
Dětské podzimní zimni boty Ciciban , vel. 25
Prodam hezké boty značky Ciciban. V dobré stavu. Vždy nošené jedním dítětem. Cena 100 kč
CICIBAN GAZEBO bačkory vel.27 sleva 450 Kč
Nové nepoužité bačkory Ciciban,výrobce je slovinská firma s více než 70ti letou tradicí ve výrobě dětské obuvi. Při navrhování bot se odborníci z Cicibanu zaměřují na kvalitní materiály pro výrobu a respektují všechny detaily a potřeby dětské nožičky. Tato značka klade důraz na přirozený vývoj dětských chodidel, pohodlí a stabilitu při chůzi.Vršek je z pevné textilie a stélka je kožená. PC 653 Kč. Možno předat v Táboře nebo Praze dle dohody Jinak doručení ČP ceník dle pravidel ČP