inzerce, prodej, prodám, bazar

Ekonomie - stručný přehled

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Prodám zachovalou učebnici ekonomie.
Po platbě předem mohu zaslat poštou nebo zásilkovnou.
Koukněte na mé ostatní inzeráty, prodávám více učebnic.
Ekonomie - stručný přehled
Podobné inzeráty
Učebnice němčiny a ekonomie
Prodám použité, ale v dobrém stavu. - Dialog beruf 2: učebnice (100,-Kč) - Dialog beruf 2: pracovní sešit (100,-Kč) (autor Karl Heinz Eisfeld, vydavatelství HUEBER). - Ekonomie stručný přehled: (100,-Kč) od Jena Švarcová nakladatel CEED
Ekonomie- stručný přehled
Prodám učebnici ekonomie ve velmi dobrém stavu. Rok 2014/2015
Učebnice do ekonomie
Prodám stručný přehled učebnice do ekonomie. Maturita zaručena. Cena za učebnici 200,-Kč. Poštou můžu poslat při platbě předem nebo na dobírku při poslání zálohy na poštovné.
Ekonomie, Účetnictví
Ekonomie, stručný přehled (Jana Švarcová) skoro nová, občas podtrhnuté poznámky 110,- Účetnictví 1.díl (Pavel Štohl) skoro nová 100,-
Prodám učebnice
Nabízím učebnice: Ekonomie - stručný přehled, Teorie a praxe aktuálně a v souvislostech, Učebnice. Nakladatelství CEED 2018 - Švarcová a kolektiv za 200,- Právo pro střední školy. Nakladatelství Eduko 2017 - Ryska a Puškinová za 100,- Základy práva pro střední a vyšší odborné školy 15. vydání. Nakladatelství C.H.Beck 2017 - Šíma a Suk za 300,- Sbírka úloh z matematiky pro SOŠ, SOU a nástavbové studium. Nakladatelství Prometheus 2000 2. vydání - Hudcová, Kubíčková za 150,- Literatura, přehled střed. učiva, rozšířené a aktuální vydání, Edice Maturita. Nakladatelství 2017 3. vydání - Mašková za 100,- Učebnice je možné platit předem na účet nebo poslat na dobírku. Nebo osobní předání.
Prodám učebnice pro SOU, SŠ , SOŠ
Mechanika-statika I, Stavba strojů-strojní součásti, Technické kreslení, Matematika pro dvouleté a tříleté učební obory, Čítanka k literatuře - přehled SŠ učiva 1-4 díl, Odmaturuj z matematiky, Odmaturuj z literatury, Odmaturuj z Českého jazyka, S počítačem k maturitě, Ekonomie - stručný přehled 2015,Učebnice účetnictví a sbírka příkladů k učebnici účetnictví 2015, Německy s úsměvem nově, Literatura v kostce. Vše velmi zachovalé. Pro konkrétní ceny pište.