inzerce, prodej, prodám, bazar

el. masážní polohovací křeslo

Kategorie: Křesla a gauče

Prodám pohodlné relaxační polohovací křeslo s několika stupni masáží. Ovládání pomocí ovladače. Praktická látka barvy mocca. Velmi stabilní. Téměř nové.
Naše babi nechce nic elektronického.
Původní cena 6.900,-
el. masážní polohovací křeslo
Podobné inzeráty
Masážní křeslo Senior s vibrační podnožkou ČERNÉ
Masážní křeslo Senior nové originálně zabalené v kartonové krabici s originálním popisem, nijak nepoškozené, vhodné i jako dárek. Masážní křeslo již pouze v béžové barvě. VELKÁ SLEVA! Jde o starší sklady, zboží delší dobu skladované, nelze již prodávat běžně v obchodech, prodej je tedy v režimu jako ostatní věci (zboží) prodávané běžně na Bazoši. Masážní křeslo Senior s dálkovým ovladačem představuje komplexní systém masáže celého těla s pěti různými masážními programy, třemi stupni rychosti a přídavnými vibracemi. Masáž probíhá pomocí dvou masážních hlavic s přídavným systémem založeným na tlaku vzduchu na šesti dalších místech v oblasti od stehen až po záda. Tento masážní systém doplňuje podnožka s vibracemi pro Vaše lýtka. Celkem k dispozici více ks. Při odběru více ks, sleva. Lze zaslat poštou za cenu 400 Kč (při platbě předem), jedná se o krabici o váze 32 kg a rozměrech 87x68x56 v cm. Lze zaslat i na dobírku při platbě zálohy ve výši poštovného. K dispozici už jen v černé barvě, krémová co je na fotu již není!
elektrické polohovací a zvedací tv křeslo
Prodám starší elektrické polohovací a zvedací tv křeslo viz foto. Relaxační polohovací křesla jsou podstatně více pohodlná, než klasická křesla a navíc umožňují elektrické polohování.Elektrické polohování oceníte především při delším sezení, protože jedním stiskem můžete polohovací křeslo jakýmkoliv směrem polohovat. Eletkricky polohovací křeslo je vhodné i pro seniory. Nejen tato věková skupina ocení možnost elektrického polohování křesla směrem nahoru a dolů, což usnadní nasedání a vysedání z křesla.
Masážní křeslo MD-A880
Prodám masážní křeslo MD-A880. popis viz odkaz. Křeslo je v záruce do prosince 2023. Málo používané, jako nové.
Polohovací relaxační křeslo OPTIMA
Prodám polohovací relaxační křeslo OPTIMA s polohovatelnou opěrkou a podnožkou. Křeslo je měsíc staré a má záruku i s doklady. Nosnost 140kg. Je čalouněno v ekokůži v barvě černé. Křeslo je otočné a je velmi pohodlné. Křeslo je zcela nepoužité jen rozbalené. Rozměry viz obrázek. Místo odběru Zdíkov.
Italské kožené křeslo ve stylu Bauhaus
Italské kožené křeslo VerDesign s kovovou (trubkovou) konstrukcí v Bauhaus stylu. Barva kůže je sytě vínová a hodně záleží na světle něna světle je sytá a výrazná, ve stínu je tmavší až do bordó viz rozdíl v barvě na fotkách. Kůže je nepoškozená, ve velmi pěkném stavu. Chrom je také v dobrém stavu. Sezení je v křesle díky velké hloubce pohodlné. Rozměry křesla jsou: výška 73 cm, šířka 73 cm, hloubka 83 cm. ______________________________ kožené křeslo Bauhaus křeslo italské křeslo VerDesign funkcionalistické křeslo trubkové křeslo
Masážní křeslo Ušák
▪️Nabízím nové luxusní designové MASÁŽNÍ KŘESLO UŠÁK, které se hodí do každého interiéru. ▪️3.automatické programy, 2.manuální a relaxační druh masáže, který přináší tělu a duši uvolnění od stresu a napětí. ▪️Křeslo dále nabízí možnost otáčení, vyhřívání a připojení Bluetooth, čili připojení relaxační či jiné hudby z Vašeho mobilu a zároveň na boku křesla USB pro dobíjení. ▪️Materiál - kvalitní koženka / potah designový dekorační filc, ▪️Celé křeslo je velice kvalitní a dokonale zpracované v každém detailu. původní cena 50.000,- cena po slevě 29.900,- křeslo je nové, jen rozbalené.