inzerce, prodej, prodám, bazar

dětský batůžek Ergobag mini

Kategorie: Sportovní potřeby

Ergonomicky batuzek pro předškoláky,s hrudním i bedernim pasem, váha 500g, odparane placky (syn je sundaval)- zůstali dírky po prositi,ale diky vzoru jsou nenápadné, dvě boční a jedna přední kapsa, objem 10l. Batuzek je nepraný. Přidám reflexního medvídka. PC 1200
dětský batůžek Ergobag mini
Podobné inzeráty
Batoh dětský - Ergolino od Ergobag
Batůžek s ergonomicky tvarovanými zády a popruhy na připnutí kolem pasu a na hrudi zajistí potřebný komfort pro malá záda. Ideální na první výlety nebo do školky. Velikost - 8l. Super stav, bez jakýchkoli známek opotřebení či skvrn - jako nový.
Dětský batůžek TCM
Krásný chlapecký batůžek pro kluky, reflexní prvky, jedná hlavní kapsa, jedná menší kapsa, dvě síťovane kapsy na láhev, přívěsek na jezdci zipu, prsní pas - batoh nesjíždí z ramínek. Vhodný pro děti od cca 3let a dál, do školky či na výlety ve škole. Batůžek je čistý, vypraný. Velikost cca 30cm.
Rukávky do vody, cyklistická helma, batůžek
1) Rukávky do vody "BEMA ORIGINAL", velikost 1-6 let (11-30kg), německý výrobce, kvalitní, použité 3x, cena 160,- 2) Veselé rukávky 19x19cm a duhové rukávky 23x15cm, cena 30,-/ks. Kruh prodán. 3) Cyklistická helma Crivit, 49-54cm, běžné známky nošení, ve světélku zřejmě vybitá baterie. Rukavice přidám zdarma - jsou kousíček rozešité ve švu. Více fotek ráda pošlu, cena 200,- 4-6) Batůžek Karrimor, moc hezký stav (u přední kapsy u zipu chybí poutko, které jsme nahradili kolečkem a na něm měl syn přívěsek). Hrudní popruh jsme dokupovali, můžu u něho nechat. Cena 250,- 7-8) Menší batůžek Loap, nošený hodně, jedna postranní kapsa ropáraná, ale určitě i tak ještě poslouží, cena 70,- POŠTOVNÉ UPŘESNÍM (možnost i přes zásilkovnu), NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, OSOBNÍ ODBĚR JE MOŽNÝ
Dětský batůžek
Prodám nový dětský batůžek Avengers na kolečkách s vytahovací rukojetí.
Dětský batůžek Coleman růžový
Prodám kvalitní dětský růžový batůžek Coleman. Vhodný pro nejmenší děti cca do věku 5 let. Jedna hlavní komora se zapínáním na zip, dvě boční síťové kapsy, hrudní popruh, reflexní prvky, píšťalka. Velmi pěkný stav, pouze drobná opotřebení. Záboří nad Labem, okr. Kutná Hora. Možno zaslat i přes Zásilkovnu za 70,- Kč nebo osobní předání v Kolíně či v Nymburce. Tel.:
Dětský batůžek BOLL BUNNY 6l
Nabízím ergonomický dětský batůžek BOLL BUNNY 6l. Vhodný pro děti školkového věku na výpravy / výlety. Vejde se malá termoska, svačinka i pláštěnka. Vypolstrovaná záda. Používaný, v pořádku. Lze osobní převzetí na Praze 6 - Petřinách nebo dle dohody.