inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské knihy, knihy pro děti.

Kategorie: Pro mládež

Mravenci se nedají Ondřej Sekora 150 zánovní
hannah Motanta knížka na rok 2010 70.-
O vílce amálce a žabce márince Václav čtvrtek 70
Brumíkova dobrodružství 50
Kam běží modrá Liška andrej gjurič 100
bacha, černý paraple adam bahdaj 35
das grose bilderlexikon der tiere ( poničený jen obal) 100
Hraní s abecedou Ivana Kocmanová 45,-
Marínkova čítanka a dvě klubíčka pohádek eduard petiška 120 ,- ( nabídněte)
kam odcházejí sněhuláci zjara marie kubátová 50
Dinosauři samolepková knížka 50,-
mini vláčky pojd si hrát nabídněte 30,- bez vláčku
knížka s nalepkami na více použití mali přátelé pejsek 40
Pohádky božena němcová 70,-
Kniha pohádek jos š kubín 70.-
medový hrníček 20,-
u nás na farmě 20,-
Kouzelné pohádky malá mořská víla, kráska a zvíře Tarzan. 200,-
veselé pohádky a říkadla michail bulatov 120.- ( prodáno)
Velkná obrázková knížka zvířetek - Milena Lukešová 75 prodáno
Zimní knížka pro Lucinku fialová prodané
případ pro inspektora baryka Krutas krejčí 75,- prodané
detská encyklopedie bohumil říha 150 poškozený hřbet prodané
Dětské knihy, knihy pro děti.
Podobné inzeráty
Knihy pro dívky a knihy na tvoření
Knihy jsou čtené, ale většinou v pořádku. Třináct - zažloutlá na hraně knihy, věnování na první stránce. Cena 80Kč. Čtrnáct - dobrý stav, jen mírně zažloutlá na hraně knihy, cena 90Kč. Jsem superstar - taky mírně zažloutlá na hraně, jinak super stav, cena 100Kč. Můj cucflek a já - super stav, cena 120Kč. Jůlie a kůň snů - jako nová, super stav cena 50Kč. Opuštěná kobylka - špinavá na hraně knihy, jinak dobrý stav, 30Kč. Zmatky lásky holky Klárky - dobrý stav, 20Kč nebo zdarma k jiným knihám. Tak málo času - 20Kč nebo taky zdarma k jiným knihám. Velká kniha scoubidou - odřená, ale jinak v pořádku cena 40Kč. Kreativní tvoření pro náctileté - trošku naražený rohy, ale jinak dobrý stav - 120Kč. Při platbě předem na účet pošlu poštou, nebo přes zásilkovnu. Při odběru víc knih se můžeme domluvit na ceně.
Knihy pro děti
Prodám knihy viz foto, většina ve velmi dobrém stavu. Zasílám nejraději přes Balíkovnu České Pošty - je nejlevnější a nejrychlejší - cena 65.- Kč Cena je uvedena za kus, za komplet (dohromady za všechny knihy na fotce) nebo za obě (dohromady za obě knihy na fotce). Osobní odběr možný po domluvě v Lysé nad Labem.
Knihy se zábavou pro děti
Nabízím pro (pra)rodiče , rodiče a pro toho, kdo pracuje s mládeží a dětmi, dvě populární knihy z minula, viz obrázky. Mnoho nápadů pro volné chvilky. Vhodné pro tábory, mimoškolní aktivity a družiny. Obě knihy za 200kč, každá zvlášť 130kč. K tomu ještě poštovné.
Dětské knihy
Nabízím čtyři dětské knihy: -Řekni mi CO TO JE? - nová, jediná vada - jsou vylepené všechny samolepky, cena 200 Kč -Řekni mi PROČ? - NENÍ -Třináct - nová, jednou čtená, cena 150 Kč -Průvodce přírodou pro děti - NENÍ Pro více fotek mě neváhejte kontaktovat. Při koupi 2 a více knih sleva 30 Kč na kus. Posílám přes Zásilkovnu (79 Kč), platba přes účet. Osobní předání je také možné. Prosím pište pouze přes email, telefonní číslo je smyšlené.
Knihy pro puberťáky
Kniha o rodičích (má uvolněné listy) 60 Kč, Ztřeštěný dům na stromě Fun book (zdarma - vevnitř je vyplněný většinou tužkou, můžete si to vygumovat), Tom Gates Můj libovej svět 80 Kč, Vtipy pro děti 60 Kč. Celek 4 knihy za 200 Kč. K prodeji desítky knih pro děti i dospělé. Osobní odběr Petrohrad, zasílám poštou i zásilkovnou. Pište e-mail nebo sms, díky.
4knihy pro děvčata
Nabízím úplně nové knihy pro dívky od 14 let jako komplet , který by se mohl hodit jako dárek pro dcerku nebo vnučku. Soňa ví, jak na to - kniha o 12leté Soně, která se ptá proč se láska neučí ve škole Klukům vstup zakázán - jak rodiče nechtějí děti pustit na hudební festival Než nám bude šestnáct Od 18 nepřístupno Z toho 3 knihy jsou vázané, poslední je brožovaná. Knihy prodávám jen jako komplet