inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvě klávesnice a jedna podložka

Kategorie: Herní zařízení

Prodávám dvě klávesnice jednu z čísla a jednu bez čísel a podložku
Dvě klávesnice a jedna podložka
Podobné inzeráty
Klávesnice Connect IT NEO+   NOVÁ
Nová Profesionální mechanická klávesnice NEO+ series pro hráče počítačových her v českém a slovenském layoutu s celkem 22 módy barevného rainbow podsvícení a pětistupňovou regulací intenzity podsvícení. K dispozici je 12 multimediálních kláves. Kromě klasických herních funkcí, tato klávesnice disponuje mechanickými spínači s životností až 50 miliónů kliknutí. Další výhodou této klávesnice spočívá v její základně, vedou z ní totiž 3 drážky v různých směrech, díky kterým vám nebude překážet kabel od klávesnice. Balení obsahuje odnímatelný červený rámeček, který kompletně změní vzhled klávesnice. K této klávesnici je dodáván software ke stažení zcela zdarma na stránkách Samozřejmostí je u této série prémiový oplet přívodního kabelu a pozlacený USB konektor. V balení také naleznete arch 7 promo samolepek "NEO".
E-Blue - myš, klávesnice, podložka
Herní myš E-Blue Mazer M642, nová pouze rozbalená. E-Blue herní podložka Mazer Marface 28X22,5CM nová a používaná herní klávesnice E-Blue Auroza. Cena za komplet
Taneční podložka, stepmania
Prodám úplně novou taneční podložku X-PAD, Basic Dance Pad. Nevhodný vánoční dárek. Lehce připojíte k PC/notebooku a tančíte na hudbu :) Komentář od výrobce: Jedna z nejkvalitnějších základních tanečních podložek bez výplně pro připojení k PC na českém trhu - s možností přehledného využití šipek do standardních i diagonálních směrů. Taneční hra Playdance a Stepmania (pro PC) v českém i anglickém jazyce a legální hudba na přiloženém CD. Představujeme Vám nejnovější taneční podložku exkluzivní a žádané kolekce tanečních podložek X-PAD. X-PAD, Basic Dance Pad je pro ty, kteří chtějí taneční podložku vyzkoušet a zaskákat si lehké a středně obtížné skladby. Velice kvalitní a zároveň jeden z nejlevnějších so (měkkých tanečních podložek) na trhu. Tento so je velice lehký a skladný. Lze jej jednoduše složit, uklidit či přenést na jiné místo. Inspirací pro tuto novou taneční podložku byla pro svou nízkou cenu zákazníky oblíbená taneční podložka USB Dance Pad, která však byla vhodná pouze pro úplné začátečníky. X-PAD, Basic Dance Pad je díky použitým materiálům vhodný i pro středně těžké skladby. Kompatibilní s PC (USB), vhodné pro použití se všemi tanečními simulátory jako např. PlayDance, Stepmania, Crypt of the NecroDancer,DWI (Dance With Intensity), ale i pro Dancing Stage a další DDR Dance Dance Revolution hry. Není potřeba žádný driver (Plug&Play). Součástí tohoto balení je nejmodernější taneční hra PlayDance - nová ryze česká taneční hra určená nejen pro provoz s tanečními podložkami řady X-PAD. Na trh ji po několikaletém vývoji uvedla firma VISO TRADE s.r.o., přední výrobce a dodavatel nejprodávanějších tanečních podložek na českém trhu. Hra má mnoho nových unikátních funkcí a ovládacích prvků, které dosud žádná z dostupných tanečních her nenabízela. Ovládání hry je intuitivní a přehledné jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé, kteří od taneční hry vyžadují více než pouze hudbu a šipky. Samozřejmostí je moderní grafika a nadčasový design, který v současnosti postrádají veškeré zastaralé taneční hry. K této verzi hry je možné připojit až 4 taneční podložky najednou. K podložce je rovněž přiložena taneční hra StepMania 3.9 (pro Windows) s možností volby mezi kvalitní kompletní českou verzí hry nebo anglickou verzí hry. Součástí je i legální hudba (213 písní různých žánrů), stejně jako Instalátor , který za vás provede veškerá nastavení programu StepMania, připraví podložky k okamžitému použití a pokud budete chtít, stáhne vám automaticky další legální hudbu z internetu zdarma. Prodám jako komplet - podložka plus 2 CD.
Taneční podložka X-PAD, Basic Dance Pad
Taneční podložka včetně instalačního CD více info na:
Originální Playseat podložka
Prodám originální podložku pod herní křeslo Playseat s protiskluzovým spodním povrchem. Minimálně použité, bez vad. Barva černá, rozměry 140x55cm. Poslední foto je ilustrační. Popis výrobce : Herní podložka Playseat určena pro všechny herní sedadla Playseat. Používáním této podložky zabráníte případnému poškrábání podlahy pod herním sedadlem. Podložka je omyvatelná s rozměry 140 x 55 cm. Hmotnost 1 kg. Preferuji osobní předání, po dohodě možné zaslání. Telefon neplatný, pište na email. Díky
Klávesnice Scorpion, podložka Yenkee, myš Glorious
Prodám zachovalou herní sestavu po klukovi viz obrázky, plně funkční. Balíkovna, Zásilkovna, dobírka... Herní klávesnice Scorpion K8 + možnost změnění barev u kláves a světlost. Cena za set 1350.