inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské gumáky / holínky vel. 30

Kategorie: Obuv

Prodám dětské gumáky / holínky. Velikost 30. Osobní odběr nebo zásilkovna +80 kč.
Dětské gumáky / holínky vel. 30
Podobné inzeráty
Modré dětské holínky holiny vel. 30, stélka 18,5 cm - Kolín
Prodám krásné modré dětské holínky s obrázky - motiv "příšerky" - holínky s příšerkami - dětské holinky holiny gumáky, velikost 30, vnitřní stélka 18,5 cm. TOP stav. Cena 100,- Kč. Volejte, pište, na všem se dohodneme :-) Zašlu poštou, přes Balíkovnu (75,- Kč), přes Zásilkovnu (89,- Kč) nebo převzetí OSOBNĚ. Podívejte se i na mé další inzeráty, které dohledáte zadáním tel. . Prodávám spoustu dalších VĚCÍ: do domu, do bytu, pro děti, oblečení, boty, hračky, nábytek,..., Dekorace, obrazy, obrázky, Vyšívané obrazy, Ručně vyšívané dečky a ubrusy + vánoční dečky, 2x NOVÉ chlapecké džíny rifle kalhoty vel.9-12měs.+18-24měs., Skleněná zapékací mísa s poklicí Ø18cm, Krátké šaty různé druhy i velikosti, Jednotyčové dřevěné garnýže s příslušenstvím (kroužky, atd.) - různé délky - světlé i tmavé dřevo 5ks, Masiv dřevěné lavice ke krbu 3ks + 2 opěrky, NOVÝ ozdobený vánoční věnec Ø30cm, NOVÁ hedvábná halenka Orsay vel.XS/S, NOVÝ plyšový zimní overal pro miminko - kombinéza 50cm, NOVÉ stříbrné náušnice 10ks/5párů náušnic bižuterie; Pro rybáře: NOVÝ zimní přehoz na bivak Aqua Products M3 Extended Wrap; Šperky stříbrné, chirurgická ocel, bižuterie NOVÉ; ŠATY: krátké tm. modré, Krajkové béžové svatební (nejen) vel.34, Krátké těhotenské kojící vel.S-L NOVÉ, Červené krajkové krátké vel. M/L, Šedé krátké pouzdrové šaty Manemo vel.S, Svetrové šaty Esmara lahvově zelené vel.XS, 34-36; Kuchařky: Vaříme s Láďou Hruškou, Těstoviny; Dřevěná krabička na papírové kapesníky - box na ubrousky; 3 fialovo bílé saténové záclony 112x95cm, 2x NOVÉ dětské světýlko lampička: Krteček + Chase Tlapková patrola; Kniha Najděte si svého marťana Marek Herman; Kniha Ovšem - Karel Kovy Kovář; Valentino iPhone case - Valentino pouzdro na iPhone NOVÉ, Růžový plyšák Minnie - plyšová Minnie Mouse Disney 30cm; Dětská sada Rex London: látkový modrý dětský vak na záda LEV, dětská skládací lahev na pití PANDA 200ml; Šedý podzimní/zimní dámský vlněný kabát na knoflíky RedSpot vel.XS; Dětský karnevalový kostým Voják vel.98-104, 3-4r.; Skleněná karafa hranatá 0,9l nová; Červená velká peněženka na zip 20x10cm NOVÁ; Leifheit set: Vysavač na okna Window Cleaner (sací stírací hubice 28cm) s mopem a 50cm tyčí; Elegant. tm. modré dámské sako Orsay vel.S/36; NOVÁ Halenka Tričko Desigual vel.S tygří a květinový vzor; Dětské modré holínky vel.30 stélka 18,5 cm; NOVÉ černé dětské sandále Batman vel.31 stélka 19,5cm; Chlapecké oblečení: Modrá mikina vel.110 + modré kraťasy vel.98; Biomed bambusový zubní kartáček (Eco friendly) sada 9 ks; Dámská krátká černá zimní bunda s kapucí vel.S, Fialové botasky podzimní boty vel.32 stélka 21,5cm; Dvoumístný modrý gauč - dvoumístná pohovka Kolín, Keramický servis - cukřenka, 2 šálky, 2 podšálky; Nové dámské černé sandále mezi prsty vel.37 stélka 24cm; Dětské kolečkové brusle vel. 32-35 nastavitelné na 4 velikosti bílo-modré; Vánoční projektor venkovní i vnitřní - barevné vánoční motivy: sněhulák, stromeček, sob, sobí spřežení + sáně a Santa, vločky,.
31 32 33 gumáky holiny holínky gumové boty do vody
31 32 33 gumáky holiny holínky gumové boty do vody 1) 31 barva modrá metalíza, praktické odolné gumáčky, lehké. Jedinou vadou je neodpovídající velikost. Uvedená vel.33 neodpovídá!! Optimální pro vel. 31/32, stélka cca 20cm. Nošené, bez vad. Odolný materiál, 270Kč 2) 32 N.O.V.É zelené gumáky s kocourem v botách, vel. uvedena 32, odpovídá, stélka cca 21 cm, top stav. 250Kč 3) 32 gumáky gumáčky s motorkou, vel. 32 odpovídá, stélka 21 cm, nošené, bez vad. 250Kč 4) 33 černé dívčí gumáky gumáčky vel. 33, stélka cca 22 cm, běžné známky nošení, 220Kč 5) N.O.V.É boty do vody, jedny vel. 32 druhé 33, 150Kč/ jedny 6) obyčejné nazouváky, k vodě, do bazénu. Dost nošené, je to na nich znát. Už jen na lítačku. Vel uvedena 33, ale jsou menší. Stélka 20cm celkem, 19,5 cm k ohybu, proto vel. 31 max!! 60Kč samostatně, nebo zdarma k většímu nákupu 7) zdravotní pantofle 95Kč 8) 32 pantofle s motorkou 130Kč 9) 31 modré nazouváky 160Kč 10) 32 bílé nazouváky 60kč/zdarma k většímu nákupu 11) 32 žluté nazouváky hezké 220kč 12) 33 gumové pantofle 150Kč
Dětské zateplené gumáky, holinky vel. 33/21cm
Dětské zateplené gumáky, holinky vel. 33/21cm Dětské zateplené gumáky, gumovky, holinky, sněhule šedá/růžová vel. 33 /21 cm. Made in Italy. Použité v dobrém stavu. Podrážka dobrá, neochozená. Vnitřky nepotrhané. Osobní převzetí možné Havířov, Karviná. Cena 69,- Kč. Zaslání přes českou poštu, zásilkovnu, balíkovnu. Koukněte na mé další inzeráty.
Dětské holínky/gumáky zateplené  - vel. 32/33 NOVÉ
Prodám nové dívčí gumáky/holínky vel. 32/33 se zateplenou vložkou, kterou lze vyjmout a vyprat. Délka stélky 21,6 cm. Manžeta zateplovací vložky se ohrnuje směrem k hornímu okraji holínky (který bývá široký) až na nožičku, aby dovnitř nefoukalo nebo nepršelo a dítě tak mělo nožičky v teple. Při pěkném počasí manžeta slouží jako ozdoba. Gumáky jsou vhodné po celý rok, v létě bez zateplovací vložky. Koupené babičkou v zahraničí - špatná velikost. Ve výborném stavu. Obuté 1x. Mohu i poslat. Cena + 65,- Kč Balíkovna nebo + 79,- Kč Zásilkovna. Inzerát platí do smazání.
5x Dětské holínky (gumáky) měřte délku stélky páteřák brusle
Nabízím několik použitých dětských gumových holínek - různé velikosti, ze kterých už děti vyrostly. Na stanový tábor, do stanu, outdoor upršený výlet. Mrkněte se na fotky s rozměry. 2. Gumáčky Holínky pískové vysoké s písmeny a nápisy - délka stélky 23cm > 250kč 3. Dětská gumová obuv do deště zelená se žabkami a stromky- délka stélky 23,5cm > 220kč 4. Nepromokavé gumáky zelené barvy - délka stélky 24,5cm > 250kč 5. Fialové holínky s pruhy - délka stélky 24cm > 250kč 6. Červené kárované gumáky s upínacím pruhem - délka stélky 25cm > 350kč **** Pohodlný juniorský chránič páteře Arcore JR je vhodný jak pro lyžování, tak pro snowboarding ale samozřejmě je možné ho použít i pro jiné nejenom sportovní aktivity - inline brusle, kolo, skate,.... Velikost: M - na 8-10 let. Pevná konstrukce tzv. "želva" , Elastický bederní pás se zapíná pomocí suchého zipu. Ramenní popruhy můžete upravit podle potřeb pro maximální komfort. Nastavitelné ramenní popruhy, pružný bederní pás na suchý zip, komfortní ochrana. Cena 500 Brno, pošta nebo zásilkovna je také možná, pokud si sami vyřídíte. *** inline brusle worker: roztahovací kolečkové brusle. Kolečkové brusle pro děti roztahovací: velikost 34-37 500kc. Brno nebo pošta 170/dobírka 200. *** Potápěčské ploutve Francis Velox velikost 41-42 modrá barva. Italské vodní ploutve na potápění Francis Velox s plnou patou, skvělé pro šnorchlování nejen na dovolené u moře. Ploutve s plnou patou zvyšují citlivost uživatele při záběru a brání jejich vyzutí, pružný plast, gumopryž, ploutve jsou opatřeny hydrodynamickými otvory pro dokonalejší záběr díky podélnému vroubkování dosahuje ploutev vysoké redukce odporu vody protiskluzové drážkování na patě zaručí plnou bezpečnost při pohybu na mělčině. Ploutve plavou po hladině a nikdy se Vám tedy neutopí. 300kč Mám i jiné věci. Mrkněte se na fotky *** Plovací vesta Tribord 50n červená. Nabízím záchranou vestu do vody. Lehká unisex plovací vesta 50 N s vykrojeným střihem se snadno obléká. Materiál: Nylon + PE pěna. Zajišťuje volnost pohybu při všech vodních sportech. Vztlak 50 N. M/L - určeno pro hmotnost v rozmezí 60 až 80 kg Elastický lem kolem pasu, reflexní prvky na ramenou, splňuje normu EN ISO 12402-5 Plovací pomůcky (úroveň 50) PC:1200, nyní 800kč *** Inline brusle červené XD180 velikost 29-32 nastavitelné na 4 velikosti (29-30-31-32)kolečka ABEC 3, 64x24mm 400kč *** Nabízím gumové figurky Stikeez (Stickeez)- viz foto: Různé druhy: Stikeez 1., Ovoce a zelenina, zvířátka, šmoulové, Oceán, příšerky (Lepáci z Lidlu). Už jen to, co je vyfoceno. cena za kus 20kč +poštovné v případě zaslání poštou (25 Kč obyčejné na vlastní riziko nebo 55 Kč doporučené poštovné).
Detske znackove gumaky Coquí vel. 32
Prodam krasne gumaky po synovi, super stav - jak tomu uz byva...deti je musi mit, ale moc casto je nevyuziji...:-) Jsou neskutecne lehke!!! Mrknete i na me dalsi inzeraty, napr. zelenou plastenku s jesterkou... PC 550,- Popis vyrobce: Dětské moderní holínky Coqui RAINY zdobí nápis Coqui. Ideální jsou do deštivých dnů, do města, do přírody, do lesa i na hřiště. V dětských holínkách Coqui budou vaše děti vždy v suchu. Vybavte je třeba na dětský tábor. Tyto holínky jsou vyrobené z pružné směsi kaučuku zajišťující pružnost, dlouhou životnost a malé opotřebení. Podrážka nebarví, neklouže, je profilovaná a usnadňuje chůzi na mokrém a promáčeném povrchu. Podšívka je vyrobena z příjemné bavlny. Holínky jsou lehké, pohodlné a nezpůsobují otlaky. Podrážka tlumí nárazy, šetří vazy, klouby a odlehčuje kloubům v bederní části zad při dětském skotačení. Obuv stačí pouze omýt mýdlovou vodou. Materiál CoquiFlex je beze stop po těžkých kovech, je bezpečný, zdravotně nezávadný, vysoce kvalitní, odolný proti opotřebení a antibakteriální, navíc je vyráběný nejnovější metodou blowing neboli lisování materiálu. Je mnohem lehčí, měkčí, flexibilní a uzpůsobí se na vaše nohy. Tento materiál splňuje celosvětové standardy a plní podmínky zkoušek a certifikací. - podšívka z příjemné bavlny - snadná údržba - podrážka nebarví, neklouže a je profilovaná aplikace značky Coqui - revoluční materiál CoquiFlex - bezpečné, zdravotně nezávadné a antibakteriální