inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské palčáčky

Kategorie: Rukavice a šály

Dětské zimní palcové rukavice (Rossignol), mírně poškozené, ale do rukaviček neteče, bílá barva je zastíněná, pro děti školkového věku
Na ceně jsem ochotna se domluvit
Dětské palčáčky
Podobné inzeráty
Dětské zimní rukavice LOAP - jako NOVÉ
Prodám jednou použité dětské zimní značkové rukavice LOAP velikost: 1-2 (viz obrázek). Syn je měl jednou na sobě, jsou mu malé. Původní cena 349,-, nyní prodám za 149,- Kč. Preferuji osobní převzetí s prohlédnutím a odzkoušením, ale v případě požadavku mohu poslat i na dobírku (cena poštovného dle aktuálního tarifu České pošty). Mohu poslat také přes Zásilkovnu, kde by byla cena poštovného při platbě předem na účet 79,- Kč. Prodám za pevnou cenu 149,- Kč. Inzerát je platný do smazání. Dětské zimní rukavice LOAP RUBYK GKK1903 ŠEDÁ velikost: 1-2 Dětské zimní rukaivce Loap Rubyk jsou vyrobené z vysoce kvalitního voděodolného svrchního materiálu, mají vodní sloupec 1000 mm a prodyšnost 1000 g/m2/24 h. S příjemnou podšívkou a hřejivou výplní zaručují tepelný komfort i v těch největších mrazech. Se stahováním na suchý zip v zápěstí a funkcí odvodu vlhkosti od rukou, aby ruce vašeho dítěte zůstaly vždy v teple a suchu. Dětské zimní rukavice mají navíc reflexní prvky. Hlavní přednosti dětských rukavic Loap Rubyk: voděodolná membrána hřejivá výplň zpevněná dlaň stahování v oblasti zápěstí bezpečnostní reflexní potisk Využití: zimní sporty radovánky na sněhu volný čas Typ zimní, Palčáky izolace 100% polyester Polytherm Velikost výrobku 1-2 Membrána Aqua pro Využití Lyže Barva výrobku ŠEDÁ Složení materiálu Stormex (100% polyester) Určení Dětské Prodyšnost 1000 Vodní sloupec 1000
Dětské (dámské) rukavice palčáky Hannah Mitten, vel.M
Nabízím dětské (dámské) rukavice Hannah Mitten, vel.M, nové, nenošené (viz foto). Pořizovací cena : 790,- Kč Výrobce : Dětské (dámské) palčáky s membránou Climatic 12000g/m2/24hod; 15000 mm H2O a výplní Duratherm jsou vysoce komfortní na nošení díky anatomickému tvaru, zpevněné dlani a stahováním okolo zápěstí.
Detske rukavice Decathlon
Detske zimni lyzarske rukavice Wedze z Decathlonu. Po stranach rozepinaci pro lepsi navlekani. Velikost 5-6 let (jsou spis mensi). Minimalne nosene. Osobne Praha 4 Chodov/Pankrac nebo balikovna/zasilkovna.
Nové, dětské rukavice s kožíškem. Pův.cena 290,-
Dětské zimní palčáky se šňůrkou kolem krku a uvnitř s hřejivým kožíškem. Pro děti ve věku cca 6-24 měsíců Pův.cena 290,- nyní 100,- za 1 Ks. Při koupi 2 ks a více je cena 90 za 1 ks. Při koupi 3 ks a více je cena 80 za 1 ks. Při koupi 5 ks a více je cena 70 za 1 ks. Při objednávce stačí napsat čísla u rukavic. Zboží pochází z prodejny, která byla uzavřena. Posledních pár kusů. Při nákupu nad 500,- je doprava po Praze zdarma. Osobní odběr možný na metru Hloubětín. Podívejte se prosím i na mé další inzeráty. Při nákupu nad 1500,- z celé mé nabídky je doprava zdarma.
Nové softshellové rukavice, reflexní, dotykové, 10-12 let
Akce: doprava přes PPL na vaši adresu za 1 Kč. Nové dětské rukavice GLOVES HEIPPA UNISEX. Velikost 7 (10-12let), viz přiložená tabulka. Dětské prstové rukavice Reima Heippa jsou softshellové rukavice s reflexním materiálem na hřbetech rukou. Jsou ušité z pružného rychleschnoucího materiálu, který se snadno udržuje. Na dlaních mají protiskluzový potisk a špičkami prstů lze ovládat dotykové displeje i bez sundání rukavic.
Dětské pletené rukavice
Nabízím dětské teplé pletené rukavice. Vhodné od narození do 2 let. Osobní odběr Jablonec n.N. nebo zašlu poštou při platbě předem na účet.