inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský běžecký set

Kategorie: Běžkování

Přidám dětský běžecký set (lyže, boty, hůlky) značky Salomon. Velmi zachovalý stav. Délka lyží 136 cm. Ideální pro děti ve věku 8-12 let.
Dětský běžecký set
Podobné inzeráty
Dětský běžecký set 120 cm
Prodám dětský běžecký set: lyže Alpina se šupinou 120 cm a vázáním Salomon, boty Madshus EUR 32, hůlky Skol délka 100 cm. Možnost předání Liberec, Praha.
Dětský běžecký set
Prodám běžecký set. Lyže Inovik 169 cm, hole Skol 130 cm, boty Spine smart vel. EU 38.
Běžecký set
Prodám starší běžecký set na provozování běžeckého sportu. Jedná se o minimálně jeté běžky Artis Rubín 690 s vázáním. Délka lyží 195 cm, typ vázání NN 75. Jedná se starší lyže málo používané Skluznice je nepoškrábaná a je nakonzervovaná voskem. Pod patou lyže je ve vyfrézované drážce nalepen mohérový pás. Dále potom boty na běžky značky Botas. Velikost bot 42,5. Boty mají vnitřní kožíšek a jsou minimálně nošené. Boty jsou určeny na lyže s vázáním NN 75 a starší nepoškozené duralové běžecké hole Ideal. Délka hůlek 150 cm. viz. přiložené foto. Více informací po telefonu nebo e-mailem. Cena 1600,-Kč
Běžecký set Snorox
Dobrý den. Tímto prodám nikdy nepoužitý běžecký set, včetně bot, vázání a hůlek. Lyže značky Snorox Crooser 180, obuv Madshus CT 100 Red a hole značky Swix. Vše úplně nové. Cena je 3000 Kč, dohoda možná.
Běžecký set Skol
Dobrý den. Tímto prodám nikdy nepoužitý běžecký set, včetně bot, hůlek a vázání. Lyže značky Skol Planet 200 a obuv Madshus CT 100. Vše je zcela nové. Cena je 3000 Kč, dohoda možná.
Běžecký set s klasickým vázáním
Prodám běžecký set s klasickým vázáním