inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvoustranné struhadlo

Kategorie: Potravinářské stroje

Celková šířka 11 cm. Výška 26 cm. Hloubka 9 cm.
Dvoustranné struhadlo
Podobné inzeráty
Struhadlo 4v1
Struhadlo 4 v 1 COMFORTLINE značky Leifheit. - multifunkční struhadlo strouhá kolečka, proužky, čtverečky - nabízí použití v různých velikostech a šířkách - čtyři vyměnitelné nástavce, držák - snadné mytí pod tekoucí vodou - materiál: ušlechtilá ocel, plast - rozměry: 32,7 x 13,4 x 7 cm -jsem schopný jednat o ceně
struhadlo
prodám struhadlo tvrdých sýrů , rok starý , nevyužitý
Multifunkční struhadlo Zepter VacSy Kitchen kit All in one
Úplně nové nepoužité multifunkční struhadlo od značky Zepter (nevhodný dárek). Jde do myčky. Výměnné adaptéry pro zpracování různých druhů potravin. Možné poslat i na dobírku (poštovné a balné hradí příjemce).
Krouhač zeli /struhadlo zeleniny
Dobrý den, nabízím k prodeji nové průmyslové krouhače hlávkového zelí, pekinského zelí, Lze osadit různými noži o různé tloušťce i pro jiné druhy zeleniny. (mrkev, cibule, brambory, řepa. Výrobek z nerez oceli včetně nerezového disku. Jde o velmi univerzální stroj, který se v základní verzi používá na krouhání zelí. Po použití doplňkového vybavení se však může stát univerzálním kráječem, štěpkovačem nebo struhadlem. Základní verze je kráječ určený pro farmy nebo malé zpracovatelské závody.Cena s litinovým diskem 34500 s nerez diskem 37000 Dovoz po celé ČR za 1000Kč zelinase@
Multifunkční struhadlo
Včetně krabice, minimálně použité jako nové, kompletní. Vyměnitelné struhadla, vlnkovací kráječ a chránič prstů. Nejlevněji lze zaslat přes Balíkovnu za 65kč. Osobní předání možné v Brně Juliánově(část Židenic) nebo Zásilkovna, ČP. Inzerát platný do smazání.
Krouhač zelí pro domácí použití bez certifikace BOZP
Prodám krouhač zelí, hrubost 1,3mm. Vhodný do domácích výroben. Nevhodný pro práci v podniku se zaměstnanci. Prodám krouhač, struhadlo na zelí. Zvládne i jinou zeleninu. Cena tak jak je na fotce 36000 Kč bez DPH.