inzerce, prodej, prodám, bazar

DUNE HD DUO BASE 4K

Kategorie: Video, DVD přehrávače

Prodám síťový mediální přehrávač DUNE HD DUO BASE 4K.Přehrávač je jako nový 100% stav, bez známek opotřebení a má ještě krycí fólii na displeji. Originální krabice.+ 1m SUPRA HDMI UHD 4K kabel.
• Hi-end multimediální procesor: Sigma Designs SMP8758 čip od známého dodavatele high-end mediálních procesorů, s novým Dual Core ARM CPU (4x větší výkon než dříve)
• Přehrávání videa v rozlišení 4K: video obsah 4K v různých populárních formátech (včetně H.265 10-bit) (až 4Kp30)
• 4K video výstup: Výstup obsahu 4K s přesností pixel-to-pixel na 4K TV
• Převod SD / HD na 4K: Automatické zvýšení rozlišení obsahu SD/HD na 4K
• VXP: Profesionální video procesor pro nejlepší možnou kvalitu obrazu jakéhokoli obsahu
• HEVC: video kódované pomocí nejnovějšího kodeku H.265 (2x vyšší kvalita obrazu oproti H.264)
• 10bitové kódování barev: video kódované pomocí nejnovějšího 10bitového standardu H.265
• Nabídka Blu-ray: plná navigace v nabídce Blu-ray nebo jednoduché menu BD Lite podle svého uvážení
• Skutečný výstup 24p: plynulé přehrávání hollywoodských filmů díky plné podpoře snímkové frekvence 24p (23,976)
• Pokročilý přehrávač médií:  video v MKV a dalších moderních formátech video souborů, včetně špičkové kvality 4K a HD s velmi vysokými přenosovými rychlostmi (100 Mbit/s+)
• 3D video:  všechny populární formáty 3D videa, včetně MVC, SBS, Top / Bottom
• HD zvuk: Výstup zvukových stop ve vysokém rozlišení studiové kvality (Dolby TrueHD, DTS HD MA) do AV přijímače
• Dolby Atmos a DTS:X 3D audio  nejnovější 3D audio formáty od Dolby a DTS pomocí Dolby Atmos a DTS:X pass-through
• Hi-End hudba:  velmi kvalitní (až 192 KHz / 24-bit a DSD512) hudební soubory v různých Hi-End audio formátech (FLAC, Monkey's Audio APE, WAV/PCM, Super Audio CD atd.)
• Super Audio CD: vysoce kvalitní SACD hudební soubory v různých formátech (ISO, DFF, DSF; stereo DSD, vícekanálové DSD, stereo DST)
• Síťový hráč: Připojení k síti a přehrávání přímo z PC nebo NAS přes UPnP/DLNA, SMB nebo NFS. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
DUNE HD DUO BASE 4K
Podobné inzeráty
Dune HD Duo
Prodám mediální přehrávač Dune HD Duo + WiFi klič. HDD nejsou součástí nabídky. V balení se nachází také dálkový ovladač a napájecí adaptér, manuál. - 512 MB RAM, 256 MB flash pamět - přístroj si poradí i s Blu-ray menu, BD-J, BonusView, BD-Live – for full Blu-ray structures (Blu-ray-ISO, BDMV) přehrává z HDD a sítě - čip Sigma Designs SMP8642  Video formáty: - MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, - AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, Blu-ray-ISO, - BDMV, DVD-ISO, VIDEO_TS Video kodeky: MPEG2, MPEG4, XVID, WMV9, VC1, H.264 Audio formáty: - MP3, MPA, M4A, WMA, FLAC, APE (Monkey’s Audio), - Ogg/Vorbis, WAV, DTS-WAV, DTS, AC3, AAC Audio kodeky: - AC3 (Dolby Digital), DTS, MPEG, AAC, LPCM, WMA, WMAPro, EAC3 (Dolby Digital Plus), - Dolby True HD, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, FLAC, multichannel FLAC Ostatní podporované formáty: JPEG, PNG, BMP, GIF Výstupy pro připojení k TV a zesilovači: - HDMI v1.3a - Komponentní Video (YUV) - Kompozitní Video - S-Video - Stereo analogový výstup - Analogový výstup 7.1 - Optický digitální výstup - igitální koaxiální výstup Vstupy v přehrávači: - 3× USB 2.0 - slot na karty SD/SDHC - 2× slot pro SATA 3,5" HDD - Ethernet 10/100 (1000) Osobní předání ul. Vinohradska. Když mě nedovoláte, napište, prosím, SMS, ozvu vám zpět.
Dune HD RealBox 4K HDR, Dolby Atmos DTS - ZARUKA
Prodam, dobry stav, kupovany v Alze 7.3. 2021 Přehrává nebojím se tvrdit vše co mu nacpete pod nos. HDR, 4K, HFR Dolby Atmos, DTS X. Velice elegantní design Výkonný mediální procesor Realtek RTD1395 Pracuje s kodekem 2VP9 s podporou HDR pro YouTube HDR 4K obsah Svižný chod díky flash paměti 16 GB, RAM 2 GB Podpora technologie HDR10+ zaručující maximální detailnost obrazu Kompatibilita s Android aplikacemi díky OS Android 7.1 Plynulé přehrávání Blu-ray bez přerušení zvuku či obrazu Podpora DRM 1 umožňující sledování online videí s HD a Ultra HD kvalitou Pohodlný přístup k funkcím prostřednictvím mobilní aplikace Přehrávání HD zvuku, plná podpora 3D WiFi, Ethernet port, Bluetooth technologie
Linuxový satelitní přijímač VU+ DUO2 – ENIGMA2 VTI 15
Kvalitní satelitní přijímač s populárním software ENIGMA2 na bázi Linuxu s dvěma DVB-S2 tunery, rychlým procesorem, velkým barevným a doplňkovým druhým grafickým displejem na čelním panelu a velmi rozsáhlými možnostmi nastavení. Nainstalována je aktuální verze software Enigma2 VTI 15.0.2 (únor 2023) s různými pluginy, skiny a dalším softwarem. Přímo do přijímače lze osadit velký 3,5“ pevný disk (případně i menší 2,5“ SSD) s velkou kapacitou a používat ho jako multimediální centrum připojené na domácí síť přes vestavěnou WiFi či Ethernet LAN. Samozřejmostí je možnost stažení a instalace nejrůznějších dalších softwarových doplňků přímo z přijímače, a to včetně oblíbených emulátorů dekódovacích systémů CCCAM, OSCAM, MGCAM aj. Čelní panel je vybaven LCD a VFD displejem. VFD poskytuje základní informace, jako jsou kanály a čas, zatímco LCD displej poskytuje další zajímavé informace nebo poslouží jako digitální fotorámeček se zobrazením osobních snímků. Například můžete i mít aktuální informace o počasí. Duo 2 obsahuje vestavěný WiFi adaptér, který se připojuje k internetu bez drátů. S WiFi můžete plně vychutnat prohlížení webových stránek a HD streamování. Vestavěné překódování vám přinese televizní obsah i na váš smartphone či tablet. Pro televizi má digitální HDMI, pokročilý komponentní výstup i starší SCART. Rozhraní USB v trojici konektorů využijete pro externí disky a flashdisky, kam uložíte vysílané pořady nebo si přehrajete svou vlastní multimediální sbírku. Můžete nahrát až 16 kanálů současně. Model Duo2 dokáže s dvojicí tunerů funkci obrazu v obrazu (PiP) a lze dovybavit pevným diskem SATA III formátu 2,5" nebo 3,5". Tuner: 2x DVB-S2 (současně lze tedy nezávisle na sobě nahrávat a sledovat několik video streamů z jiných kanálů/transpondérů) Hardware: MPEG2 / H.264 (DVB compliant) Rozhraní: 1x HDMI 1x SCART 1x Kompozitní/ komponentní výstup 2x Slot Common Interface pro dekódovací modul 2x Čtečka karet Smart Card 1x Síťové rozhraní Ethernet 10/100/1000 Mbps 1x WiFi 802.11n 3x USB 2.0 1x Sériové rozhraní 1x Optický audio výstup S/PDIF