inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvougenerační řadový dům 280 m2

Kategorie: Domy

Prodáme dvougenerační řadový dům ve Zdicích. Vzdálenost od Prahy 20 minut autem.Zahrada s pergolou o velikosti 250 m2 s příjezdem do dvougaráže, vchod- plynový kotel na topení a teplou vodu,sklep,mezipatro prádelna 3,50x2,70 dále 1WC,pokoj 2,70x2,50-kuchyň 4,00x5,60, obyvák 6,00x4,00-vchod-chodba2,70x4,30-2WC-pokoj2,30x2,70-pokoj3,30x4,00-koupelna s plynovou karmou2,30x3,30-ložnice4,10x4,10-pokoj2,70x2,70-podkroví-místnost1,80x3,30-3WC+sprch.kout0,80x3,80-pokoj4,70x4,10-kuchyň4,10x4,70-podkroví3,00x2,70.
Dvougenerační řadový dům 280 m2
Podobné inzeráty
Nabízíme prodej dvougeneračního domu v Mořicích 4+1 a 2+1...
Nabízíme Vám k prodeji dvougenerační rodinný dům 4+1 a 2+1 v Mořicích, s možností dalšího rozšíření v půdním prostoru. Mořice je menší obec situovaná nedaleko Vyškova, Prostějova nebo Kroměříže s dobrou polohou u dálnice. Dům je řadový se zastavěnou plochou 380 m2 a celkovou výměrou pozemků 1.538 m2. Za domem je dvůr s okrasnou zahradou a za nimi dále hospodářské stavby - bývalé chlévy. Tyto stavby můžete ponechat a využít k podnikání nebo si je upravit, přestavět k Vašemu využití. K domu po pravé straně vede boční dlážděná cesta, ze které se dostanete k domu ze zadní části. Dům je třípodlažní a jedno podlaží tvoří sklep. Ve sklepě najdete spoustu úložného prostoru. Dále se zde nachází kotel na tuhá paliva a plynový kotel. Oba zdroje zajišťují vytápění domu kombinovaně. Voda je ohřívaná plynovým bojlerem. Voda je do domu přivedena městská a na zahradě je studna. Dům je v perfektním stavu budovaný z malého domu do nynějšího stavu. Dům má dvě čísla popisné. Dům budoval sám majitel se svojí ženou. Má obrovské možnosti jak dům využít. Hala dole je prostorná a má vchod rovnou na dvorek se zahradou. Z haly ale také můžeme pokračovat směrem nahoru, kde je průchozí patro dokola a umožňuje vstup na půdu 106,41 m2. Na patře se nachází krásná prostorná kuchyně s balkónem 3,79 m x 4,71 m, menší pokoj 3,59 m x 4,81 m, ložnice 3,49 m x 4,61 m, obývací pokoj 5,06 m x 4,61 m, koupelna 2,81 m x 1,89 m, WC a spížka nebo odkládací místnost 2,81 m x 1,89 m. Dům má dále i druhou bytovou jednotku 2+1 s vlastním vchodem z ulice a společným přístupem ze zahrady. Byt 2+1 má kuchyňku s jídelním koutem 2,13 m x 5,25 m, obývací pokoj 3,48 m x 4,53 m a ložnici 3,56 m x 4,54 m s tím, že WC, koupelna a spíž jsou umístěny na chodbě. V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Stav: Rezervováno. Cena: včetně provize, další pozn.:Včetně provize RK ID zakázky: 657166 Počet podlaží v domě: 2 Užitná plocha: 344 m2 Druh objektu: cihlový Stav objektu: dobrý Poloha objektu: řadový Typ domu: patrový Zastavěná plocha: 380 m2 Plocha parcely: 1538 m2 Topení: ústřední plynové, ústřední na tuhá paliva Dopravní dostupnost: dálnice, silnice, autobus Voda: studna nebo jiný vlastní zdroj, dálkový vodovod, voda je v objektu i rozvedena Plyn: plynovod Občanská vybavenost: školka, pošta Další nebytové prostory: přístřešek Zeleň: stromy nebo keře Dispoziční řešení domu: dvougenerační Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Dvougenerační dům - Praha 9
Prodám dvougenerační dům s krytým parkovacím stáním a zahradou. Řadový dům stojí v žádané lokalitě obce Satalice v ulici U Řempa. V okruhu 50m od domu je MŠ, ZŠ, Satalická obora a zastávka MHD. Dobrá investiční příležitost vzhledem k početnosti bytových jednotek a možnosti vybudování půdního bytu. Dům je vyklizený s možností okamžitého stěhování. Dům je dvougenerační s možnost vybudování podkrovního bydlení. V přízemí je byt 2+1, v patře 4+1. Každý byt má samostatný vstup ze schodišťového prostoru. Vytápění zajištěno pomocí plynového kotle umístěného v tech zázemí domu. Na pozemku se nachází zahradní domek 1+1, který může sloužit jako zázemí pro hosty nebo jako investiční příležitost. Domek je podsklepen. Ohřev TUV plynovým bojlerem. Vytápění plynové lokální. Zahrada nabízí dostatek soukromí, k dispozici je kryté parkovací stáni pro 2 vozidla, technické zázemí v uzamykatelném objektu mimo dům s možností uskladnění zahradní techniky apod. Na pozemku je studna, která je momentálně zakonzervována. Dvoupodlažní dům je podsklepen. Vstup do suterénu byl z důvodu nevyužití zrušen. Možnost znovuotevření. V místě je veškerá občanská vybavenost, mateřská a základní škola, sportovní středisko, obchody, lékař, knihovna. Dobrá dostupnost do Letňan a Černého Mostu. V obci vlaková stanice, MHD. PROSÍM RK NEVOLAT, DĚKUJI.
Dvougenerační rodinný dům,  5+1 a 3+1, Liberec, ul. Lukášovs
Hledáte velký dvougenerační dům pro rekonstrukci dle vlastních představ? Nabízíme k prodeji velký dvougenerační rodinný dům o velikosti podlahové plochy 358 m2. Dům je v průměrném udržovaném stavu, nicméně je připraven na rekonstrukci. Dům je rovněž z 1/3 podsklepen V současné době byly vyměněny okna s trojsklem, topení řešeno plynovým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva. Dum v současnosti disponuje 2 bytovými jednotkami v přízemí 5+1 a v prvním nadzemním podlaží pak 3+1. Do domu se vstupuje do velké prostorné chodby, po velké schodišti se pak vstupuje do horního bytu. Řešení domu umožňuje dům rozdělit až na 4 samostatné bytové jednotky. Celková velikost pozemku je 1150 m2 kromě velké zahrady je na pozemku umístěna garáž se skladem a dílnou. Na pozemku je možné parkování pro minimálně 4 automobily. Pozemek je mírně svažitý. Umístění pozemku a domu vytváří dostatečné soukromí a odstup od sousedních domů. U domu cca 2 minuty je zastávka MHD do centra Liberce - Fügnerova, kde se dostanete za pouhých patnáct minut s veškerou občanskou vybaveností. Příjemná tichá lokalita, nabízí kvalitní bydlení pro více generací či nabízí využití jako dům o 4 bytech s vlastní zahradou a zázemím. Doporučujeme prohlídku, která ukáže ty správné možnosti využití a úprav domu. Zavolejte.
Rodinný dvougenerační dům Horní Cerekev + stavební parcela
Hledáte bydlení v poklidu, ale nechcete přijít o snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti? Máme nemovitost přímo pro Vás! Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s velkou zahradou v klidné části obce Horní Cerekev, okres Pelhřimov. Dům je krásně prosvětlený a to díky svému umístění, kdy je celodenně otevřen sluníčku. Velký pozemek kolem domu vybízí k jeho rozdělení a vytvoření další stavební parcely o velikosti přibližně 700m2, kdy veškeré sítě jsou v dosahu. Dům je velmi kvalitně a poctivě postaven a po celou dobu velmi dobře udržován, pravidelné revize kotlů, komína ( včetně jeho frézování ), plastová okna, zateplení domu, včetně foukané izolace. Zastavěná plocha domu činí 131 m2. Disponuje kompletním podsklepením, prvním nadzemním podlažím, druhým nadzemním podlažím a dvěma garážemi. Je tedy skvělou variantou pro velkou rodinu, či dvě samostatné rodiny. Ve sklepních prostorech se nedrží vlhkost a najdete zde garáž, dílnu pro kutily, kotelnu, sklad na dřevo, sklep, prádelnu, chodbu s WC. V prvním nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka o velikosti 3+1 s koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Druhé nadzemní podlaží nabízí bytovou jednotku o velikosti 5+kk s koupelnou a samostatným WC. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii a z ložnice na velký balkon s markýzou. Vstup do domu je přes společnou verandu, za kterou se nachází zádveří, z něhož se vstupuje do každého bytu zvlášť. Dům je napojen na kanalizaci, elektřinu, plyn a vodovod a zároveň na vlastní, dostatečně vydatnou studnu s pitnou vodou, která je využívána. Vytápění domu zajišťuje kotel na dřevo, který splňuje nově požadovanou emisní třídu a plynový kotel. Obojí s rozvodem po celé nemovitosti. K domu náleží udržovaná zahrada o výměře 1.435 m2 s ovocnými stromy. Je na ní umístěn velký fóliovník, dva zahradní domky, udírna a vydlážděný prostor např. na pergolu. Přestože se dům nachází v klidné části obce, veškerá potřebná občanská vybavenost je na dosah ruky. Další možné starosti jako např. možnosti pracovních pozic Vás také trápit nemusí a to díky nedalekým větším městům jako je Pelhřimov, Jihlava nebo Jindřichův Hradec. Info o ceně v RK a více fotografií na: Doporučujeme osobní prohlídku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Prodej, Rodinný dům,  Jihlava, ev.č. 00411
Ev.č. 00411 Vnitřní řadový dům na okraji krajského města Jihlava, které leží při dálnici D1 na 122. km. Je umístěna v místní části Bedřichov, cca 4 km od centra města. V docházkové vzdálenosti obchody, MŠ i ZŠ, 1 km vlakové nádraží. Dvougenerační řadový rodinný dům je vnitřní řadový s dizpozicí 1+1 a 6+1 s garáží v suterénu (obytná plocha cca 167 m2 + garáž), podsklepený, má tři nadzemní podlaží. V suterénu je prostorná garáž, kotelna, sklad a pracovna, v 1.NP byt 1+1 s koupelnou a WC, ve 2. a 3.NP pak byt 6+1 s koupelnou a WC. Zděný dům z 80. let minulého století, stojí ve velmi klidné lokalitě s pěkným výhledem do krajiny před domem, v blízkosti je škola, školka, obchody, lékaři, zastávka MHD. Dům je obyvatelný (před modernizací), ihned volný. Dům je možné financovat úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou - zajistíme. Nezávazná konzultace s naším finančním specialistou - zdarma. Můžeme zprostředkovat i financování pro klienty, kteří nedostanou hypotéku v bance. Také je možné na zaplatit část ceny odkoupením vašeho stávajícího bytu nebo domu. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: cena k jednání.
Dvougenerační rodinný dům se zahradou, Hartvíkovice
Ev.č. 05422278-1 Hledáte prostorný rodinný dům v klidném prostředí v blízkosti přírody s velkou zahradou? Tak tato nabídka je přímo pro Vás! V malebném prostředí obce Hartvíkovice nedaleko Dalešické přehrady nabízíme ke koupi dvougenerační rodinný dům nacházející se cca 9 km od Náměště nad Oslavou. Dům je cihlový, řadový a dvoupatrový – dispozice spodního patra je 4+1 o užitné ploše 142 m2 + druhého patro je řešeno jako 3+kk o užitné ploše 98 m2. - Celková užitná plocha domu 240 m2 - Zahrada 744 m2 - Předzahrádka 61 m2 - Balkony 21 m2 - Sklep a garáž cca 80 m2 Dům byl postaven cca v roce 1984 a má napojení na veškeré inženýrské sítě včetně plynu. Voda je obecní, ale na pozemku se nachází i dvě studny, které se využívají na zalévání zahrady. Dům se vytápí pomocí ústředního topení s kotlem na tuhá paliva a velkou výhodou je i možnost vytápění kotlem na plyn, který je v domě také. Odpady jsou napojeny na místní čističku. Ohřev vody v domě zajišťují dva elektrické bojlery – pro obě patra samostatné. Elektřina v domě je převážně v hliníku - pouze ve spodním patře v kuchyni, koupelně a wc je elektřina v mědi. Podlahy jsou kombinace parket, PVC, linolea a dlažby, okna – původní dřevěná a někde jsou již vyměněná za plastová. Pro domácí pohodu nechybí ani připojení k internetu či anténa na televizi. V domě se nachází také garáž pro dvě auta a najdete zde i montážní jámu pro opravu aut. K dispozici nechybí ani prostorná dílna, technická místnost či prostorný sklep. Mimo prostornou zahradu najdete v blízkosti les či Dalešickou přehradu, kde je i autokemp či lodní doprava, kde si můžete užít skvělou plavbu na lodi či jen tak odpočívat u vody. Lokalita je velice klidná a zároveň se základní občanskou vybaveností, a to třeba MŠ, ZŠ, smíšené zboží, restauraci nebo autobusovou zastávku, ze které jede přímý autobus do Náměště nad Oslavou. Dům je vhodný pro rodinné bydlení či pro rekreaci. K nastěhování ihned. Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte se na mě obrátit a domluvte si osobní prohlídku. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná (628 kWh/m2 za rok) Cena: včetně provize RK.