inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský anglický slovník

Kategorie: Učebnice, skripta - ZŠ

bez poškození

Dětský anglický slovník
Podobné inzeráty
ANGLIČTINA, MŮJ PRVNÍ OBRÁZKOVÝ SLOVNÍK
MŮJ PRVNÍ ANGLICKO-ČESKÝ OBRÁZKOVÝ SLOVNÍK - SVOJTKA, 1. vydání, 2004, 96 stran, velký formát knihy (24,2x34x1cm), nepoužívaná, jako nová, 100 Kč. ANGLIČTINA Z KOUZELNÉHO SLUCHÁTKA (MACH A ŠEBESTOVÁ) - Blanka Knotková-Čapková - ALBATROS, 1. vydání, 2004, sešit 29x20 cm, 32 stran, nepoužívaná, jako nová, 60 Kč. Osobní odběr v Olomouci, nebo mohu poslat do balíkovny za 65 Kč, do zásilkovny za 79 Kč, případně na adresu přes zásilkovnu za 119 Kč nebo poštou dle ceníku ČP.
Školní slovník českých spisovatelů - 6. vydání
Školní slovník českých spisovatelů - 6. vydání | Pavel Dolejší | 2005 Stav: použité, mírně ohlé rohy Možnost osobního předání v Brně nebo zašlu kamkoliv přes zásilkovnu/českou poštu. Klidně i na dobírku.
Školní slovník českých spisovatelů - 6. vydání
Školní slovník českých spisovatelů - 6. vydání | Pavel Dolejší | 2005 Stav: nové, TOP stav. Možnost osobního předání v Brně nebo zašlu kamkoliv přes zásilkovnu/českou poštu. Klidně i na dobírku.
obrázkový slovník - německo-český
osobní předání Kolín, Pošta nebo zásilkovna není problém. (nový 135-169kč)
Učebnice pro střední a základní školy
Prodám učebnice Angličtiny, Matematiky, Českého jazyka, Literatury, Literatura v kostce, Chemie, Ekonomie, Účetnictví, Čítanky, slohu, Maturita Solutions, Time to talk, Stavba strojů a strojní součásti, Mechanika statika, Německy s úsměvem, Odmaturuj z českého jazyka, Odmaturuj z literatury, Odmaturuj z matematiky, Testy z českého jazyka, Testy z matematiky, Průvodce AJ gramatika, Matematika v otázkách a odpovědích, Školní slovník českých spisovatelů, Přehledné dějiny literatury, Marketing a managment, Sbírka příkladů - účetnictví, Odmaturuj z počítačů, Maturita 2015-16-17-18-19 a 20.
Come and play - eng ucebnice
K dipozoci ucebnice i vocabulary sesit.