inzerce, prodej, prodám, bazar

DUCATI PANIGALE 1299S V2

Kategorie: Silniční motocykly

Ducati Panigale 1299 S V2
r.v.12/2014
naje. 17107km
Poslední verze V2 motoru od Ducati, kompletní vyfukovy systém Termignoni, doplňky od Ducabike, Ducati Perfomance atd.
Originál díly jsou součástí prodeje.
Nikdy nehavarovaná !
Odpočet DPH ne!
DUCATI PANIGALE 1299S V2
Podobné inzeráty
Ducati Panigale 1199 S
Ducati Panigale 1199 S 2013, 135 kW, 15 772km Čo sa elektroniky týka: DRM - Ducati jazdné módy - Race, Sport, Wet, ABS, DES - Ducati elektronický podvozok, DTC - Ducati trakčná kontrola, DQS - Ducati rýchloradenie, EBC - Ovládanie brzdenia motorom, RbW - ride by wire ovládanie plynu. Komplet Neil Hodgson FILA replica kapoty ktoré boli použité na WDW 2012 pri predstavení Panigale 1199. S verzia - komplet Öhlins podvozok + Öhlins tlmič riadenia, full LED svetlomety, Marchesini disky -2,1kg oproti normálnej verzii. Motocykel je aktuálne po DESMO servise v autorizovanom servise - faktúru samozrejme mám. Nový olej + filter, vzduchový filter, sviečky, brzdová kvapalina a chladiaca kvapalina. Len sadnúť a užívať si zvuk 2 válcového motora do V. Slovenský TP - už len prihlásiť. Možnosť výmeny s obosjtranným doplatkom. 2x kľúč, manuál, servisná knižka. V prípade záujmu o výmenu ma prosím kontaktujte emailom. Možnosť financovania cez rôzne firmy podľa vašich predstáv - splátky.
Ducati Panigale V4S 2019
Predám Ducati Panigale V4S ročník 2019. Najazdené: 2653km. K moto 2x kľúč a servisná knižka. Verzia S - full výbava na daný model! Doplnky: - Öhlins NPX 25/30 - Öhlins TTX36 - Ducati Power Launch (DPL) - Ducati Quick Shift (DQS) - plné LED osvetlenie s automatickým denným svietením (DRL) - elektronicky ovládané odpruženie Ducati Electronic Suspension (DES) EVO s komponentami Öhlins a tlmičom riadenia - automatické vypínanie smeroviek - lítiovo-iónový akumulátor - kované kolesá Marchesini - Atď... Dovoz. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. V prípade záujmu, možný aj odvoz. Cena: 18999€ cca 459000czk.
Ducati Streetfighter V4s
Dobrý den, prodám Ducati Streetfighter V4s. Motorka má najeto necelých 4 tisíce kilometrů. Koupená nová v ČR 5/2021 a dělán pravidelný roční servis, kilometrový nějak nevycházel :) Baterie přes zimu v teple a na udržovací nabíječce. Řetěz jsem pravidelně mazal. Na moto je spousta originál Ducati doplňků v hodnotě zhruba 140 tisíc korun: Závodní výfuk Akrapovič Přední a zadní blatník v karbonu Chránič paty v karbonu Poziční LED blinkry DUCATI performance Karbonový držák registrační značky DUCATI Proti-skluzové protektory na nádrž Ochrana nádrže DUCATI Protektor přední vidlice Větrný štít kouřově tónovaný Závaží řídítek Rukojeti Performance DUCATI Polepy kol DUCATI Křídla v karbonu Stojan zadního kola Na tuto motorku nemám vůbec čas, pořídil jsem si jinou cestovní motorku, na které jezdíme s přítelkyní a tahle už bohužel jen odpočívá v garáží. Cena je pevná, nesmlouvám! Motorka je ve stavu nové, žádné škrábance, oděrky a nic podobného, nikdy žádný ťukanec! Prosím jen vážní zájemci, o špekulanty nemám zájem.
DUCATI Panigale V2 Bayliss 20th Anniversary
Prodám Ducati Panigale V2 Bayliss 20th Anniversary Edition, koupeno nové v Ducati Praha 06/2022, prakticky nová motorka, speciální číslovaná edice Bayliss, číslo 1448, exkluzivní lakování, Ohlins tlumiče vzadu i vpředu, Ohlins tlumič řízení, carbonová koncovka výfuku, prošívané sedlo, atd, 155 hp, najeto pouze 900 km, před prvním servisem. Perfektní 100% stav jako nové, v záruce, možnost odpočtu DPH, cena bez DPH 420 000 Kč, cena s DPH 508 000 Kč.
Ducati Panigale V4 S, možnost splátek a protiúčtu
Ducati Panigale V4 S, 2019, 14tkm. Koupeno v Ducati Praha, 1. majitel, servisní kniha, 2x klíč. Plná servisní historie, nyní po ročním servisu, zánovní sada pneu. Bez investic. TK do 11/2025. Rádi vezmeme Váš motocykl protiúčtem, nacenění po mailu. Odvoz domů po celé ČR. Před každou prohlídkou prosím vždy volejte, abychom se Vám mohli plně věnovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!
Ducati Panigale V4 Speciale - nejetý investiční  stroj
Ducati Panigale V4 Speciale Limited series 1500 units. Tento zcela nepřekonatelný skvost zakoupený jen jako investiční záležitost nabízíme v zastoupení našeho zákazníka. Dovybaven magnesiovými koly Marchesini . Stroj je nejetý – nový. Pokud se chcete pobavit parametry, tak tato bestie nabízí 226 koní při suché váze 174 kg. Exkluzivní motocykl pro náročné. Možný protiúčet Vašim stávajícím strojem. Dopravu po dohodě zajistíme. Cena 899000 Kč. Odpočet DPH-ne. Navštivte nás v nově otevřených prostorách v centru Hradce Králové. Příjimáme stroje chopper-cruiser-scrambler-classic-cafe do prodeje. Těšíme se na Vás. Výměna s oboustranným doplatkem za - Harley Davidson, Indian,Scrambler,Cafe Racer, Bobber, Classic, Royal Enfield , Triumph,Ducati...