inzerce, prodej, prodám, bazar

Dynamo

Kategorie: Historické stroje

Prodám dynamo
Dynamo
Podobné inzeráty
dynamo Bergmann
Koupím do sbírky elektrotechnického muzea historické dynamo od výrobce Bergmannwerke.
Dynamo
Prodám dynamo po G.O
Dynamo BOSCH
Dynamo BOSCH funkčnost nezkoušena.
Koupím historické dynamo.
Koupím staré dynamo (ze mlýna, nebo jiné provozovny) do vznikajícího muzea při historickém mlýně. Exponát bude zrestaurován a vystaven v prostoru expozice o výrobě elektr. energie. K dynamu sháním i celé elektrorozvodné desky, ampérmetry, voltmetry, reostaty aj. Nerozhoduje výrobce ani stav stroje, může být i více zkorodovaný. Vždy prosím zašlete foto na uvedený mail. Předem děkuji za nabídku!
Stabilní motor - stabilák
koupím do sbírky starý , historický , stabilní motor, stabilák, motor ze mlýna,fabriky .Štěpánek , Benz, Kokora, Dobrý,Klíma, Remar, Ježek,Šmolík, Lorenz,Suchý,Svoboda,Duda, Adam.....Parní stroj . Generátor 380 V, dynamo 120 V, mramorový rozvaděč . Magneta, maznice, manometr , teploměr, tlakoměr, voltmetr, ampermetr, vodoznak,injektor , napaječ. Armaturu parního kotle. Do r.v. 1940 automobilní motor Praga ,Škoda...
koupím voltmetr 120 Volt
Koupím tento typ voltmetru, který vidíte na fotografii. Mám dynamo, reostat a rozvodnou desku v muzejní expozici starého mlýna a bohužel tento typ voltmetru na ní chybí. Rád bych rozvodnou desku doplnil a vše zprovoznil. Předem děkuji - majitel muzea.