inzerce, prodej, prodám, bazar

EASY WAY 110 elektrický pohon na posuvnou bránu NOVÝ motor

Kategorie: Dveře, vrata

Originál zabalený nový motor k posuvné bráně kupovaný v Hornbachu. Byl pořizován k bráně 4m délky se dvěma ovladači, ale nakonec ho nevyužijem, prodej za poloviční cenu.

mazání: trvalé mazivo
Max. hmotnost brány: 400kg
Rozměry motoru: 335x170H 300
Hmotnost: 7kg
Posuvná brána pojízdná

Osobní převzetí v Petřvaldě u Karviné kdykoli po dohodě předem nebo po platbě předem zašlu Zásilkovnou za 109,-Kč.

Inzerát platí do smazání.
EASY WAY 110 elektrický pohon na posuvnou bránu NOVÝ motor
Podobné inzeráty
FILO400 - POHON PRO POSUVNOU BRÁNU DO HMOTNOSTI 400KG
Prodám kompletní balení pohon brany jak je uvedeno u českého prodejce vyjma nylonového hřebene. (Ten stojí 230Kč viz odkaz níže) Motor je asi rok použitý. Vše plně funkční a kompletní balení s krabicí. Důvodem prodeje je rozšíření vjezdu a tak byl potřeba silnější motor.
prodám pohon (motor) 800 kg posuvné brány motor NICE
Prodám motor pro posuvnou bránu do 800kg včetně čidel 4ks majáků. Snadné nastavení pohonu pomocí panelu s LED indikací.Díky plynulým rozjezdům a zpomalením je pohon méně zatěžován a jeho životnost se tak zvyšuje.Při výpadku proudu pohon jednoduše odblokujete.Poté lze bránu ovládat i manuálně.Možnost napojení externích prvků jako jsou fotobuňky tlačítka i klíčové spínače nebo externí přijímač.
sada pro montáž na posuvnou pojezdovou a samonosnou bránu
Prodám sadu pro montáž na posuvnou pojezdovou a samonosnou bránu
Prodám posuvnou bránu
Prodám novou posuvnou samonosnou pozinkovanou bránu,dva sloupky a pojezdová sady
pohon pro posuvnou bránu PK1
Tento pohon vyniká kvalitním celokovovým zpracováním, jednoduchým nastavením a kontrolou parametrů na displeji, zajímavým designem, silným během startovním momentem, neboť motor je napájen 230V. Obsah balení: Samostatný pohon vybaven veškerou elektronikou, tři dálkové čtyř kanálové ovladače s dosahem min 50m, dva klíče pro odjištění převodovky, kovová základová deska, magnety pro koncové polohy, montážní příslušenství, jeden pár fotobuněk ABO 20L, návod v češtině. Pro montáž budete potřebovat objednat nylonové nebo ocelové hřebeny v délce Vaší brány. Popis funkcí: Nastavení délky rychlého chodu a pomalého doběhu, nastavitelná síla pro vypnutí překážkou, nastavení reakce na překážku - buďto se pohon zastaví, nebo se okamžitě začnou vrata otevírat, možnost odepnutí spojky motoru v případě vypnutí el. proudu... Technická data: Jmenovitý výkon: 200W Počet zubů: Z = 16 Rychlost: v = 12 m / min Jmenovité otáčky: 1400RPM Maximální tah: 700N Maximální zatížení: 600kg Hmotnost: 11kg Odběr stand-by 10mA Doprava pošta a PPL, dobírka možná. Více na w.
Pohon na posuvnébrány, elektrický pohon
Zcela nový nerozbalený elektrický posun na bránu. Na jednokŕídlou bránu Zakoupen 23.3.2022 v baumaxu.doklad Ivladac v ceně