inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvě squashové rakety VICTOR Magan a tři míčky různého typu

Kategorie: Tenis, squash, badminton

Squashová raketa s vyvážením do ruky je ideální pro začínající a mírně pokročilé.

VICTOR Magan 150 LTD - MP 150 je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu Hi-Modulus Graphite a krček rakety je ve tvaru "V". Velikost hlavy rakety je 503 cm2, váha 125 g a je vyvážená spíše do hlavy (375 mm). Raketa je vypletena kvalitním Victor Lawntex. MP 150 je určena pro technickou hru. Jde o ofenzivní raketu, která je zároveň díky své nízké váze velmi dobře ovladatelná.
Cena za dvě squashové rakety a tři míčky různého typu je 2500 Kč.
Dvě squashové rakety VICTOR Magan a tři míčky různého typu
Podobné inzeráty
Squashové rakety
Prodám dvě málo používané squashové rakety Prince a Ripper i s pouzdry a míčky.
Prodám tašku na rakety Victor Doublethermo
Prodám tašku na rakety Victor Doublethermo Prodám modrou tašku na rakety Victor. Oddělený prostor na boty. Až na šest raket (dvě kapsy). Může se nosit v ruce nebo jako batoh. Taška je jako nová, byla používána jen 1/2 roku. Osobní předání Praha 9 Prosek nebo metro Pankrác.
Tenisové rakety - Babolat
Dobrý den. Prodám dvě tenisové rakety. Jedná se o: 1. Tenisová raketa Babolat Pure drive tour+ ... (Modelová řada 2015).. Váha 315g... Velikost hlavy 645cm²... Velikost gripu 3.. cena za raketu 1699,- .. 2. Tenisová raketa Babolat Pure drive tour+ ... (Modelová řada 2018) ... Váha 315g ... Velikost hlavy 645cm²... Velikost gripu 3... Cena za raketu 2799,- Obě rakety jsou čerstvě omotané Wilson perforovanou omotávkou a vypletené výpletem Pro's Pro 23/24kg. + Za názvem rakety znamená výrobní prodloužení rukojeti o 5mm oproti standartnímu modelu rakety. Rakety prodám klidně jednotlivě a nebo dohromady. Dohromady je cena 3999,-.
Úplně nová taška na rakety
Prodám úplně novou tašku na rakety Victor viz Dvě hlavní kapsy, samostatná kapsa na boty, doklady. Cena 500 Kč. Pouze osobní odběr v Brně. Tel.. Dostala jsem dvě :-)
Taska na rakety a obleceni Victor
Prodam tasku na obleceni, boty, rakety a prislusenstvi. Zn. Victor
Tenisové rakety Wilson, Babolat
Prodám tenisové rakety zn. Wilson Clash 100UL, váha 265g. Hrané dvě sezóny. Jedná se o univerzální rakety vhodné jak pro závodní tak i rekreační hráče.Věková kategorie mladší žáci 10-12let, jedna z nejlépe hodnocených raket. Cena za kus 1500. Dále nabízím tenisový bag pro čtyři rakety+ příslušenství, boty, oblečení.