inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský projektor s ukolébavkami

Kategorie: Kojenecké potřeby

Prodám dětský projektor s ukolébavkami, je minimálně používaný ve stavu, jako nový. Původní cena kolem 700 Kč nevím přesně, byl to dárek.

-Dětský projektor VTech promítá obrázky a při tom hraje písničky
Správná atmosféra pro klidné spaní
-České skladby: Bratře Kubo, Třpyť se, hvězdičko a Hvězdičky mě uspávají
Mnoho dalších melodií
Fráze pro pěkné usínání
-Příjemné zvuky: šplouchání vln, - zpěv ptáků, tekoucí řeka, šumění lesa
-Nastavení hlasitosti, noční světlo
-Nastavení doby fungování od 10 do 30 minut
-Aktivace hlasem: projektor se spustí, když dítě začne plakat
-Projektor VTech funguje na 3 baterie AA (jsou součástí balení)
Dětský projektor s ukolébavkami
Podobné inzeráty
Hudební kolotoč s projekcí 3v1 růžový
Prodám hudební kolotoč Infantino pro snadné usínání i zabavení dítěte nabízí 3 možnosti použití: hudební kolotoč pro děti od narození do 5 měsíců noční světýlko a projektor do postýlky pro děti od 6 do 18 měsíců noční světýlko a projektor na noční stolek pro děti od 18 měsíců. Světelný projektor promítá na stěnu či strop hvězdičky a jemně tak osvítí dětský pokoj. Spolu s uklidňující melodií pomůže vašemu dítěti v klidu usínat. Nabízí na výběr z deseti uklidňujících melodií a zvuků přírody. Baterie 3xAAA baterie nejsou součástí výrobku. Vhodné pro děti od narození.
baby projektor duux mushroom
prodam nový projektor noční oblohy duux mushroom. PC 1199,- info zde
Vtech projektor
Dětský projektor zn. Vtech připevní se pomocí poutka na postýlku, promítá na stěnu ve tmě medvídky na obláčku. Hraje melodii, nebo zvuky přírody, 5min, 10min nebo demo. mluví francouzsky Osobní odběr Mikulov a okolí, nebo pošlu přes zásilkovnu
Kolotoč nad postýlku se světelným projektorem
Elektrický plastový kolotoč nad postýlku Baby Mix na baterie 3 x AA. - 3 hračky s chrastítkem - 13 melodii - 7 světelných efektů - 2 možnosti hlasitosti - tlačítko s 7 klasickými melodiemi - tlačítko s několika ukolébavkami - tlačítko s melodiemi a zvuky přírody Osobní odběr Bílovice nad Svitavou. Po dohodě možno předat v Brně nebo zaslat.
Noční projektor Smoby Cotoons
Noční projektor Cotoons vysílá na strop nebo stěnu pro miminko milé a známé obrázky a hraje uklidňující melodii. Tím vytváří atmosféru klidu a pokoje, při které děťátko brzy usíná. Obsahuje 3 druhy promítacích destiček s různými obrázky. Rozměry: 19 × 12,5 × 14 cm. Kvalitní plast. Baterie: 4× 1,5V AA Perfektní stav, včetně originálního balení. Pořizovací cena 550 Kč.
Projektor s hudbou
Prodám uklidňující projektor,který promítá hvězdnou oblohu,má bílý šum,hudbu a zvuky.