inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvojitá brašna pro fotoaparát

Kategorie: Brašny a pouzdra

Brašna s rukojetí pro maximální ochranu vaší zrcadlovky.
Měkká voděodolná podšívka udrží vaše vybavení bez prachu, odolný nylonový vnější povrch zajišťuje ochranu před povětrnostními vlivy.
Polstrovaný nastavitelný ramenní popruh poskytuje pohodlné přenášení a je plně odnímatelný.
Specifikace:
Materiál: Nylon
Velikost: 29x25x20cm
Funkce: voděodolný, prodyšný, odlehčený, nárazuvzdorný.

Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách.

V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jákýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat.

Tel:
Mail: pav.kysela@
Zboží odesílám každý den. Je možné odeslat více zboží za jedno poštovné.
Zboží je nové a máte na něj záruku 24 měsíců.
Zboží mate možnost vrátit do 14 dní a to bez uvedení důvodu.

Doprava:
Při platbě předem na účet – 100kč
Dobírka – 200kč
Dvojitá brašna pro fotoaparát
Podobné inzeráty
Brašna NIKON
Prodám fotobrašnu NIKON, černá barva, vnější rozměry 30x22x18, vnitřní 24x18x11. Přední 2 velké kapsy na příslušenství, uvnitř 3 variabilní komory, další velká síťová kapsa v klopě. Na zadní straně tenká kapsa např. na pohledy, vstupenky apod. Popruh přes rameno. Brašna je ideální pro zrcadlovky, ale i bezzrcadlovky s dalšími objektivy. Osobně jsem používal na Olympus OMD-10 Mark II spolu s objektivem 14-150, do brašny se vešly ještě 25mm, 45 mm, do kapsy v klopě blesk a v kapsách baterie, potřebné kabely a filtry. Brašna má popruh přes rameno. Opravdu prostorná brašna, přitom venkovní rozměry kompaktní. S nákupem dalšího objektivu už jsem musel přejít na fotobatoh.
Foto brašna LowePro Nova 5 AW
Ramenní brašna NOVA 5 AW je vyrobena z nepromokavých materiálů a navíc má pláštěnku (AW Cover). Obsahuje několik kapes, nastavitelné oddělovače a "NoDrop" přední kapsu. Brašna je velmi kvalitně polstrovaná, přitom nepůsobí robustním dojmem. Prostor v hlavní komoře je možné přizpůsobit konkrétním potřebám díky nastavitelným oddělovačům. Brašna je ve velmi dobrém stavu.
Brašna na zrcadlovku a jeden objektiv - Lowepro
Brašna na zrcadlovku je používaná, ale stále poslouží. Brašna má nastavitelný popruh. V hlavní kapse jsou vypolstrované přehrádky na foťák a objektiv. Ze dvou zipů funguje už pouze jeden. Dále je zda malá kapsička na paměťové karty atd. V přední části je podlouhlá kapsa s dalšími menšími. Brašna má pláštěnku proti dešti. Vše viz foto.
Fotobrašna Lowepro EX 120, SemiLine, Hama
Použitá brašna černé barvy značka Lowepro EX 120. Rozměry vnitřní (š x v x h) v cm: 12.5 x 15 x 9. Pro D-SLR tělo s objektivem, blesk, příslušenství, osobní věci. Je kvalitně polstrovaná brašna s modulárním vnitřním prostorem, který je možné pomocí oddělovačů na suché zipy přizpůsobit konkrétní velikosti fotoaparátu a množství příslušenství. Zipy jsou chráněny proti dešti systémem OverLap. Má i několik dalších kapes na příslušenství a osobní věci. Viz reálné foto. 700kč *** Kompaktní a stylová brašna foto/video Semi Line černé barvy na digitální foťák. 350kč. *** Fotobrašna na foťák HAMA modročerná. Použitá brašnička na fotoaparát s dělitelnou komorou. Hodí se na kompakt nebo videokameru. Zrcadlovka už je tam dost natěsno - viz foto. Cena 250 *** 2xDiplomatka - hnědá a černá Lucky Bird kabela Kus za 450kč
Kvalitní brašna PAQ pro fotoaparát či videokameru
Brašna PAQ Modern Classic DFV 60 vhodná pro fotoaparát, videokameru či jiné využití Popruh přes rameno Vnitřní variabilní přepážka na suchý zip Dvě boční kapsy na zip Hlavní prostor uzavírá kvalitní zip Materiál: Polytex Vnitřní rozměry: 19cmx9cm11cm Váha 320g
Brašna na fotoaparát Canon
Prodám použitou origo brašnu na fotoaparát Canon. Brašna pojme přístroj Osobní odběr Brno. Odpovědi na mail: kocvarap@