inzerce, prodej, prodám, bazar

DĚTSKÉ ODSTRKOVADLO ŠKODA FABIA

Kategorie: Odrážedla

PRODÁM KRÁSNÉ A ZACHOVALÉ ODSTRKOVADLO ZNAČKY ŠKODA FABIA. POUŽÍVANÉ POUZE DOMA. VHODNÉ PRO DĚTI OD 1 DO 4 LET, NATÁČECÍ KOLA, 4 ZVUKOVÉ SIGNÁLY VE VOLANTU. ROZMĚRY 650 MM X 300 MM X 400 MM, HMOTNOST 3650 G.
DĚTSKÉ ODSTRKOVADLO ŠKODA FABIA
Podobné inzeráty
Odstrkovadlo se šlapkami
Prodáme odstrkovadlo s výklopnými šlapkami, viz poslední foto. Odstrkovadlo málo používané a v perfektním stavu. K odrážedlu je originální tyč s madlem k tlačení hračky. Preferuji osobní odběr, případně je možno po domluvě předat v Praze a okolí. Na dobírku neposílám. Původní cena včetně madla byla lehce přes 3 000 Kč, nyní jen 1 300 Kč. Podívejte se i na mé další inzeráty, prodáváme toho po dětech více. Vše maximálně 3 roky staré. Při odběru více věcí najednou možná domluva o slevě.
Dětské odstrkovadlo ketler
Dětské odstrkovadlo ketler
Dětské odráželo odstrkovadlo LENA
Dětské odráželo odstrkovadlo LENA. Použité minimálně a pouze doma. Jako nové. Top stav. Po Plzni mohu i dovézt.
Dětské odstrkovadlo Chicco, auto
Prodám Dětské odstrkovadlo Chicco, ve tvaru auta.Odrážedlo se dá do pohybu při sezení a odrážení nohama. U volantu jsou 2 herní páčky a uprostřed "zvonek", který po stisknutí píská. Odrážedlo má i prostor pro náklad, vše viz fotodokumentace. Odrážedlo je používané, snad ještě někomu udělá radost. Pouze osobní odběr Praha.
Dětské odrážedlo PUKY Wutsch, čtyřkolé, barva modrá
Prodám kvalitní dětské odrážedlo německé značky PUKY. Pro nejmenší děti, vhodné do vnitřních i venkovních prostor. Na první stabilitu a rovnováhu, velmi kvalitní. Wutsch má šířku 28, délku 58 a výšku 24 cm (výška sedadla od země), řidítka rozpětí 40 cm. Je vhodné pro děti od 1,5 roku s výškou 80 cm, nebo šikovnější mladší děti, které nemají problémy s rovnováhou. Odstrkovadlo Wutsch je tedy rozměrově o něco větší než menší PUKYlino. Kolečka jsou nenafukovací a velice tichá. Jsou vhodná do interiéru, nebo na ven například na asfalt. Řidítka jsou opatřena gumovými bezpečnostními koncovkami a je možné je otočit pouze o 30 stupňů, tím zamezují nebezpečí pádu dítěte a současně neumožňují dítěti rychle změnit směr jízdy. Doporučený věk 1,5-3 roky. Made in Germany. Jezdila dcera ve 2 - 2,5 letech, nyní měří 96 cm a odstrkovadlo je jí již jen "tak tak". Jedna mírná oděrka, jinak velmi zachovalý stav. Původní cena 1200 Kč, nyní 400 Kč.
Dětské odstrkovadlo / nákladní auto na písek
Prodám dětské odstrkovadlo / nákladní auto na písek. Lze sestavit s korbou, jako přívěs nebo bez. Zatáčí se pomocí řídítek. Nosnost 100 kg. Jako nové, málo používané. Osobní předání.