inzerce, prodej, prodám, bazar

Dům 3+1 se zahradou

Kategorie: Domy

Nabízím k prodeji dům se zahradou v obci Žleby, k okamžitému bydlení nebo jako investice k pronájmu. Zastavěná plocha 170 m2, užitná 90 m2, pozemek 404 m2. Jsou zde dvě bytové jednotky, byt 2+1 a garsonka. Nebo je možné spojit je dveřmi na 3+1. Dům je po částečné rekonstrukci. Velice úsporné bydlení s vlastním zdrojem vody a topením na dřevo/elektro. Velká stodola a půda pro případnou půdní vestavbu. Nový majitel má možnost pokračovat v pronájmu stálým spolehlivým nájemníkům.
Klidné sousedství na venkově - obchod, pošta, lékař, škola, vlak je 3 km, Golčův Jeníkov 7 km. V případě rychlého jednání je možnost slevy.
Dům 3+1 se zahradou
Podobné inzeráty
Prodej RD 4+1 170m2, velká zahrada 2825m2 obec Damníkov
Dovolte mi Vám nabídnout naprosto jedinečnou přestavbu původního staršího domu na klidném, slunném místě v obci Damníkov s velkým pozemkem, který je možné si rozdělit až na 2 další. Na domě proběhla kompletní rekonstrukce, a to: Vykopání všech podkladů, podříznutí celého objektu - vykopání všech podlah do hloubky cca 40cm a udělaná všude kompletně izolační vana, byla provedena celková hydroizolace, jsou komplet nové omítky, je rozvedená nová elektroinstalace, nové rozvody vody a odpadů, dostavby různých příček, kompletní rastry pro sádrokartonové podhledy, vybourání a postavení celé jedné obvodové stěny domu, odizolování stěn v obývacím pokoji. V celám domě je položeno podlahového topení a anhydrid, dále byl kompletně podříznut celý dům, vyměněny okna za plastová - vnitřně bílá, z venku antracitová. Dům je nově osazené bezpečnostními dveřmi, rolovacími vraty, jediné stávající vrata jsou stále v garáži. Dům je vytápěním napojen na tepelné čerpadlo značky NIBE F 2120 (vzduch/voda), na které byla vyřízená kotlíková dotace. Je provedeno odvodnění kolem celého domu, a dům jelikož v obci kanalizace není je nová velkokapacitní odpadní jímka. U domu je ještě připravená nádrž na dešťovou vodu. Všude jsou připravené rastry pro sádrokarton. Majitelé ponechali dostatek vatové izolace na zateplení stropů do rastrů v půdním prostoru. Půda v domě je velmi prostorná a připravená na možné rozšíření na druhou bytovou jednotku. Střešní krytina je původní a byla kontrolována a je v pořádku ještě na mnoho let. K samotnému domu. Dům má celkem 2 dětské pokoje, ložnici, obývací místnost s velkými francouzskými okny se vstupem na zadní část pozemku zahrady. Celý dům je velmi prosvětlený denním světlem a nachází se na konci obce, kde okolo je také obytná nová zástavba. Dům už má jen několik nedodělků, které jistě zvládne pár šikovných rukou a díky tomu stavu před dokončením si tak mohou nový majitelé dům doladit dl vlastních představ, což jistě potěší. Dům je navíc částečně podsklepen úžasným pískovcovým sklepem s klenbami. PENB zatím není, můžeme zajistit. Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 2825m2, což nabízí další možnost zhodnocení a to dělením pozemků. V obci Damníkov najdete nejen prostor po klid a procházky do přírody, ale také pro své děti školku, školu a nedaleko v Lanškrouně, kompletní vybavenost. Zaujal Vás tento výjimečný dům s ohromnou zahradou? Zavolejte si o termín schůzky, kterou Vás provede profesionální certifikovaná makléřka a i jako finanční expertka poradí s financováním napříč všemi bankami. Vybavení:   Voda: Dálkový vodovod   Komunikace: Neupravená   Elektřina: 230V   Topení: Lokální elektrické   Doprava: Autobus, Silnice Energetická náročnost nemovitosti:   Energetická náročnost: G - Mimořádně nehospodárná Parametry nemovitosti:   RZ: 659/RZ/68   Kategorie: Domy   Podkategorie: Rodinný   Typ: Prodej  &
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodej rodinného domu, 301 m², pozemek 670 m² - Napajedla
Hledáte velký dům pro svoji rodinu nebo zajímavou investiční příležitost? Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout dům se zahradou v nejžádanější části Napajedel - na ulici Boženy Benešové. Jedná se o polořadový rodinný dům, který byl postaven v 70. letech 20. století. Dispozičně je velmi zajímavě řešený. V přízemí ( suterénu ) se nachází garáž, bývalá prádelna, 2 samostatné mísnosti, vstup na zahradu a do sklepa. V 1. patře se nachází byt o dispozici 3+1, kuchyň a novější koupelna se sprchovým koutem a wc a dále vstup na lodžii. Pokoje jsou samostatné. Ve 2. patře se nachází 3 pokoje, koupelna s vanou, samostatné wc, lodžie a příprava na novou koupelnu. Dům má velmi variabilní dispozici - lze zde využít i suterén a mít tak 3 samostatné byty a dům tak může být velmi zajímavou investiční příležitostí. Také však lze dům přizpůsobit pro potřeby jedné rodiny - v suterénu by zůstaly úložné prostory a garáž, v 1. patře by propojením kuchyně a jednoho z pokojů vznikla velkorysá jídelna s kuchyňským koutem, na kterou by navazoval obývací pokoj a 1 samostatný pokoj, který může sloužit například jako pracovna. Ve 2. patře by pak mohly být 4 samostatné pokoje ( ložnice a 3 dětské pokoje ). Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Elektřina je již rozvedena v mědi, vytápění domu zajišťuje plynový kotel nebo velká krbová kamna ( lze si volit dle potřeby ). V roce 1998 bylo udělány nové rozvody topení v mědi a instalovány nové radiátory. Voda je z veřejného vodovodu. Dům je z dutých pálených cihel s břízolitovou omítkou. Dům má zastavěnou plochu 87 m2 a je obklopen rovinatou zahradou o výměře 583 m2. Uvedená cena již zahrnuje provizi zprostředkovatele.
Prodej domu - Palackého, Český Dub
Rodinný dům s velkým potenciálem - k rekonstrukci. Pozor - výrazná sleva. Chcete vlastnit rodinný dům vhodný pro vícegenerační rodinu, pro rodinu a podnikání nebo dům s více byty, které by vám v dnešní těžké době splácely hypoteční úvěr? Chcete si upravit dům podle svých představ? Tak právě pro Vás máme jedinečnou nabídku většího RD v centru Českého Dubu. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci dle představ nového majitele a je tomu přizpůsobena také cena. Dům je v dosahu kompletní občanské vybavenosti krásného Podještědského města Český dub – lékárna, 2 lékaři, zubař, škola, školka, zrekonstruovaná beseda, kadeřnictví, sokolovna, sportovní hala, fotbalové hřiště, tenisové hřiště, autobusové nádraží, knihovna, muzeum a další… Ve městě a jeho okolí je dostatek pracovních příležitostí a je zde poměrně velký zájem o bytové jednotky a to jak ke koupi, tak k pronájmu. Sítě: do domu je přivedena voda, kanalizace i elektřina. Dispozice – viz náhled v inzerci, kompletní dispozici i s kótami pošleme emailem. Dům je prostorný a leží na ploše 209 m² – zastěvené plochy a nádvoří. Dům disponuje 2ma samostatnými vchody v přízemí. Dům má 1 nadzemní podlaží a obytné podkroví, střecha je sedlová. Parkování – k dispozici parkování v ulici před domem, dále parkovací místo pro 1 automobil před domem a také po jednoduché úpravě možnost parkovat na zadním dvoře až pro 3 automobily. Dle našeho názoru mohou vzniknout 3-4 bytové jednotky a také možnost kanceláře, skladů atd..Dle územního plánu se jedná o území „smíšené obytné – městské – SM“ s hlavním využitím: polyfunkční využití zahrnující bydlení v bytových domech, či domech městského typu, obslužnou sféru místního a nadmístního charakteru v centrální části města. Dále přípustné využití: bytové domy, rodinné domy, viladomy, ubytovací zařízení (penziony, hostely, ubytovny atd..), restaurace, hostince atd.., mateřské, základní školy, úřadovny včetně peněžních ústavů, maloobchodní zařízení, zdravotní zařízení, církevní zařízení, pečovatelská služba atd….Dům je v památkové zóně. Dům má velký potenciál a doporučuji ho někomu, kdo by si rád zařídil rekonstrukci dle svých představ a hledá dům v postranní klidné ulici, ale v dosahu centra města. Rád poskytnu veškeré informace emailem a protože sám bydlím v Českém Dubě, tak je prohlídka možná téměř každý den.
Prodej nádherného rodinného domu, Smržice.
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům ležící na pozemku o výměře 1.009 m2 ve Smržicích u Prostějova s bazénem a parkovacím stáním. Stylový dům vesnického typu nabízí svým obyvatelům velkorysé bydlení, dům je vzdušný, slunný a prostorný. Dům prošel kompletní, zdařilou a vkusnou rekonstrukcí za citlivého použití moderních a přírodním materiálů, kdy byla zachovaná původní atmosféra domu. Díky této rekonstrukci je dům také energeticky úsporný. Přízemí domu vévodí velkorysý obývací prostor s krbovými kamny a se slunnou jídelnou. Je zde kuchyně se vchodem na terasu a s úžasným výhledem do zahrady. Dále pokoj sloužící jako pracovna, šatna, koupelna s WC a větší technická místnost. Dřevěné schody do prvního patra dodávají obývacímu pokoji zajímavý ráz. V prvním patře jsou 4 krásné světlé ložnice, úžasná koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Dále dva pokoje, které jsou nachystané ke konečné úpravě a mohou složit jako obytné místnosti. Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem ústředně, v přízemí je podlahové vytápění. Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. V domě jsou dřevěná eurookna s termoregulací. K domu patří krásná uzavřená zahrada s krytým bazénem a vjezdem s elektrickou bránou. Zahrada je citlivě udržovaná, osázená květinami a ovocnými stromy. Na zahradě je kopaná studna užívaná k zalévání. U domu je vedlejší stavba, se zahradní kuchyní a prostory vhodné jako dílna nebo sklad. Dům je ideálně situovaný v klidné části obce, s dobrou dostupností do nákupní zóny v Prostějově a nájezdu na dálnici. Dům je napojen na zabezpečovací zařízení. Dům plně odpovídá moderním požadavkům současného standardu, splňuje veškeré nároky klientů na komfortní a zároveň pohodlné bydlení. Dům poskytuje svým obyvatelů soukromí. Dům je vhodný pro rodinné bydlení s možností využití vedlejších staveb k podnikání. ev.č.: 12424 (15761) Cena je včetně provize a právních služeb. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 400 užitná plocha (m2): 400 plocha parcely (m2): 1009 počet podlaží objektu: 2
Prodej RD se zahradou ve Vendolí u Svitav
Nabízím k prodeji RD se sedlovou střechou, kdy se jedná stavbu dvojdomku - rohový dům, v obci Vendolí u Svitav. Celková plocha pozemku činí 852 m2, kdy na části pozemku je postavený dům a zbylá část složí jako plocha k parkování a zahrada. Dům má 2 bytové jednotky s vlastním soc. zařízením, v přízemí 3+1 a podkroví 2+kk. Celková užitná plocha domu činí: 195 m2. Celý dům je podsklepený, suterén (1. PP) se sestává ze vstupní chodby, garáže s výklopnými plechovými vraty, kotelny se skladem paliva, dílny, 2 skladů (sklípku a komory) a spíže. Přízemí domu (1. NP) se sestává ze zádveří (vstupní verandy), chodby (předsíně) se schodištěm, kuchyně, jídelny (pokoje), obývacího pokoje, ložnice, spíže, koupelny a WC. Podkroví (2. NP) se sestává z chodby (předsíně), velkého pokoje s kuchyňským koutem, spíže, ložnice, ze které se dá vyjít na terasu, která je nad verandou, dále skladu, který může být dokončen jako další pokoj, koupelny a WC. Dům byl postaven v r. 1977, přičemž v průběhu 9 let dochází postupně k modernizaci domu. V r. 2014 došlo k výměně střešní krytiny, v r. 2018 byla dána nová okna-plastová vč. žaluzií a na střechu byly instalovány solární panely. Bateriové úložiště (zásobník na baterie) od fotovoltaiky je v komoře v suterénu. V r. 2019 byl dán nový kotel na tuhá paliva se zásobníkem - plný automat (na uhlí a pelety) - 5. emisní třída a v r. 2021 byla v přízemí instalována nová kuchyňská linka s novými spotřebiči, v přízemí nové dveře a podlahy. V přízemí a podkroví byla plánována rekonstrukce koupelen, ale započaté práce zůstaly nedokončené. Před domem je terén částečně zpevněný, upravený na parkování, vjezd na pozemek je bránou na el. pohon, vzadu za domem je zahrada. Pozemek i dům je dobře udržovaný. Dům je napojený na všechny inženýrské sítě, přívod plynu na pozemek ne do domu, odpad je svedený do kanalizace, dům je napojený na vodovodní přípojku a v domě v suterénu je ještě studna s užitkovou vodou (čerpadlem), kdy voda je vyvedena i před dům a za dům (na zalévání, mytí aut apod.). RD je napojený na slabý i silný motorový proud, dále solární panely vyrábějí vlastní elektřinu (zásobník na 4.2 kw). Vytápění domu je ústřední na tuhá paliva, ohřev TV el. bojlerem.