inzerce, prodej, prodám, bazar

E.McLaughlin+N.Kraus - Jak být dospělá

Kategorie: Romány pro ženy

milá kniha, více info na fotkách.jako nová, předání: Ostrava, Klimkovice, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Krmelín....posílám zásilkovou nebo balíkovnou po platbě předem na účet.
E.McLaughlin+N.Kraus - Jak být dospělá
Podobné inzeráty
I. Devátá, J.Kraus i Pavlovská, Somerová
Devátá - Všechny mé domovy, Kde spí lufťáci více autorek - Dámská jízda Kraus - tak to vidím já Cena za 1 knihu - 50Kč
Ivan Kraus knihy - Kdybys nebyla Prosim te neblazni  aj
prodavam sestre . cena za kus 90-120 Kc, kontakt pres email , vzkaz prodejci . posilam pouze doporucene postou. Kniha To na tobe doschne prodana .
Deník šílené milenky - Irena Obermannová
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Počet stran: 176, pevná vazba Deník šílené milenky - Irena Obermannová Xénie, její dvě dcery, jejich lapálie s muži i se životem vůbec - a k tomu všemu tajemný nález zakázané knihy…Xénie a její dvě už vlastně dospělé dcery prožívají další spousty tragikomických příhod. Po rozvodu jako by se hrdinka stala svým způsobem čerstvě dospělá, podobně jako její děti. Musí si hledat nové místo v životě i sebe samu. K tomu mimo jiné přispívá i pátrání po původu podivného textu objevujícího se v ohni a psaného v neznámém jazyce. Ukazuje se, že jde o tajemnou knihu Lilit. Postupně Xénie začíná textu rozumět a zjišťuje, že jí kniha promlouvá z duše. Jenomže Xénie se své duše bojí. Čte své vlastní myšlenky, které si kdysi dávno zakázala. Je to, jako by četla svůj deník. Kniha vypráví o všech milenkách i manželkách, které si myslí, že jsou šílené, o divokém, zakázaném ženství, ale také o nutnosti porozumění mezi ženami a muži. Xénie postupně zjišťuje, že je potřeba znovu okusit zakázané jablko z ráje… Deník šílené milenky je strhující příběh plný tajemství.
Dvakrát dospelá - Lenka Lanczová
Jednou ctena, uplne jako nova.
Prodám knihu.knihy od Spisovatelky - Joy Fieldingová
Prodám knihu.knihy od Spisovatelky - Joy Fieldingová Joy Fielding Prodám i jednotlivě. 1.Dobré úmysly 1987 - jak nová cena 50,-kč 2.Dej mamce pusu 2006 - jak nová cena 70,-kč 3.Zachráníš mě ráno 2008 - Kniha je jak nová jednou čtená 80,-kč 4.Jane utíká 2005 - Kniha je jak nová jednou čtená 80,-kč 5.Poprvé 2004Kniha je nová.přemístováním otlačky na zadní straně obálky cena 100,-kč 6.Panenka 2005 - Kniha je nová.Cena 100,-kč + poštovné Brno email ivodedek@
PŮLNOČNÍ RITUÁL, Laura Walden, jak NEW, jednou čtená
ZÁSILKOVNA 80kč Třídím šatník, botník, knihovnu - vše musí pryč! Kniha je jak nová, jednou čtená - ráda doporučuji! Na ČSFD oblíbenost cca 86% - zajímavý román, doporučuji! Info o knize z internetu: Sofie obdrží bolestnou zprávu, že její matka zahynula na dovolené na Novém Zélandu. Vypraví se do této exotické země, aby vyřídila nezbytné formality. Ke svému nesmírnému překvapení zjistí, že tady zdědila dům na pláži a nemalou hotovost. Matčino tajemství Sofii nedá spát, proto se pustí do čtení starých deníků. Může být i Sofie ztížena dávnou kletbou Maorů?