inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvě oválné mísy s dekorem stylizovaných květin. Loket 1833-6

Kategorie: Starožitnosti

Délka 25,8 cm Šířka 19 cm
Značeno vtlačením ruka s mečem, čísla 42, 2155 a 00.
Jedna mísa má otluk na spodní obrubě.
Dvě oválné mísy s dekorem stylizovaných květin. Loket 1833-6
Podobné inzeráty
Valaška – bohato zdobená sekerka aj porisko – II.
Predám starožitnú valašku – ide o majstrovské dielo valaškára z regiónu Podpoľania, 1930-te roky. Sekerka valašky je bohato ručne zdobená technikou vybíjania a gravírovania – za použitia zvieracích, rastlinných, figurálnych a štylizovaných motívov. Porisko je hojne vyzdobené technikou vbíjania a inkrustácie, pri ktorej sa povrch základného materiálu (drevo) prácne vykladá materiálom iného charakteru alebo inej farby (rôznofarebné kovové pásiky – meď, bronz, mosadz, olovo, hliník, alpaka atď.) s bohatou ornamentálnou skladbou geometrických, rastlinných a štylizovaných vzorov. Celková dĺžka valašky je cca 88 cm, zakončená je masívnym kovovým hrotom. Skvelá investícia, ktorej hodnota bude časom iba rásť. Obohatenie pre každú zbierku. Súčasný majster valaškár sa o tomto kúsku vyjadril: „Stará práca, také sa už dnes moc nevidí...!“ !! RARITNÉ !!
Cukřenka Loket 2
Prodám starožitnou porcelánovou cukřenku značenou Loket (1833 - 1873) , nepoškozenou .
šálky tři 19.st., 2 neznačeny, jeden značka Loket,hrnek
Dobrý den, nabízím tři šálky z nichž 2 jsou neznačeny a jeden značen Loket, značka je malovaná pod glazurou 1816-1833, výška šálku 6 cm Cena celkem 2500 Osobní předání možné v Praze po dohodě nebo poštou při platbě předem. Na dobírku nezasílám ! V případě dotazů mě kontaktujte na email kdykoli nebo na telefon mezi 10:00 a 22:00 Podívejte se i na mé ostatní nabídky Díky za pozornost Hezký den !
Skleněné mísy
Prodám 2 skleněné mísy na podstavci z alpaky, průměr mísy 28 cm, celková výška s podstavcem 18 cm. Mísy lze použít i bez podstavce.
oválné rámečky dřevo 3 kusy sklo
Dobrý den, nabízím oválné rámečky dřevo 3 kusy, 11,5 cm krát 9 cm, výška 2 cm ten malý nemá sklo, jinak je zasklený, dva mají sklo, menší rámeček 8 krát 9, 5 cm, výška 1,5 cm, mosaz, dřevo, bez skla, celé 1200,- Osobní předání možné v Praze po dohodě nebo poštou při platbě předem. Na dobírku nezasílám ! V případě dotazů mě kontaktujte na email kdykoli nebo na telefon mezi 10:00 a 22:00 Podívejte se i na mé ostatní nabídky Díky za pozornost Hezký den ! Oválné rámečky dřevo 3 kusy, 11,5 cm krát 9 cm, výška 2 cm ten malý nemá sklo, jinak je zasklený, dva mají sklo, menší rámeček 8 krát 9, 5 cm, výška 1,5 cm, mosaz, dřevo, bez skla, celé 1200,-
Ozdobný talíř s čínským dekorem, 19. stol., zn. LOKET
TOP stav. Nepoškozený, nepoškrábaný. Na dně je označen vtlačeným znakem ruka s mečem - porcelánka LOKET, viz foto.