inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské odrážedlo PUKY Wutsch, čtyřkolé, barva modrá

Kategorie: Odrážedla

Prodám kvalitní dětské odrážedlo německé značky PUKY. Pro nejmenší děti, vhodné do vnitřních i venkovních prostor. Na první stabilitu a rovnováhu, velmi kvalitní.
Wutsch má šířku 28, délku 58 a výšku 24 cm (výška sedadla od země), řidítka rozpětí 40 cm. Je vhodné pro děti od 1,5 roku s výškou 80 cm, nebo šikovnější mladší děti, které nemají problémy s rovnováhou. Odstrkovadlo Wutsch je tedy rozměrově o něco větší než menší PUKYlino.
Kolečka jsou nenafukovací a velice tichá. Jsou vhodná do interiéru, nebo na ven například na asfalt. Řidítka jsou opatřena gumovými bezpečnostními koncovkami a je možné je otočit pouze o 30 stupňů, tím zamezují nebezpečí pádu dítěte a současně neumožňují dítěti rychle změnit směr jízdy.
Doporučený věk 1,5-3 roky. Made in Germany.
Jezdila dcera ve 2 - 2,5 letech, nyní měří 96 cm a odstrkovadlo je jí již jen "tak tak".
Jedna mírná oděrka, jinak velmi zachovalý stav.
Původní cena 1200 Kč, nyní 400 Kč.
Dětské odrážedlo PUKY Wutsch, čtyřkolé, barva modrá
Podobné inzeráty
Odrážedlo Puky Wutsch
Použité. Odrážedlo Puky Wutsch, zelenomodré. Ve velmi dobrém stavu. Ergonomické sedadlo s rukojetí Pedálová osa vpředu Bezpečnostní rukojeti Zábrana proti protočení řídítek Tichá kolečka Práškové lakování odolné poškrábání Barva: zelená Rozměry: 28 x 58 cm Výška sedadla od země: 24 cm Věk: od 18 měsíců (od 80 cm) Do max. 20 kg K tomu navíc: zvonek Puky zelený Kapsička za sedátko na drobnosti, modrá Běžné opotřebení. Osobní vyzvednutí.
Odrážedlo PUKY Wutsch - červeno žluté
Dobrý den, nabízím dětské odrážedlo značky Puky model Wutsch Ideální ve věku 1-2,5 let. Ježděné 2 dětmi venku. Plně funkční. Místy oděrky. Pozor neplést s modelem Pukylino, který je pro menší děti. Původní cena 1.590,- Prodáváme tedy z důvodu nevyužití. Nejlépe osobní předání v Praze. V případě jakýchkoliv dotazů mne prosím kontaktujte. Děkuji, Adam
Odrážedlo / odstrkovadlo PUKYlino čtyřkolé
Dětské čtyřkolé odstrkovadlo / odrážedlo PUKY PUKYlino, vhodné pro děti, které se právě naučily chodit tj. od 1 roku a 75-90 cm výšky. Je to odrážedlo pro první zážitky při nastupování a vystupování, tlačení a řízení a zvláště trénuje koordinaci rovnoměrných a protichůdných pohybů nohou. Superlehká konstrukce 2,5 kg, výška ergonomického sedátka od země 22 cm, bezpečnostní rukojeti, zábrana proti protočení řídítek, tichá FLOAT kolečka, rozměry: 51 x 26 cm, do max. 20 kg. Původní cena 1440,- Kč. Dohoda o ceně možná. Po dohodě mohu dovézt do Prahy.
ODRÁŽEDLO ELFIN 2v1
Prodam dětské odrážedlo - koloběžka 2v1 MASTER Elfin pro děti od 3-5 let s maximálním zatížením 50 kg. Používané v interiéru, stav jako nové, málo používaný, k dispozici 4ks. Původní cena 1600 Kč, nyní 800 Kc. Osobní odběr Praha, Praha východ nebo směr Benešov. Lze zaslat přes Zásilkovnu za 119 Kč. Odrážedlo MASTER Elfin 2v1 je možné používat buď jako koloběžku nebo jako klasické odrážedlo. Pomocí jednoduchého mechanismu je změna použití extra rychlá. Odrážedlo má ocelovou konstrukci a je velmi stabilní. Děti ocení pohodlné široké sedátko stejně jako integrovaný tažný popruh, který pomůže dopravit odrážedlo i s unaveným ""závodníkem"" bezpečně domů za každé situace. Technická data: tréninkové odrážedlo a koloběžka v jednom, pro děti od 3 let nášlapná brzda pro zadní kolečka PU kolečka: vpředu: 145 x 30 mm, vzadu: 100 x 20 mm tažný popruh délky 125 cm reflexní odrazka maximální zatížení: 50 kg celková hmotnost: 3,65 kg Rozměry:odrážedlo: výška sedadla od země: 29 cm rozměry sedátka: 34 x 10 cm šířka řídítek: 27 cm výška řídítek: 53 cm celková délka odrážedla: 63 cm celková šířka odrážedla: 29 cm koloběžka: šířka řídítek: 27 cm výška řídítek: 73 cm velikost stupátka: 26 x 11 cm výška stupátka nad zemí: 6,5 cm celková délka koloběžky: 63 cm celková šířka koloběžky: 29 cm.
Odrazedlo PUKY
Prodám Puky odrážedlo. Je velmi malo pouzivany. Podrobnosti o něm na stránkách: K videni v Cernosicich (pripadne v Praze)
Odrážedlo Puky Wutsch - modré
Odrážedlo téměř jako nové, jezdilo se na nem převážně doma. Včetně červeného zvonečku. Barva ocean blue.