inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvoudílná kožená moto kombinéza RST Tractech Evo

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Málo používaná dvoudílná moto kombinéz RST Tractech Evo velikost bunda 50, kalhoty 40 (pro štíhlejší postavy kolem 180 cm. Bunda Tractech Evo tvoří společně s kalhotámi Tractech Evo komplet.
Kombinéza je:
- 1.1 – 1.3mm prvotřídní hovězí kůže
- čtyřcestný stretch
- perforované kožené panely
- pevná podšívka ze síťoviny
- vyjímatelná prošívaná vložka v bundě (100 g)
- RST Contour plus CE chrániče ramen, loktů a kolen
- RST Contour plus "Aktivní dopad" CE chránič páteře
- RST TPU ramenní slidery
- RST kolenní slidery
- spojovací zip po celém obvodu
- komfortní neoprenový límec a manžety
- komfortní stretchové panely
- nastavitelný pas u bundy i kalhot
- 2x vnější kapsy a 2x vnitřní kapsy
- aerodynamický racingový hrb
- dvouvrstvá kůže v sedlové oblasti
- trojitě a dvojitě prošité švy speciální vysoce kvalitní
nylonovou nití pro maximální pevnost
- zipy MAX

Kombinéza je v krásném stavu bez poškození, vyčištěná a navoskovaná. Je ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout.Ideálně osobní odběr.
Dvoudílná kožená moto kombinéza RST Tractech Evo
Podobné inzeráty
RST-R16-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná
moto kombinéza nová,velikost 52-L(poslední foto rozměry),nová nikdy nejetá moto kombinéza(záruka samozřejmostí),Nová kombinéza R-16 nabízí výjimečnou kvalitu za rozumnou cenu. Má všechny důležité prvky kvalitní kombinézy a její střih je skutečně všestranný. Má méně agresivní střih než kombinézy Pro Series a Tractech Evo, takže se budete cítit pohodlně i ve vzpřímené pozici na motorce.Speciálně navržená tak, aby byla pohodlná a snadno se v ní pohybovalo za každé situace,1.1-1.3 mm silná prémiová hovězí kůže:měkká a poddajná, zároveň oděru vzdorná a odolná proti roztržení.Trojitě a dvojitě prošité švy speciální vysoce kvalitní nylonovou nití pro maximální odolnost proti roztržení,CE chrániče ramen, loktů a kolen s kapsami pro volitelné chrániče na kyčle a páteřový chránič,aerodynamický racingový hrb,neoprénový komfortní límec a manžety,strečové panely po celé délce:pro maximální pohyb.Tato kombinéza je nová a nikdy nebyla oblečená.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dvoudílná kombinéza, rukavice, boty
Prodám praktický NOVÝ komplet IXON v černobílé barvě - viz. foto, který se skládá z dvoudílné kombinézy, rukavic a bot. Jedná se set koupený na jaře 2022 a jetý cca 8x. Koupeno v PAOLO, s.r.o. - Dlouhá Třebová, vše je ještě v záruce. 1. Rukavice IXON - RS TEMPO AIR - vel. 2XL Pořizovací cena 2.290,-Kč 2. Boty ADRIA-SR černé moto boty W2 BOOTS - vel. 44 Pořizovací cena 3.490,-Kč 3. Dvoudílná kombinéza IXON VORTEX WHITE - Bunda vel. 2Xl - kalhoty vel. XL Detailní popis produktu Pořizovací cena 19.500,-Kč Tato špičková kožená moto kombinéza IXON Vortex je speciálně navržená pro sportovně založené motorkáře. Má skvělý střih a je vyrobena z prémiové hovězí kůže. Spojovací zip po celém obvodu umožňuje snadné sepnutí bundy s kalhotami na motorku. To je nejen praktické, protože ti nepotáhne na záda, ale také velmi bezpečné. Díky měkké a poddajné prémiové hovězí kůži a přidaným stretchovým panelům se v těchto kalhotách budeš od první chvíle cítit velmi komfortně. Perforované panely a vnitřní vložka ze 3D síťoviny napomáhají proudění vzduchu a regulují vnitřní prostředí. Tím se i jízda v horkém letním počasí výrazně zpříjemní. Vlastnosti kalhot: CE homologované sportovní kožené kalhoty Level1 materiál 100% hovězí kůže s perforovanými panely pro odvětrání vnitřní vyjímatelná polyesterová vložka pružné kožené panely na zádech, bocích a nad koleny pružné strečové panely v tříslech a na nohavicích s aramidovými vlákny odnímatelné plastové slidery na nohavicích dlouhý zip pro připnutí bundy Ze zdravotních důvodů se bohužel zbavuji motorky i oblečení. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle.
RST Black pánska kožená moto kombinéza L 52
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálna na výšku asi 178-186cm, váhu asi 80-88kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 58cm Rukáv z vnútra: 48cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 70cm obvod pásu: cca 84-95cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 70cm vonkajšia dĺžka nôh: 99cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza RST. Farebné prevedenie je čierna a koža, minimum textilných častí. Vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Bunda má aj vyberatateľnú tepelnú vložku. Kombinéza má pevné protektory RST - ramená, lakte, kolená. Mäkké posltrovanie na chrbte aj bokoch. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Bunda má stredne dlhý strih, 2 vonkajšie a 1 vnútorné vrecko. Dlhý zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú strečové časti aj reflexné prvky, 2 vrecká na zips. Ideálna kombinéza na šport aj naked, okruh, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi dobrom stave, bezchybná, málo nosená.
Kombinéza 4SR RR EVO III Monster GREEN AIR.. NOVÁ
Prodám 2 dílnou kombinézu 4SR RR EVO III Monster Green AIR ve vel.50. Kombinéza má odjetou pouze zkušební testovací jízdu a celou dobu uskladněna. Celkový stav odpovídá novému zboží. Jedná se o nejvyšší model tohoto výrobce s luxusní grafikou. Příprava na airbag! Původní cena kombinézy 19990kč. Po dohodě možnost zakoupit ke kombinéze i chrániče hrudníku a páteře. Kombinéza ma plnou záruku a doklad o koupi je samozřejmostí. Součástí kombinézy jsou kolenní slidery, ochranný vak a věšák pro pohodlné uskladnění. Upřednostním nejlépe osobní předání, kde si může kupující před koupí vše prohlédnout a vyzkoušet, po dohodě lze zabalit a poslat. 4SR dvoudílná kombinéza RR Evo III Monster Green AR Airbag Ready: 1,2 mm silná hovězí kůže / černá, fluorescenční zelená, fluorescenční červená, bílá, zlatá /předsazená ramena a sportovně střižené rukávy umožní zaujmout bezchybnou jezdeckou pozici, špičkové chrániče Betac na ramenou, loktech a kolenou certifikované dle normy EN 1621-1:2012, paměťové protektory Viscofoam na kyčlích, kostrči, klíčních kostech a předloktí, aerodynamický hrb, YKK & OPTI zipy, lokální perforace bundy v přední části, na bocích a na zádech, 3D podšívka, rozsáhlá, bezešvá aramidová streč pro maximální pohyblivost, flexibilní, kožené panely bez omezujících švů, prodloužená délka zad - bundu lze nosit odděleně, použití trojitých švů, na více namáhaných místech byl použit patentovaný 4x šitý bezpečnostní šev 4SR, manžety rukávů jsou vyrobeny z měkké, aramidové streče, komfortně řešený límec, reflexní logo na límci, 2 vnitřní kapsy, možnost vložení vkládacího páteřového chrániče Sas-Tec, kombinézu lze dovybavit hrudním chráničem 4SR z dílny německého výrobce Sas-Tec, včetně kolenních sliderů, součástí kombinézy není airbagový systém..  AR kombinéza je kompatibilní s airbagovým systémem In&motion, Alpinestars Tech-Air®AR Airbag Ready® je ochranná známka zapsaná v rejstříku Úřadu průmyslového vlastnictví ČR   Co má 4SR a jiní nemají? bundu od dvoudílné kombinézy můžete připnout ke kevlarovým jeansdvoudílné kombinézy jsou perforované na bocícharamidová streč v podpaží i rozkroku je bezešvámísta náchylná k prodření jsou spojena patentovaným, dvojitým švem 4SR, který je šitý 4x!kombinézy 4SR mají na loktech, ramenou, bocích a v sedací části kůži ve dvou vrstváchkůže 4SR byla testována certifikačním střediskem TÜVRheinland® dle normy EN 13595-2:2002, kde v testu odolnosti proti oděru nárazy vydržela 11,2s. Pro naši kůži jsme obdrželi bezpečnostní označení Level 2
Lookwell Rocky-Pánská kožená moto kombinéza,nová
nová moto kombinéza, velikost 56-XL(poslední foto rozměry), Dvoudílná kombinéza na motorku Lookwell Rocky,. Vyniká použitím vysoce odolné kvalitní hovězí kůže o tloušťce 1,1-1,2 mm, mnoha bezpečnostními prvky a pevnými protektory. K příjemnému a pohodlnému používání přispívají ventilační větráčky na ramenou a našitý strečový materiál. Perfektní střih zaručuje, že kombinéza skvěle padne na většinu konfekčních postav, kombinéza je plně vybavená všemi chrániči-holeně, kolena, kyčle, ramena, lokty, páteřový chránič,ke kombinéze jsou slidery nejsou na foto. Kombinéza je nová nikdy použita, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Tschul 546-Dámská kožená moto kombinéza,dvoudílná
Moto kombinéza, velikost 44(posledni foto rozměry), kalhoty jsou menší.Kombinéza je vyrobena z hovězí kůže o síle 1,2 - 1,3 mm.Vyjímatelné CE chrániče EN 1621-1:2012, level 2 jsou umístěny na ramenou, loktech a kolenou.Vyjímatelný CE chránič zad EN 1621-2:2012, level 2.Vnější chrániče ramen.Ramena, lokty a kolena jsou prošity bezpečnostními švy.Kolenní slidery se upínají pomocí suchého zipu.Kombinéza je podšita síťovinou a díky tomu je prodyšnější.Sepnutí kombinézy pomocí obvodového zipu.Strečové prvky nad koleny, na pažích, bedrech a bocích pro maximální volnost pohybu.Příjemný materiál na zakončení rukávů a nohavic.Použité zipy na kombinéze jsou značky YKK (nejkvalitnější zipy).Sportovní kombinéza zaujme nejen svým nápaditým designem.Tato kombinéza je v pořádku a nemá žádné poškození, nikdy nebyla padlá ani opravovaná. Kompletně vyčištěná a navoskovaná, prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.