inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské lyžařské kalhoty ALPINE PRO vel.152-158

Kategorie: Lyžování

Prodám dětské lyžařské kalhoty ALPINE PRO vel.152-158,celková délka 95cm, délka od rozkroku 69cm, pas je nařasený do gumy 34-38cm.

Lyžařské kalhoty pro dívky i chlapce ALPINE PRO jsou vyrobeny z nepromokavého, paropropustného a větruodolného materiálu. Zimní kalhoty mají hřejivou výplň, nastavitelné šle, anatomicky tvarovaná kolena pro maximálně příjemný pohyb, nohavice ve spodní části zpevněné speciálním materiálem, sněhovou manžetu a 2 praktické kapsy. Reflexní potisk nesmí chybět. Při sportu i zimních výšlapech tyto kalhoty dokonale poslouží a tělo dětí ochrání.


kalhoty ve velmi pěkném stavu viz foto. Osobní odběr,nebo pošlu přes Balíkovnu za 65 kč, v pracovní dny volat po 16.00 hodině
Dětské lyžařské kalhoty  ALPINE PRO vel.152-158
Podobné inzeráty
Nová bunda ALPINE PRO SPORTSWEAR Vel.S Nevhodný dárek
Značková úplně nová nepoužitá s visačkou bunda ALPINE PRO SPORTSWEAR v světle modré-šedé barvě. Prvotřídní kvalita - značka ALPINE PRO. Bunda ALPINE PRO SPORTSWEAR moc pěkně propracována, lehka a přitom skvělé a krásně tepla. Použitím ideální na lyžování, zimní sporty nebo volný čas, vycházky, i na denní nošení. Materiál nepromokavý, voděodolný, větruodolný, prodyšný: vrchní 100% polyester, spodní podšívka fleese 100% polyamid, vycpavka 100% polyester. Velikost – dle písmen – S (158 -164). Šířka mezi průramky dole (od podpaží k podpaží): 57cm x 2; dolní okraj: 57cm x 2; délka rukávů od límce: 74cm; délka rukávů od ramene: 57cm; délka rukávů zespodu: 47,5cm; zadní díl prodloužený: délka od límce vpředu: 58cm a délka od límce vzadu: 73cm; šířka v ramenou: 52cm, šířka ramene od límce 17cm; délka průramky (od ramenního švu dolů): 30cm. Bunda ALPINE PRO SPORTSWEAR dole stahovatelná; zapínání na zip, na 3 suchý zipy i na 2 knoflíky; 2 vnější kapsy na zip, vnitřní límec z hřejivého materiálu; stahování v dolním okraji; úchyty zipů delší pro snadnou manipulaci v rukavicích; rukávy anatomicky tvarované a stahování v dolní části manžetou se suchým zipem; odvětrávání v podpaží se zipy; sněhový pás odepínatelný s elastickou vsuvkou pro větší rozsah pohybu; kapuce složena v límci odepinatelná - na zip, se stahováním. Nové zboží včetně visaček - 100% stav! Jedná se o skutečně velmi pěknou zimní bundu! Prodávám to co je na fotce. Výrobce: ALPINE PRO. Cena 1590,- Kč. Při rychlém jednání dohoda jistá. Možno využít jako pěkný dárek!
Lyžařské kalhoty ALPINE PRO S
Lyžařské kalhoty alpine PRO, vel. S Nabízím 2x černé lyžařské kalhoty velikosti S, od f. ALpine PRO. VEna za kus 400,.
Značková bunda ALPINE PRO SPORTSWEAR o vel. L
Prodám velmi pěknou značkovou zimní bundu ALPINE PRO SPORTSWEAR s kapucou v světle šedé bílé barvě. Dovolila jsem si napsat nova, protože bunda je málo nošená jednu sezonu: 5 x na horách, jinak nenošená, a ve velmi dobrém stavu jako nová. Prvotřídní kvalita - značka ALPINE PRO. Bunda ALPINE PRO SPORTSWEAR moc pěkně propracována, lehka a přitom skvělé a krásně tepla. Použitím ideální na lyžování, zimní sporty nebo volný čas, vycházky, i na denní nošení. Materiál nepromokavý, voděodolný, větruodolný, prodyšný: vrchní 100% polyamid, spodní podšívka fleese 100% polyester, vycpavka 100% polyester. Velikost – dle písmen – L. Šířka mezi průramky dole (od podpaží k podpaží): 67cm x 2; dolní okraj: 65cm x 2; délka rukávů od límce: 84cm; délka rukávů zespodu: 57cm; zadní díl prodloužený: délka od límce vpředu: 61cm a délka od límce vzadu: 77cm; délka průramky (od ramenního švu dolů): 35cm. Bunda ALPINE PRO SPORTSWEAR dole stahovatelná; zapínání na zip, na 3 suchý zipy i na 3 knoflíky; 2 vnější kapsy na zip a 3 vnitřní; vnitřní límec z hřejivého materiálu; stahování v dolním okraji; rukávy anatomicky tvarované a stahování v dolní části manžetou se suchým zipem; odvětrávání v podpaží se zipy a suchý zipy; sněhový pás odepínatelný s elastickou vsuvkou pro větší rozsah pohybu; kapuce složena v límci odepinatelná - na zip, se stahováním a se suchým zipem. Jedná se o skutečně velmi pěknou zimní bundu, v naprostém pořádku! Prodávám to co je na fotce. Výrobce: ALPINE PRO. Cena 1290,- Kč. Při rychlém jednání dohoda jistá. Možno využít jako pěkný dárek!
Prodám lyžařskou soupravu 152/158
Prodám lyžařský komplet Alpine Pro ve vel. 152/158 pro dívku v barvě růžové - bunda a fialové - oteplovačky. Bunda má zateplenou kapucu fleecem, sněhový pás, zipy v pořádku. Stav téměř jako nové. K tomu event. lze přikoupit další lyžařské kalhoty Alpine Pro ve stejné velikosti. Zdarma přidám zimní bundu Crivit. Vše na fotografiích Cena za komplet 1200 Kč, cena za 2 bundy + 2x oteplovačky 1500 Kč.
Lyžařské kalhoty Alpine Pro vel. 158
Prodám lyžařské kalhoty Alpine Pro ve vel. 158. Vzadu na kříži malinko poškozené, viz. předposlední foto. Jistě ještě dobře poslouží.
Chlapecké lyžařské/snowboardové kalhoty ALPINE PRO
Chlapecké lyžařské/snowboardové kalhoty značky ALPINE PRO, velikost 152/158, neodnímatelné šle, pružný pas, používané, velmi dobrý stav viz foto. Cena plus případné poštovné (Balíkovna 65,- Kč)