inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský páteřák ARCORE

Kategorie: Lyžování

Prodám dětský páteřák značky Arcore
bíle barvy. V pase na suchý zip. Délka : 43cm
Páteřák je v dobrém stavu.
Dětský páteřák ARCORE
Podobné inzeráty
Arcore - detsky lyzarsky paterak
Prodám dětsky lyžařsky paterak zn. Arcore, bile barvy. Delka plastove skorepiny chranice je 40 cm. Paterak je v perfektnim stavu, běžne používany a bez poskozeni. Cena je 350,- Kč bez nákladů na dopravu / doručení (poštovné, balné). Preferuji osobní odběr, při kterém je možno si paterak prohlédnout a vyzkoušet. Na trase Plzen - Praha, nebo Plzen - Pisek s odchylkou do 10 km mohu za poplatek (dle konkretniho mista) dorucit osobne.
Dětský chránič páteře ARCORE 42cm
Dětský chránič páteře "páteřák" Arcore 42cm. Páteřák ve velmi dobrém stavu. Rozměry jsou na fotkách. Osobní odběr Chýně, po dohodě Praha nebo mohu zaslat.
Prodám dětský páteřák Arcore, délka 38cm
Prodám dětský páteřák značky Arcore, délka cca 38cm. Stav perfektní, viz, foto. Preferuji osobní převzetí v Nehvizdech.
Dětský Páteřák
Dětský Páteřák od značky SCOTT dvě sezóny používaný dětský páteřák s vnitřním páskem, délka: 35-39 cm, přesná velikost: 140-155 cm (9-11 let) barva: modrozelený
Dětský páteřák / chránič páteře Tecno PRO Fortress
Dětský páteřák / chránič páteře TECNO PRO Fortress Dětský páteřák v podobě lyžařské vesty TECNO PRO Fortress Prodloužený zadní plát garantuje ještě větší ochranu páteře. V perfektním stavu. Velikost: M junior
Páteřák Leki - 9-12 let, 130-160 cm
Prodám velmi kvalitní páteřovou vestu (páteřák) od italské značky Leki (páteřák vyroben v Itálii). Páteřák je velmi odolný, zapínání je pomocí velkého suchého zipu, a vesta se pak zapíná standartním zipem. Páteřáková vesta je mnohem pohodlnější než páteřáky s kšandami. Hodí se na lyže, či kolo.